Προς το περιεχόμενο

Forthnet,Ote.Telika poios ftaei kai exei ontos simasia?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera.opoios thimate k apo ta prohgoumena post mou h dsl mou edw sta xania paei apo to kako sto xeirotero( forthnet adsl 384/128 ).aytes tis meres omws einai to kati allo...pio palia eixa apla miwmeno bandwith.twra oxi mono miwmeno bandwith exw alla opote to thimithei...ti ennow? deite tin parakatw eikona apo to dumeter

untitled1az.jpg

to bandwith paei panw katw anapofasisto.to ping mou se paixnidia einai xalia(600-700ms ping)

kai kanw thn aplh erwthsh telika ftaei o ote ftaei h forthnet?kai peite oti briskw poios ftaei.mporw na kanw kati?distixos ananewsa prin 5 meres thn forthnet gia tous epomenous 6 mhnes....(fobithika mhn xasw thn prosfora :| )pou tha paei auth h katastash....?:evil:

na anaferw klasika.den ftaei to modem,den ftaei to p.c mpla mpla...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kalispera.opoios thimate k apo ta prohgoumena post mou h dsl mou edw sta xania paei apo to kako sto xeirotero( forthnet adsl 384/128

distixos ananewsa prin 5 meres thn forthnet gia tous epomenous 6 mhnes....(fobithika mhn xasw thn prosfora :| )pou tha paei auth h katastash....?:evil:

na anaferw klasika.den ftaei to modem' date='den ftaei to p.c mpla mpla...[/quote']

what the ....?join the dsl they said.this is not what i had in [my] mind

Δημοσ.

Αυτόν τον καιρό...εδώ και αρκετές μέρες κάνει κάτι κ**ό-δουλειές ο πΟΤΕ στο δίκτυό του ( αναβαθμίσεις { για αυτό αμφιβάλλω πολύ ) & κάποιες διορθώσεις { πλάκα μας κάνετε ? :D } ).

Λίγη υπομονή ακόμα με τους *****ες.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα Forthnet. Χτες έκανα 384 3+3 μήνες και οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες, παίζει από 15-25. Έχω παράλληλα και HOL και παίζει από 35 και πάνω... Οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα ΟΤΕ....

Εγώ πάντως θα την ακυρώσω έτσι όπως πάει... Έχουμε το δικαίωμα μέσα σε 10 μέρες να ακυρώσουμε τη σύμβαση (διαβάστε τους όρους συναλλαγής). Μπορεί να πληρώσω πιο ακριβά, αλλά τουλάχιστον θα έχω αυτό που πλήρωσα!!!!!

Χάλασε τελικά και η Forthnet??? Δεν πειράζει, υπάρχουν και άλλοι ISPs. Χτες μίλησα με το Customer Service τους για να δω αν είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα δικό τους το οποίο και ενδέχεται να φτιαχτεί, αλλά όχι κύριοι δεν είναι πρόβλημα της Φορθνετ και μάλιστα μου είπαν ότι "τέτοια ώρα, είναι πολλοί χρήστες μέσα οπότε λογικό να κατεβάζετε με 25!!".... Καλά ΟΚ, όταν μειωθούν οι χρήστες ή αυξήσετε το bandwidth σας ενημερώστε με μήπως και ξαναγίνω πελάτης σας....

Δημοσ.

an k i elpida pethenei panta teleutaia...ti na sas pw.me tosh ypomonh pou exw kanei auto ton kairo kai me ta tosa paroligo tilefwnimata sthn forthnet(lew paroligo giati pote den katafera na piasw grammh)ta neura exoun spasei...

pote lete na doume kamia asprh mera re paidia..?kati akousa gia anabathmish tis forthnet.ti paizei me auto?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ μένω στο κέντρο της Αθήνας, έχω adsl 384/128 μεπαροχή οτε και σύνδεση από την εδετ και τις τελευταίες 2 βδομάδες η ταχύτητα μου παίζει από 2 kB/s έως 15 kB/s max συνολο up and down. Στανταρ κάτι τρέχει με τον οτε.

Όταν πήρα τηλέφωνο στις βλάβες μου είπαν οτι θα με πάρει τηλέφωνο ένας τεχνικός τους... μετά από 2 μέρες ακόμα τον περιμένω...

Δημοσ.

elpizw na mhn einai prosorino alla shmera meta apo 2 dc tis forthnet(logika se oloi thn ellada apo oti ematha apo filous)to net mou trexei asteri...apo speedtest tis forthnet mou ebgale 330kbps :DD.einai 7 to prwi an sinexistei etsi tote to thauma egine :D

Δημοσ.
egw 8essalonikh, anhkw sto falhro kai ama kanei kamia 10aria connections to bitlord kwlwnoun ola. ama anebw sta 512 auto to problhma 8a ly8ei?

Να σε ρωτήσω κάτι.Είμαι Θεσσαλονίκη, Στρατού με Αγίας Τριάδος(ακριβώς εκεί που χωρίζει η Στρατού). Ξέρεις μήπως σε ποιό DSLAM είμαι?Και αν όχι ξέρεις πως μπορώ να το βρω αυτό?

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί κατά τις 8 παρά κάτι κάτι είχε πάθει ολόκληρο το δίκτυο.Αποσυνδέθηκα (δεν ξέρω για πόση ώρα γιατί κοιμοίθηκα) και δεν μπορούσα να μπώ!!Το ίδιο και ένας φίλος μου απο Πάτρα (που δοκίμασε με δύο συνδέσεις να μπεί αλλά δεν έμπαινε με καμμία..)

Μακάρι όλα αυτά να είναι προς βελτίωση του δικτύου και των ταχυτήτων μας...Δεν έχουμε πάντως να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός απο υπομονή!!!!

Δημοσ.

Σήμερα βλέπω ότι έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα στη σύνδεσή μου.

Το speedtest της forthnet έδειξε:

--------------------------------

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.91Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 328.59kb/s

Και στο testmy.net μου έδειξε 36 κΒ/s. Ελπίζω να τουλάχιστον να παραμείνει έτσι η κατάσταση.

Δημοσ.

Εμένα σίγουρα είναι λίγο καλύτερα απο χθές και προχθές αλλά και πάλι δεν είμαι ικανοποιημένος...

Εσύ nk_surfer κυριλέ είσαι!!!! (320 για 384 + Ελλάδα=σπάνιο φαινόμενο!Τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...