Προς το περιεχόμενο

Εικονικο Pc μεσα από το κανονικο περιβαλλον των windows

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poy mporoyme na vroyme perissoteres odigies gia to pos doyleyei ayto to programmma (idiaitera sta ellinika an yparxoyn...)???

diladi gia dokimaso na trekso to macos apo to pc moy eikonika ektos apo to programmataki ti allo prepei na exo??? (to idio isxyei kai gia px to suse 10...)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερει κανεις πως μπορουμε να αντιγραψουμε αρχεια απο το κανονικο λειτουργικο στο εικονικο του vmware και αντιστροφα?

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως μπορουμε να αντιγραψουμε αρχεια απο το κανονικο λειτουργικο στο εικονικο του vmware και αντιστροφα?

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, μπορείς είτε να κάνεις εικονικό δίκτυο (οπότε έχεις ένα ολόκληρο LAN μέσα στο PC σου) είτε να χρησιμοποιήσεις shared folders είτε να χρησιμοποιήσεις το βοηθητικό utility filemount (δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα) από την ίδια εταιρία.

Προσωπικά έχω κάνει δίκτυο μεταξύ των 12 εικονικών μηχανών μου... ;)

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, μπορείς είτε να κάνεις εικονικό δίκτυο (οπότε έχεις ένα ολόκληρο LAN μέσα στο PC σου) είτε να χρησιμοποιήσεις shared folders είτε να χρησιμοποιήσεις το βοηθητικό utility filemount (δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα) από την ίδια εταιρία.

Προσωπικά έχω κάνει δίκτυο μεταξύ των 12 εικονικών μηχανών μου... ;)

Δημοσ.

Με drag and drop ή αν το ρυθμίσεις γιά τοπικό δίκτυο και ορίσεις κοινόχρηστους φακέλους.

Δημοσ.

@mjmj: είναι βολικά για software και browser testing... Π.χ. κάνεις μια σελίδα και θες να δεις αν παίζει σε όλες τις εκδόσεις του ελληνικού και αγγλικού IE, των firefox, opera, konqueror κτλ... Αντίστοιχα και για τα προγράμματα και τις διάφορες εκδόσεις των Windows

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο ταχυτητα τι λεει?

Εννοω υπαρχει σοβαρη πτωση, ή τρέχει αξιοπρεπως?

Πχ. θα μπορουσα να εγκαταστησω μεσω vmware το mac os x στο laptop μου και πλεον να μπαινω στα win, να μπαινω vmware και να δουλευω αποκλειστικα και μονο σε mac os x, ξεχνωντας οτι απο κατω ειναι τα windows?

Εννοω, η εξομοιωση ειναι καλη και μπορει να χρησιμοποιηθει ενα λειτουργικο πληρως και κανονικα ή είναι μονο για απλα πραγματα και τεσταρισματα?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Απο ταχυτητα τι λεει?

Εννοω υπαρχει σοβαρη πτωση' date=' ή τρέχει αξιοπρεπως?

Πχ. θα μπορουσα να εγκαταστησω μεσω vmware το mac os x στο laptop μου και πλεον να μπαινω στα win, να μπαινω vmware και να δουλευω αποκλειστικα και μονο σε mac os x, ξεχνωντας οτι απο κατω ειναι τα windows?

Εννοω, η εξομοιωση ειναι καλη και μπορει να χρησιμοποιηθει ενα λειτουργικο πληρως και κανονικα ή είναι μονο για απλα πραγματα και τεσταρισματα?[/quote']

Ξερει κανεις?:(

Δημοσ.

Άμα έχει κανένα τέρας (πχ αυτό με τα 500GHz) δεν θα καταλάβεις απολύτως τίποτα..

Αν έχεις από αυτά τα normal θα είναι πολύ σπαστικό.. Μην ξεχνας ότι φορτώνεις 2 λειτουργικά και τα windows δεν φημίζονται και για την διαχείριση μνήμης που κάνουν.. Δεν θέλει και διδακτορικό να το καταλάβεις..

Εγώ πάντως λέω να μαζέψουμε λεφτά το insomnia να σου πάρουμε κανένα μεταχειρισμένο macmini (300€ κάνει!) μπας και σου λυθούν αρκετές "απορίες"..

Edit:

Μπορεί η απορίες και οι ιδέες να κάνουν την μισή δουλειά, αλλά σαν το πείραμα δεν είναι τίποτα...

Γιατί δεν το δοκιμάζεις βρε mjmj να μας κάνεις κι ένα review ?

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα στον καθενα να δοκιμασει την καινουρια εκδοση του VMWare, επειδη εχουν κανει πολλες βελτιστοποιησεις στον κωδικα του ωστε να τρεχει οσο πιο ομαλα μπορει το guest, το εικονικο, δηλαδη συστημα.

Στο μηχανημα μου με 1GB RAM και με 256 ΜΒ στο εικονικο (με ΧΡ και τα 2) μου συμβαινει και το κουλο, ενα flash game που παιζω (το AdventureQuest αν το εχει πετυχει κανεις) να τρεχει πιο γρηγορα απο οτι στο κανονικο! Προφανως συμβαινει επειδη η εικονικη εγκατασταση ειναι καθαρη με κανενα προγραμμα εγκατεστημενο, αλλα παρολα αυτα ειναι αξιοσημειωτο ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...