Spyweirdos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 oi dikes mou agapimenes tenies: xameni leoforos 12 pithikoi donnie darko a million dollar hotel pi big fish klpklpklp den mou erhode alles tora... =)
maggle Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 για μενα οι καλυτερες ταινιες που εχω δει ειναι. 1.braveheart 2.seven 3.romeo&juliet. director-bazz luhrman 4.forrest gump 5.lotr-the felowship of the ring 6.the sawshank redemption 7.schindler's list 8.the exorcist 9.titanic 10.dracula
Exoskeletor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 1. "Shawshank Redemption"2. "Star Wars: The Empire Strikes Back"--get a life 3. "Lord of the Rings: Fellowship of the ludicrous" 4. "Star Wars"ooooohhhhhh please ' date='same mistakes 5. "The Godfather"kiss my ring 6. "Pulp Fiction" ------------------------ 7. "Lord of the Rings: The power of mizeria" 8. "Fight Club"-μη χάνετε το βραδυυνό σας ύπνο. 9. "Goodfellas---the daltons 10. "The Matrix and other stunts 'n' effects στη τελική και εγώ τα ίδια θα έλεγα στο περιοδικό μου εφ' όσον μου είχανε πετάξει και τίποτα πενταροδεκάρες ή ήμουνα μεθυσμένος[/quote'] den aksizoun oi perisoteres diladi gia sena??
especial Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Άθλιο το top 10 των Άγγλων. Πέρα από τα υπόλοιπα, θεωρώ ηλιθιότητα να μην έχουν το Lock Stock στο top 10 τους οι Άγγλοι. Το δικό μου στα πρόχειρα (τυχαία σειρά): Goodfellas Scarface Heat Pulp Fiction The Godfather: Part II Taxi Driver A Bronx Tale The Last Samurai Βutterfly Effect Lord of the Rings "The two towers" Πάντως, πιστεύω οτι δεν μπορεί να βγει Top 10. Οι άριστες ταινίες είναι δεκάδες και εξαρτάται από το είδος που προτιμά ο καθένας. Πχ για μένα το Top 10 μου σε γκαγκστερικές ταινίες σχεδόν συμπίπτει με το Top 10 μου γενικά, γιατί προτιμώ τις crime movies.
the_end Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 το προβλημα που νομιζω οτι υπαρχει σε πολλες ψηφοφοριες αναγνωστων(σαν αυτη του πρωτου post) ή μελων(σαν του imdb) ειναι η ευκολια καποιων να ψηφιζουν ταινιες σχετικα προσφατες.Για μενα ενα απ'τα βασικα χαρακτηριστικα μιας ταινιας που θα εβαζα σ'ενα top ολων των εποχων ειναι η αντοχη της στο χρονο.Κατι που προφανως για τους περισσοτερους δεν ισχυει.Βεβαια αυτο δε σημαινει ουτε οτι ολες οι παλιες(πχ. πριν το 70) ταινιες ειναι καλες, ουτε οτι δεν εχουν βγει καλες ταινιες(ακομα και για top ολων των εποχων) για παραδειγμα μετα το 2000. Για μενα υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα σε μια λιστα με τις top ταινιες ολων των εποχων και μια λιστα με τις ταινιες που εχω δει περισσοτερες φορες ή τις πιο διασκεδαστικες ταινιες που εχω δει.Ο κινηματογραφος ειναι ΚΑΙ ψυχαγωγια αλλα οχι ΜΟΝΟ ψυχαγωγια. Βεβαια τελικα ο καθενας πολυ απλα μπορει να ψηφισει ο,τι γουσταρει και να μη δωσει αναφορα σε κανεναν.Αλλα επειδη το θεμα με τα best ever και τις κατα καιρους λιστες μ'εχει απασχολησει αρκετες φορες και εχω κανει πολλες σχετικες συζητησεις ειπα να καταθεσω μια ταπεινη αποψη. ps:προσκυνω τα star wars.Αλλα δε θα εβαζα κανενα σε μια λιστα με best ever. ps2:προσκυνω και τον ταρκοφσκι.Επισης δε θα εβαζα καμια ταινια του σε καμια λιστα καλυτερων ταινιων ολων των εποχων(αλλα μαλλον επειδη ειναι μια κατηγορια μονος του...). ps3:καλως σας βρηκα
especial Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 το προβλημα που νομιζω οτι υπαρχει σε πολλες ψηφοφοριες αναγνωστων(σαν αυτη του πρωτου post) ή μελων(σαν του imdb) ειναι η ευκολια καποιων να ψηφιζουν ταινιες σχετικα προσφατες.Για μενα ενα απ'τα βασικα χαρακτηριστικα μιας ταινιας που θα εβαζα σ'ενα top ολων των εποχων ειναι η αντοχη της στο χρονο. Συμφωνώ. Γι' αυτό διαφέρει η καλή ταινία με το classic. Όπως επίσης έχει σημασία το πότε γυρίστηκε μια ταινία. Άρα τα Top 10 είναι πάντα σχετικά. Μπορείς πχ να συγκρίνεις το Citizen Cane με το Matrix?
motorolav980 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 kala re paidia to kill bill den sas arese?:?: :?: tespa ta dika mou kill bill vol1:grin: lotr return of the king:grin: titanic:( kill bill vol2:grin: the exorcist:twisted: lotr fellowship of the ring lotr the two towers the omen to palio:evil: pirates of carabbean 1:grin: pirates of carabbean 2:-D kai apo ithopious ouma thurman tom hanks
bianca76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Λοιπον εμενα θα μου μεινουν αξεχαστες οι κατωθι: Moulin Rouge Titanic Doom Exorcist The sceleton key Kill Bill και κατι αλλα θριλερ και περιπετειες
navar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 to the sceleton key eixe mapa telos ews apelpiseia htan genika olh h tainia.....perimeneis synexeia na ksekinhsei to thriler kai ayto den ksekinaei pote.....o titanicos poly dakryvrextos...to kill bill mia tarantinoaeidia....to doom thymizei poly paixnidi kai exei poulhthei ston vomo ths emporikothtas..to exorcist ontos klasiko... arketa sxoliasa ths epiloges ton allon as pw kai egw ta dika mou 1) teleytaoia eksodos......stephen king 2)Βutterfly Effect tromero finale eidika to 1 apo ta treia kapoih gnwsth mou thn pathsan kai thn eidan me allo finish....to kalo einai to pio hardcore 3)kardies sthn atlantida 4)i'm sam 5)21 gramms 6)requim fro a dream 7)seven 8)the shining .......stephen king 9)spiti apo ammo kai omixlh ....ben kingsley 10 ) siwph twn amnvn to klasiko kai akseperasto 11) mystiko parathyro......stephen king - jonny dep sigoura kati mou ksefeygei
Exoskeletor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 kala sou fenete aidia to kill bill kai mou bazeis deyterh tainia thn mapa butterfly effect pou o senariografos oute kiaytos iksere ti ekane? kala na mou peis gnomes eine aytes
Panathachamp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν φτιάχνουν top-10 άνθρωποι που έχουν δει 15 ταινίες
the_end Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν φτιάχνουν top-10 άνθρωποι που έχουν δει 15 ταινίες (ενταξει,με μια δοση υπερβολης) qtmft
Forensick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 μονο μια θα πω. εις το ονομα του πατρος.και οι υπολοιπες ακολουθουν.
psilos2000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 navar ευτηχώς ανεφερες το Requiem γιατί κοντεψα να τρελαθώ ,μια απο τις σημαντικότερες ταινιες των τελευταίων ετών και ισως η μοναδικη ταινια ικανή να προκαλει ανθρωπινες αντιδρασεις (και οχι απλα συναισθημα η προβληματισμο). Οτι και να πω ειναι λιγο,το μονο που μπορώ να κάνω ειναι να δινω αυτο το δώρο (της γνωστοποιησης) σε όσους δεν την εχουν δει. Επισης φέτος νομιζω οτι το Crash ήταν το λιγότερο υπέροχο.
Dr_Slump Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μα τι θέλετε να βάλουν; Τη λίστα του Σίντλερ; Το cinema είναι θέαμα και βαβούρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.