marios1957 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μλκια είπα,είναι (πρακτικά) ανεφάρμοστο και εμπίπτει στα όρια της Sci-Fi(Επιστημονικής Φαντασίας). Σκέφτηκα λοιπόν να διαμορφώσουμε ένα φέρον κατά SSB,στους (περίπου) 50Mhz,σχετικά ελεύθερη και για "λίγους" είναι η μπάντα και με αρκετά μεγάλο "βαταζ" να ωφεληθούμε από τα ανακλώμενα σήματα,μιας και υπάρχουν εμπόδια. Άντε να βρες τρόπο διαμόρφωσης και απο-διαμόρφωσης.Αυτό ίσως είχε ισχύ στα πρωτόλεια spectrum,τότε που μπορούσες να "φορτώσεις" στην ακουστική μπάντα,μιας και βολεύονταν με κασσέτα... Υ.Γ.Παιδάκι είμαι και γω,να μην παίξω;
mjmj Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Να παιξω κι εγω? (ασχετος με το αντικειμενο) Μπορω να βαλω ενα ασυρματο dect τηλεφωνο ή κατι αναλογο, με μεγαλη εμβελεια(3χλμ) και να εχω και κατι σαν βαση/τηλεφωνο κοντα στο pc μου και να μπαινω ως pstn? Μαλλον βλακεια ειπα αλλα προσπαθω να σκεφτω τα πιο τρελα.
mjmj Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αχ καλωδιο μεχρι ποτε θα μας καταδυναστευεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.