neofix Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ...τι θελω να πω ο ποιητης; καθε φορα που καιω ενα image file η κανω save καποιο Compilation το Nero μου δημιουργει μεσα στο συγκεκρμενο φακελο ενα αρχειο "UserImages.bmp"!το κανει και σε καποιον αλλο αυτο; εχω την εκδοση 7 "clopy" Συγκεκριμενα η εικονα ειναι αυτη
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 to ekane kai se emena afto to koulo !! idea den exw peri tinos prokeite ... pantws .. thn version 7 poloi emisisan .. thn 6 oudeis ... girisa sthn statheri aksia ths 6.6.0.16 pantws endiaferon thema afto ...
reb00t Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 same here, αλλά διαβάζω παντού για προβλήματα στην έκδοση 7 ενώ εδώ και 2 μήνες που την χρησιμοποιώ δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό ...
neofix Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Εκανα ενα search και βρηκα οτι, εκτος απο το οτι εχω 8 τετοια files, εχει και στο path "C:\Program Files (x86)\Nero\Nero 7\Core" αυτο το αρχειο... θα το σβησω και θα τι θα κανει... μηπως και το δημηουργει απο εκει!
tsakonas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 same here, αλλά διαβάζω παντού για προβλήματα στην έκδοση 7 ενώ εδώ και 2 μήνες που την χρησιμοποιώ δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό ... kai egw exw parei backup 200 gb ....kanena prob... kapoios eixe postarei ena regtweak terastio gia na to diwksei to nero scout giati afto kanei th ladia me to bmp alla tzifos....pali ekei einai...to sunithisa de mameis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.