De@th L0rd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά σχολιάστε λίγο και το προηγουμενό μου post!PLZ!
goodan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 φιλε broyliss αγορασα το πακετο της hol στις 12-1,23-1 υποτιθεται οτι στειλανε την αιτηση μου στον πΟΤΕ,παω σημερα στον πΟΤΕ κ μαθαινω οτι πορτες υπηρχαν μεχρι κ τις 5-2 κ οτι η αιτηση μουεφτασε στον πΟΤΕ Ηγουμενιτσας στις 13-2.Επισης το ωραιο ειναι οτι ενω εγω εχω αγορασει το πακετο σαν μ...κας που ειμαι απο τις 12-1 στον πΟΤΕ στις 13-2 βρεθηκε η αιτηση μου ενω δυο γνωστοι μου που πηραν otenet τις 7 κ 8-2 αντιστοιχα βρισκονται αυτη την στιγμη πριν απο εμενα στην λιστα αναμονης!!! Γ...ω την hol μου!!! Γ...ω τον πΟΤΕ μου!!! Γ...ω την adsl μου!!! Γ...ω το κρατος μπ..λο που εχουμε κ που τιποτα δεν δουλευει σωστα!!! Γ...ω την τεχνολογια μου!!! Α!!!Η διαφημηση της hol...10 χρονια ξερουμε το internet καλυτερα...ου!χα!χα! Α!Καλο!Ε!
broylis1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Goodan τι να σου πώ...Μια απότα ίδια.Φαντάζομαι ότι η HOl κάνει την εξής πατάτα.Αντί να στελνει στο κατα τόπους τμήμα του ΠΟΤΕ την αίτηση, αυτές πάνε κάπου στα κεντρικά κια απο κει μετά διαβιβάζονται για το τελικό προορισμό...Όπου λαλούν πολοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει λοιπόν...Αν τωρα πάρεις τηλ στη HOL και του καντηλιάσεις, θα σου πούνε " Εμείς κύριε ταδε στείλαμε την αίτηση 23/1 απο κει και μετά πρόκειται για κολισιαργεία του ΠΟΤΕ". Άντε να βγάλεις άκρη και ποιον να πιστέψεις...Θεωρώ οτι όντως με την ιστορία που προέκυψε με την έλειψη πορτών οτι ευνοημένη στάθηκαν μόνο όσοι επέλεξαν πακέτα της ΠΟΤΕΝΕΤ...Εμείς θα μείνουμε στο περίμενε κια βλέπουμε.Έχω ξενερώσει απίστευτα,φοβάμαι οτι θα φύγει και όλος ο φλεβάρης με dial-up.Το απόγευμα πήρα στο 134 να μάθω αν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν πόρτες στο dslam της περιοχής μου στα Χανιά και δεν γνωρίζαν τίποτα.Βέβαια θα λάβουν κάποια στιγμή ενημέρωση και θα μπορούν να δίνουν πληροφορίες...Το σιχάθηκα κια το 134.Κάθε φορά σου λένε διαφορετικά πράγματα, ανάλογα με το ποιός θα σηκώσει τη κλήση σου...Μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτή η ίστοριά...29 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα broylis1! Μη νομίζεις, κι εγώ otenet πήρα και χτυπάω 31 μερούλες... Άστο καλύτερα! (Το μόνο "καλό" είναι ότι την αίτηση την πήρε ο ΟΤΕ μία μέρα μετά που πήρα το kit...) Καλή δύναμη σε όλους μας... Α! εγώ ανανέωσα και την παλιά μου dialup για μερικούς μήνες, να 'χω τουλάχιστον σύνδεση...
broylis1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Γειά σου danaos...Δικέ μου έχω φρικάρει τελείως.Κάθε φορά που πατώ το εικονίδιο του dial up νιώθω μεγάλο θύμα...για να μη πω τη σωστή λέξη! Το χειρότερο βέβαια και το πιο πιθανό είναι, να έρθει κάποια στιγμή το πολυπόθητο adsl και φυσικά να σέρνεται σα χελώνα...Εκεί να με δώ αντοχές...
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Κοίταξε φίλε... Ένας γνωστός που είχε πάρει πριν τις γιορτές 6+6 hol, περίμενε κι αυτός πάνω από μηνάκι, αλλά τώρα είναι ευχαριστημένος... Πολύ καλά πάει η σύνδεση λέει...
yaret Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ΠΟΤΕς θα καμει ΠΟΤΕς θα κάμει ΞΑΣΤΕΡΙΑ!!!!! εεε... ΠΟΤΕς θα δούμε ADSL βρε παιδιά!!!!! Στην υγειά των καλοπληρωμένων "MANAGER" !!! εχθές πάνω στα νεύρα μου πήρα το 134 και έκανα παράπονα...τα "ΓΡΑΨΑΝΕ" για να τα μεταβιβάσουν .... και μου ζητήσανε και κάποιο τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν μαζί μου....ήθελα να ήξερα... το κινιτό το ζητήσανε για να μου πούνε σας ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίσταται τόσο καιρό;;;;; ή για να το παρακολουθήσουν;;;;;; !!!!!!!! (να ξέρω τι θα λέω από σήμερα)
broylis1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Τίποτα και σήμερα...Θέλω επιτέλους τη dsl μου....
Apple Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 kai ego apo xania eimai kai exo kanei etisi stin vivodi apo tis 4/1/06 kai akoma perimeno ton ote na enhmeroseis thn vivodi oti exei bali thn grami gia na moy baloyn tin adsl mou. thee moy boithia.
goodan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 39 κ σημερα.... H...old O...n L...ine με πορτιερη τον πΟΤΕ...
broylis1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Πέρασα σήμερα το πρωί απο το κέντρο του ΠΟΤΕ στη Τζανακάκη ΄μπας και μάθω τίποτα.Εκείνη την ώρα ήταν ένας τύπος που το ψήνανε να πάρει το conn-x ή το on dsl kit και προς μεγάλη μου έκπληξη του έλεγαν να κάνει μεταροπή της isdn γραμμής του σε pstn για να μη πληρώνει τσάμπα πάγια.Επίσης του έλεγαν πως θα μπεί στην αναμονή κτλ...ήρθε λοιπόν ή σειρα μου, κάνω τη κλασσική ερώτηση και μου απάντησαν πως έχουν τοποθετηθεί η πόρτες στο dslam και περιμένουν απο Αθήνα να ξεπρεράσουν ένα προβληματακι που έχει προκύψει για να αρχίσουν τις νέες ενεργοποιήσεις...Αυτές τις τοποθέτηση στό τέλος αυτής της βδομάδας με αρχή της επόμενης...αυτά απο τη σημερινή ανταπόκριση απο τον ΠΟΤΕ και αναμένονται εξελίξεις...¨εως τότε...33 και σήμερα. ΥΓ.Αραγέ τη σείρα προτεραιότητας θα έχω που οι ακατανόμαστοι στη Hold on Line στείλανε την αίτηση μου στις 9/2 και ο ΠΟΤΕ τη προώθησε στις 14/2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.