Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε De@thLOrd εγώ την έχω χάσει προ πολού,αλλά απο τη στιγμή που δεν είναι ατομικό το πρόβλημα αλλά συλλογικο( όλη η πόλη των Χανίων κεντρικά, έχει έλειψη θυρών pstn) δε μου μένει τίποτα άλλο απο το να ψάχνομαι και να ελπίζω...Σήμερα λοιπόν το απόγευμα κατέβηκα στα κεντρικά του ΠΟΤΕ, όπου μίλησα με έναν υπάλληλο εκεί. Ο κ.Δασκαλάκης( και οφείλω να αναφέρω το όνομα του, δίοτι πραγματικά ήταν φιλικότατος και έδειχνε πλήρως καταρτισμένος όπως διέκρινα απο τις απαντήσεις του στα ερωτήματα μου) μου έδωσε την εξής πληροφορία."Γνωρίζουμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εδω κια ένα μήνα περίπου και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξουν πόρτες στα DSLAM".Έγω πήγα εκεί ως υποψήφιος και καλά ενδιαφερόμενος, του είπα οτι είδα στο wizard της ΠΟΤΕΝΕΤ οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θύρες και οτι θελω να βάλω dsl κτλ..Τον άφησα να πει το ποιηματάκι σχετικά με το Conne-x και το ON-DSL kit(εντάξει, υποχρεωση του ήταν να μου κάνει ενα presentation προκειμένου να γίνω νέος πελάτης) και λέγοντας πότε θα ανοίξουν πόρτες για να έρθω να συμπληρώσω αίτηση μου είπε τα παραπάνω...Αν αποδειχτούν ανακρίβειες όσα πληροφορήθηκα θα φανεί εντός λίγων ημερών, πάντως εύχομαι ο γολγοθάς να φτάνει στο τέλος του και να ενεργοποιηθούμε σιγά σιγά όλλοι εδω στα Χανιά που είμαστε στην αναμονή...Πάντως επειδή με τον ΠΟΤΕ έμαθα να είμαι επιφυλακτικος(ακόμα και όταν συναντώ προσωπικό που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου και έχει συμπεριφορά που σπανιότατα τη βρίσκεις σε δημόσιο φορέα) εκτιμώ οτι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσουμε να πέρνουμε σιγά σιγά γραμμές...κουράγιο αδέρφια, όπως λέει και το τραγούδι...'Η μέρα εκείνη δε θ'αργήσει..."

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παραθέτω το εξής από το: http://www.oteshop.gr/home/adslconnx.htm

"""Οι τελικές ταχύτητες των συνδέσεων ADSL δεν είναι εγγυημένες. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως η κίνηση του δικτύου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η διαστασιοποίηση του δικτύου, η χωρητικότητα ζεύξης των παρόχων internet (ISPs) με το δίκτυο του ΟΤΕ κ.α. H τεχνολογία ADSL δεν μπορεί να υποκαταστήσει δίκτυα με συμμετρικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που παρέχουν εγγυημένη ταχύτητα όπως μισθωμένα κυκλώματα, Hellascom, ΑΤΜ/Frame Relay κυκλώματα. Επισημαίνεται ακόμη ότι η ταχύτητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του Internet επηρεάζεται τόσο από τη χωρητικότητα της σύνδεσης των παρόχων περιεχομένου όσο και από τις υπηρεσίες που σας παρέχουν οι ISPs."""

Δηλαδή είναι σαν να σου λένε στην ψύχρα αν έχεις χαμηλές ταχύτητες στην DSL δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Δηλ. έτσι όπως το πάνε στο τέλος θα καταντήσουνε την DSL μια FLat rate dial-up.Kαλά είναι σοβαροί??

Δημοσ.
Παραθέτω το εξής από το: http://www.oteshop.gr/home/adslconnx.htm

"""Οι τελικές ταχύτητες των συνδέσεων ADSL δεν είναι εγγυημένες. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως η κίνηση του δικτύου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή' date=' η διαστασιοποίηση του δικτύου, η χωρητικότητα ζεύξης των παρόχων internet (ISPs) με το δίκτυο του ΟΤΕ κ.α. H τεχνολογία ADSL δεν μπορεί να υποκαταστήσει δίκτυα με συμμετρικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που παρέχουν εγγυημένη ταχύτητα όπως μισθωμένα κυκλώματα, Hellascom, ΑΤΜ/Frame Relay κυκλώματα. Επισημαίνεται ακόμη ότι η ταχύτητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του Internet επηρεάζεται τόσο από τη χωρητικότητα της σύνδεσης των παρόχων περιεχομένου όσο και από τις υπηρεσίες που σας παρέχουν οι ISPs."""

Δηλαδή είναι σαν να σου λένε στην ψύχρα αν έχεις χαμηλές ταχύτητες στην DSL δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Δηλ. έτσι όπως το πάνε στο τέλος θα καταντήσουνε την DSL μια FLat rate dial-up.Kαλά είναι σοβαροί??[/quote']

Αυτό το αποδέχομαι αυτό που δεν αποδέχομαι είναι να έχει κόφτη στα πακέτα και να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνο για http και ftp και email. Αυτό είναι παράνομο και η διαφήμηση για γρήγορο internet παραπλανητική.

Δημοσ.

:evil: Εφόσον είναι παράνομο και στα Vo-ip υπάρχουν κολλήματα και καθυστερήσεις πιστεύω πως γι αυτό έχουν και μεγάλα Ping ορισμένοι στις DSL στα online games γιατί δεν κάνουν παράπονα στον ΟΤΕ.Παιδιά έληξε το θέμα.Βρήκα τι θα κάνω.Βαρέθηκα κάπως να γκρινιάζω θα στείλω e-mail στο Μάκη που είναι και αντιαπατεωνικός για να βγάλει βρώμες στη φόρα.Παραθέτω και τα e-mail... [email protected]

FORZZA MAKI!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
θα στείλω e-mail στο Μάκη που είναι και αντιοτεϊκός για να βγάλει βρώμες στη φόρα.Παραθέτω και τα e-mail... [email protected]

Σωστός είσαι! μήπως το έχουμε καθυστερήσει κίολας?

Δημοσ.

:evil: πακετο hol αγορασμενο 12-1 (απο ηγουμενιτσα) θυμηθηκαν να στειλουν αιτηση(η hol)στον ΟΤΕ στις 23-1(ετσι λενε τουλαχιστον)μεχρι τις 31-1 ολα οκ κ διαθεσιμοτητα κ πορτες adsl μετα τι εγινε?για την hol φταιει ο οτε,αλλο που αυτοι το κολοβαρουσανε 2 εβδομαδες για να στειλουν μια αιτηση στον οτε,αν την στειλανε,για τον οτε τι να πεις?θελουν να πουλησουν τις isdn μ...κες ειναι καλα κανουν αφου ειμαστε ενα μπ...λο κ μισο.α!ξεχασα να σας πω οτι φιλος πηρε conn-x πριν τις 31-1 κ ενεργοποιηθηκε σε μια μερα η γραμμη σε adsl γι αυτο σας λεω ολοι μας δουλευουν κανονικα κ εμεις σαν λαλακες τους πληρωνουμε...34 κ σημερα

p.s. οτι νουμερο τηλ κ να βαλεις για διαθεσιμοτητα adsl το παραμυθι ειναι το ιδιο δοκιμασα με τηλ αθηνας,ηγουμενιτσας,ιωαννινων,κερκυρας,καβαλας κ θεσσαλονικης...γι αυτο σας λεω μας δουλευουν κανονικα

Δημοσ.
,για τον οτε τι να πεις?θελουν να πουλησουν τις isdn μ...κες ειναι καλα κανουν αφου ειμαστε ενα μπ...λο κ μισο.α!

:-D Θα διαφωνήσω μαζί σου.Ο οτέ είναι ένα μ....λο και ΟΛΟΚΛΗΡΟ όχι μισό για να ξέρουμε και τι λέμε:twisted: :twisted: :twisted: Και να μην γελιόμαστε και δυσφημίζουμε τον παραπάνω χαρακτηρισμό.ΚΙ εκεί πληρώνεις για υπηρεσίες αλλά τουλάχιστον ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ,(γιατί αν δεν τις έχεις γίνεται της π....ας στην κυριολεξία)

Δημοσ.

Ακούστε να γελάσετε....ή να κλάψετε!!!!

Είμαι στο Αγρίνιο, και έκανα το μεγάλο λάθος να θέλω ADSL!!! Πήγα, αγόρασα ένα από τα πολυ-διαφημισμένα πακέτα με πολλούς μήνες δώρο..... και μόλις έκανα αίτηση, βγήκε εκείνο το περίφημο ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Περίμενα λίγο καιρό....αλλά η ανάγκη για να είμαι συνεχώς στο internet μεγαλώνει οπότε αποφάσισα να δώσω τόπο στην οργή και να πάω να αναβαθμίσω την γραμμή μου σε ISDN....ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;

"ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ NETMOD"

έμεινα μ.......ς! Δεν το πίστευα νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο άνθρωπος.

Του λέω εντάξει, σε πόσο καιρό να έρθουν; μου λέει τράβα δίπλα στους τεχνικούς και ρώτα....πηγαίνω δίπλα...βλέπω 5-6 τυπάδες αραχτούς....ο ένας έτρωγε ένα σαντουιτς 2 μέτρα με το συμπάθειο...... και ξέρετε πια ήταν η απάντηση......"ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ"......

Έκανα ότι μπορούσα να βρω ένα γ#$@%# NETMOD και ούτε αυτό κατάφερα....

Τι μου λέτε τώρα όλοι εσείς για ΟΤΕ.... Δεν φταίει ο ΟΤΕ καθόλου σας πληροφορώ.

Εγώ, εσείς και οι εταιρείες παροχής internet φταίμε. Για παράδειγμα η εταιρεία που έκανα αίτηση, έχασε εμένα και πιθανόν και άλλους πολλούς στο Αγρίνιο ....Με λίγα λόγια Ν. Αιτ/νίας ΓΙΟΚ από internet. Δεν έχουν το δικαίωμα να τους κυνηγήσουν για διαφηγόντα κέρδη ή όπως αλλιώς λέγεται;

Είμαι φοιτητής...περίμενα σαν μ#@@% τόσο καιρό το internet για τους φοιτητές...τελικά αποφάσισα να το ακριβοπληρώσω....με αναγκάζουν να δώσω ακόμα πιο πολλά...και τελικά και πάλι δεν εξυπηρετούμε.

Στο Πανεπιστήμιο το internet σέρνεται....... ΤΙ ΚΑΝΩ; με 56κ;

και κάτι ασήμαντο......ο εξοπλισμός που είχα προπληρώσει...είναι για pstn , αν το αναβάθμιζα σε isdn....θα έβαζα δικό μου εξοπλισμο...άλλα λεφτά εκεί.

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι με πήραν από Forthnet για να μου πουν ότι ο ΟΤΕ τους ενημέρωσε για το πρόβλημα με σχετικά με την

ενεργοποίηση της ADSL γραμμής στο νουμερό μου.Περιμένοντας να ακούσω κάτι γνωστό ,(πρόβλημα PCM) γιατί ΟΤΕ είναι

υποχρεωμένος να στέλνει ένα αρχείο Χcel στην Forthnet 2 φορές την μέρα που να την ενημερώνει για της συνδέσεις που

εκρέμμούν της τρέχουσας δηλ. και της προηγούμενης ημέρας, κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια μόλις μου είπε η

τηλεφωνήτρια της Forthnet τι ενημέρωση είχαν αυτή από τον ΠΟΤΕ!!!ΡΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!"ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΗΣΗ

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ Ο Π Τ Ι Κ Ω Ν Ι Ν Ω Ν:confused: :confused: ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΗΝ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ!!!!" 0_0 ! ΄Οχι κοπέλα μου της λέω απλά είμαι πάνω σε PCM","Σοβαρά μιλάτε?" μου λεέι Λέω "ναι ξέρω τι

είναι το PCM και ο ΟΤΕ μου είπε κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ dsl ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

ΠΟΤΕ","Ευχαριστούμε πολύ μου λέει για την ενημέρωση,συγγνώμη για την ταλαιπωρία και θα το αναφέρω αυτό στα

κεντρικά"είναι συνοπτικά το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ από πότε ρε παιδιά το φερέσυχνο (PCM) έγινε και διακλαδωτής για οπτικές ίνες????Αν θέλετε ποστάρω και

φωτογραφίες από από το δίκτυο του ΟΤΕ να δείτε και τις εναέριες <<ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ>> και τα PCM και τους χαλκούς...

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ?????? πλέον για μένα πΟΤΕ=ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.Ακούω και τις δικές σας γνώμες....:confused: :twisted: :mrgreen: :twisted: :confused:

Δημοσ.

29 και σήμερα και το χειρότερο απ'ολα, παίρνω χτες τηλ στο 134 και λέω τον αριθμό του τηλ μου για να δώ αν έχει φτάσει η αιτηση στο ΠΟΤΕ και μου λένε οτι έφτασε στις 14/2 δηλαδή πριν 2 μέρες.Άντε τώρα να δούμε πόσοι άλλοι θα είναι στην ουρά πριν απο μένα.Τι να πω? Οτι φταίει η HOL η οποία με έιχε έτοιμο για dial up απο τις 2/2 ή ο ΠΟΤΕ βάζει στην άκρη τις αιτήσεις όλων των άλων ISP και τις προωθεί μετά που θα καλύψει τις δικές του?

Δημοσ.

Καλά ο ΟΤΕ δεν διαβάζαμε τις προάλλες ότι προχώρησε σε άμεση προμήθεια πολλών γραμμών adsl... ήθελα να ξερα τι τις έκανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...