madix1976 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Είμαστε πολλοί τελικά! Και στην Άρτα τα (γ)ίδια. Εγώ έκανα τον Νοέμβριο αίτηση στον ΟΤΕ για DSL & internet. Παρόλο που στο σιτε τους με βγάζανε καθαρό για DSL έπεσα πάνω σε PCM!!! Μου λένε λοιπόν ότι θα χρειαστεί 3 μήνες η όλη υπόθεση. Φρικαρισμένος στέλνω μπινελίκια στον ΟΤΕ και με βγάζουν απο το φερέσυχνο σε 2 μερες (ήταν οι 3 μήνες που λέγαμε...). σε 5 μέρες ήμουν κομπλέ! Όταν αποφασίζω να πάω στην HOL, κάνω διακοπή απο τον ΟΤΕ και σε χρόνο 1 ημέρας αγοράζω το πακέτο και κάνω την αίτηση απευθείας στην HOL για να μη χασω χρόνο με ενδιάμεσους. Όλα καλά μέχρι εδώ ώσπου πήρα μύνημα ότι ο ΟΤΕ δεν έχει διαθέσιμη θύρα για μένα! για μια βδομάδα την έχασα! Έμαθα ότι έχουν τοποθετήσει το hardware επέκτασης αλλά δεν έχουν ενημερώσει το λογισμικό, το οποίο κανένας δεν ξέρει πότε θα γίνει! Είναι θέμα "ενώς enter" μου λένε από τον ΟΤΕ μέσα! Το λένε κιόλας... Γενικά τη να πώ! Έχω πάθει ανοσία στις μαλακίες! Βαρέθηκα να πετάω μούτζες ! Γουστάρω που μας τραβάνε μυνήσεις τα ευρωπαϊκά δικαστήρια γιατί το αξίζουμε! Να πληρώνουμε μια ζωή σα μαλάκες ένα σωρό απο κουραδιό που έχουνε μαζευτεί σε μια υπηρεσία... Πιστεύω ότι ο ΟΤΕ τις αιτήσεις άλλων provider της χώνει βαθιά στη σειρά! Όταν ήμουν πελάτης τους μου λύσανε αμέσως το πρόβλημα! Τώρα απλά λένε ότι είμαι άτυχος...να μη μιλησω για το VoIP μέσω Otenet που δεν κατάφερα ποτέ να το δουλέψω... Που θα μου πάει, θα την πάρω την θύρα...κι άμα την αφήσω!
broylis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχώς παιδιά είμαστε θύματα της ανικανότητας και του εφισυχασμού των απανταχού βολεμένων ΠΟΤΕΤΖΗΔΩΝ...Έχω την αίσθηση οτι όλοι όσοι έχουμε επιλέξει πακέτα διαφορετικά απο αυτά που λανσάρει ο ΠΟΤΕ θα αργήσουμε να δούμε φως...θα πέσουμε θύμα για μια ακόμα φορά των συμφερόντων και της κακής( για να μη πω άλλη λέξη...) πολιτικής του...μετράω ήδη 26 μέρες και δε ξέρω πόσο ακόμα θα κάνω και πολύ φοβάμαι οτι μόλις συνδεθω, θα έχω ένα κάρο προβλήματα στη λειτουργία...πολύ πεσειμισμος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω και τίποτα θετικό να καταθέσω!
aGka8l Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 13 ke apo emena!re mipos na pigename ke oi tris ston pOTE na tus trixsume ta dontia? :P:P:P:P:P
broylis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 αυτό το είπα στο danaos με private mesage αλλά επειδή εργάζεται πρωινα δε μπορεί...και γω δουλέυω πρωί αλλά πολύ κοντά στα κεντρικά του ΠΟΤΕ στη τζανακάκη οπώτε άμα θες το κανονίζουμε κάποιο πρωί νωρίς, πριν τις 9 όμως να πάμε παρέα αν τους πούμε κανα φωνήεντο...Στείλε private εαν θες...
danaos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα κι από μένα!! 28 και σήμερα... Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ ρε παιδιά... Αν πάτε και σας πουν κάτι, ενημερώστε με αν θέλετε (εδώ ή private)
broylis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Να σαι σίγουρος danaos...μόλις μάθουμε κάτι θα ποστάρουμε με τη μία...
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα κι από μένα!! 28 και σήμερα... Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ ρε παιδιά... Αν πάτε και σας πουν κάτι, ενημερώστε με αν θέλετε (εδώ ή private)
aGka8l Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 epidi ke egw kanw ma8imata 8a to kanonisume
De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Φιλαράκι Madix τι τους είπες ακριβώς και σε βγάλανε από το PCM?Για να τους το πώ κι εγώ μπάς και με βγάλουνε.Θα το κάνω μεγάλο θέμα πάντως.Η γραμμή είναι χάλια ,έχει θόρυβο , μισές δουλειές δηλαδή.Κανόνικα θα έπρεπε να τους τα πληρώσω κι εγώ μισά.Κάτσε να έρθει ο λογαριασμός....
madix1976 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Φιλαράκι Madix τι τους είπες ακριβώς και σε βγάλανε από το PCM?Για να τους το πώ κι εγώ μπάς και με βγάλουνε.Θα το κάνω μεγάλο θέμα πάντως.Η γραμμή είναι χάλια ,έχει θόρυβο , μισές δουλειές δηλαδή.Κανόνικα θα έπρεπε να τους τα πληρώσω κι εγώ μισά.Κάτσε να έρθει ο λογαριασμός.... Εγώ πάντα αντιδρούσα έντονα με επιστολές πρός τα κεντρικά της OTENET. Εξοργίστηκα όταν έμαθα ότι είμαι πάνω σε PCM αφού φαντασου ότι άλλαξα και περιοχή κατοικίας ΚΑΙ γι αυτόν τον λόγο. Τους έστειλα μια μεγααάλη επιστολή λοιπόν που κόσμια τους μπινελίκωνα! Το πρόβλημα λύθηκε αλλά πιστεύω ότι έγινε λόγω του ότι ήμουν πελάτης του ΟΤΕ...Τώρα που είμαι στην HOL τι κάνω; Αυτό που μου την σπάει έιναι ότι έχουν ξεσκιστεί στην διαφήμιση για να πουλήσουνε χωρίς να έχουν κάν την υποδομή! Δηλαδή αν πραγματικά αποφασίσει ο κόσμος να βάλει DSL τότε θα πέσει πραγματικό γέλιο! Ούτε το 5% δεν έχει DSL στην Ελλάδα...
De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Ούτε το 5% δεν έχει DSL στην Ελλάδα... Tι να το κάνει το παραπάνω???Εγώ σου λέω το 80 τις εκατό νομίζει πως το DSL είναι για να ηχογραφείς κιθάρα και να παίζεις οnline ποδοσφαιράκι με τον μ... τον Χατζηγιάννη:evil: :evil: :evil: :evil:
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Κάθεστε καλά; Για διαβάστε τι έγραψε ο petrokol στο adslgr.com forum: -->13/2/06 Σημερα πηρα στον Οτε και μου ειπαν τα.."ευχαριστα"!Δεν υπαρχουν πορτες στην περιοχη μου για pstn αλλα μονο για isdn και στην ερωτηση ποτε θα υπαρξουν μου ειπαν το κορυφαιο "Απο μια βδομαδα μεχρι δυο μηνες"!!!<--
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Εφημεριδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" 14-2-06 Aμερικανικές εταιρείες θέλουν ακριβό Iντερνετ OYAΣIΓKTON. Σειρά ανησυχητικών στρατηγικών επιλογών έχουν εμφανίσει οι αμερικανικές τηλεφωνικές εταιρείες, απειλώντας τη δωρεάν, ανοικτή και ελεύθερη φύση του Ιντερνετ. Στόχος των εταιρειών αυτών είναι η μετατροπή του Διαδικτύου σε υπηρεσία, που θα χρεώνει χρηματικά ποσά για όλες σχεδόν τις δραστηριότητες του Ιντερνετ, όπως αναφέρει σε άρθρο της η αμερικανική πολιτική επιθεώρηση Nation. Oι στρατηγικές των εταιρειών Oι εταιρείες Verizon, Comcast και Bell South αναπτύσσουν στρατηγικές, οι οποίες θα καταγράφουν και θα αποθηκεύουν πληροφορίες για κάθε μας κίνηση στο Διαδίκτυο. Oι μεγάλες εταιρείες απαιτούν τώρα προνομιακή μεταχείριση από το Διαδίκτυο. Tα δεδομένα που θα προέρχονται από τις εταιρείες αυτές θα πρέπει έτσι να αντιμετωπίζονται ως υψίστης προτεραιότητας, ενώ πληροφορίες χωρίς χρηματική αξία, όπως οι ανταλλαγές δεδομένων μεταξύ ιδιωτών, θα υποχρεωθούν να χρησιμοποιούν πιο αργά δίκτυα ή θα απαγορευθούν διαρρήδην. Tα σχέδια των εταιρειών αυτών προβλέπουν ότι κάθε χρήστης του Ιντερνετ, εταιρεία ή ιδιώτης, θα πληρώνει περισσότερα για τη χρήση του Διαδικτύου. Oι παροχείς υπηρεσιών δικτύου μελετούν την επιβολή νέων πακέτων συνδρομής, τα οποία θα περιορίζουν σημαντικά την πρόσβαση στο Ιντερνετ. Για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια αυτά, οι λομπίστες τηλεφωνικών εταιρειών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών καλωδιακής τηλεόρασης άρχισαν πολιτική εκστρατεία, με στόχο την περαιτέρω εξασθένηση της αμερικανικής νομοθεσίας επικοινωνιών. Oι ομάδες πίεσης αυτές επιζητούν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση την άδεια να διαχειρίζονται το Ιντερνετ και τις άλλες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών σαν να ήταν ιδιωτικά δίκτυα, απελευθερωμένα από κρατικές παρεμβάσεις και προστατευτικές δικλίδες υπέρ του καταναλωτή. Πιέζουν για νέα νομοθεσία Aκόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η Oμοσπονδιακή Yπηρεσία Tηλεπικοινωνιών FCC και το Kογκρέσο μελετούν σχετικές προτάσεις, οι οποίες θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο μέλλον του Ιντερνετ. Δέκα χρόνια μετά την ψήφιση του ατυχούς τηλεπικοινωνιακού νόμου Telecommunications Act του 1996, οι επιχειρήσεις τηλεφωνίας και καλωδιακής τηλεόρασης χρησιμοποιούν τις ίδιες ύπουλες πολιτικές μεθόδους για να πείσουν τους συνήθως αδαείς Aμερικανούς νομοθέτες για την ανάγκη μετατροπής του Διαδικτύου σε μηχανισμό εταιρικής κερδοφορίας. O πρόεδρος της AT&T, Eντ Oυίτακερ λέει χαρακτηριστικά: «Tο Ιντερνετ δεν μπορεί να είναι δωρεάν. Oσοι περιμένουν ότι θα προσφέρουμε αφιλοκερδώς τα δίκτυά μας είναι τρελός για δέσιμο». Πολλές επιχειρήσεις νέων τεχνολογιών, όμως, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν αυτήν τη δυσάρεστη εξέλιξη, προτείνουν τη θέσπιση νέων ομοσπονδιακών κανόνων, που θα εγγυώνται την «ουδετερότητα του Διαδικτύου». Mεγάλες επιχειρήσεις του Ιντερνετ, όπως η Amazon και η Google, μεταξύ άλλων, έχουν προτείνει την ψήφιση νομοθεσίας, που θα καθιστά παράνομη κάθε διάκριση ηλεκτρονικού υλικού. Oι εταιρείες τηλεφωνίας και καλωδιακής τηλεόρασης δεν θα μπορούν έτσι να επιβραδύνουν τη μεταφορά πληροφοριών, απʼ όποια πηγή κι εάν αυτές προέρχονται. Aναγκαίος ο διάλογος Tο μέλλον των δικτυακών υπηρεσιών στις HΠA, αλλά και σε όλο τον κόσμο, εξαρτάται άμεσα από την ικανότητα των μεγάλων τηλεφωνικών και καλωδιακών εταιρειών να επιβάλουν τις απόψεις τους για το «ψηφιακό μέλλον». Για τον λόγο αυτό, είναι αναγκαία η διεξαγωγή εθνικού διαλόγου για τη φύση του Ιντερνετ και το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών για απρόσκοπτη και οικονομική πρόσβαση σε αυτό. ---------------------------------------------------------------------------- Απορία δική μου: Λέτε ο ΟΤΕ να ακολουθεί την παγκόσμια επιταγή για ακριβό internet???
broylis1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Σε λίγο θα κατέβω στα κεντρικά του ΠΟΤΕ στη Τζανακάκη και ελπίζω να μάθω τίποτα σχετικό...Διαφορετικά, αυρίο θα πάρω τηλ στο γραφείο σχεδιασμού adsl στην Αθήνα...2106115235 & 2106115232.Εν' αναμονή λοιπόν...Εως τότε, 27 και σήμερα είναι πολλές?
De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Για μένα θα ήταν υπερβολικά αρκετές για να χάσω την υπομονή μου.....:twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.