De@th L0rd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 ta idia provlimata kai sto agrinio re paides...... moy fenete aftos o Martios einai tis modas.....PRIN TIS 10 MARTIOY APOKLEIETAI moy eipane emena..... YPARXEI POYTHENA epixeirisi ston kosmo...gia na min po stin ellada opoy na min ginetai statistikos elegxos gia tin poreia ton polliseon?????? einai dinaton na katevazoyn tis times ana evdomada oi etaireies paroxis internet..... diladi na megalonei i zitisi gia adsl kai o ote na ayjanei tin ANEPARKEIA se portes paneladika?????? re sys...mas doylevoyne! POY NA GINOTANE KAI PRAGMATIKOTHTA TO foititiko internet? xaxaxaxa.....to fantazeste? ego den thelo na to fantasto giati eimai foititis oikonomikoy tmimatos kai ntrepomai gia ton ote ......aisxos na min mporoyme na mpoyme sto internet kai stin pliroforia genikotera.... na doylevoyme gia na agorasoyme ena @#$!@$%@! adsl paketo kai telika na mas lene: Στη περιοχή σας' date=' υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων.[/i'] NA KANO AITHSH???????? ti aithsh re paidia?????? pistopoiitiko GAMOY tha zitiso? den exo tipota allo na po...na einai kala ta INTERNET CAFE......allios ptyxiaki den vgainei apo pstn 64k....... AISXOS ego pantos tha to epistrepso piso to adsl in a box tis forthnet.... kai tha zitiso kai ta xrimata metrita...allios tha kano xontri fasaria. Telos panton περίπου τα ίδια και με εμένα>Πλην του οτι εμένα δεν μου είπαν για πόρτες αλλά για το ότι η γραμμή μου είναι πάνω σε PCM.Eγώ επέστρεψα το DSL in a box με τα χίλια ζόρια και πήρα κάτι άλλο που μου χρειαζόταν.Μετα το πέρας των 15 ημερών(όχι εργάσιμων,κανονικών)από την ημερομηνία αγοράς σύμφωνα με το νόμο ΔΕΝ έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.Το κόβω να μην βάζω DSL πριν απο το τέλος του καλοκαιριού.Και γω φοιτητής είμαι και αυτό για τις 10 μαρτίου μου το είπαν κι εμένα στα συνεργεία του πΟΤΕ αλλά επίσης μου είπαν ότι δεν βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά.Φαπαριες δηλ.:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:.Φιλε Βroylis σου έυχομαι να μην έισαι πάνω σε PCM γιατί είναι το χειρότερο.Σε PCM βάζει συνήθως ο πΟΤΕς αυτούς που μένουν σε μεγάλες πολυκατοικίες και σε πυκνοκατοικημές περιοχές. P.S. Σε πολυκατοικία μεγάλη δεν είμαι ούτε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.Αλλά τα λαμόγια του πΟΤΕ για να κάνουν την δουλειά τους χωρίς κόπο με σύνδεσαν πάνω σε αυτή την Π@@ριά.
broylis1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Πως μπορώ να μάθω αν είμαι πάνω σε Pcm? Σε ποιόν να ρωτίσω? 134 ή πρέπει να πάω σε κάποιο κεντρικό κατάστημα?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πήγα στα κεντρικά των συνεργείων του οτέ που ανήκει η περιοχή μου.Πάρε στο 134 και θα σου πούν που ανήκεις,αλλά ρώτα τους και κατευθείαν στο 134 για το αν είσαι πάνω σε Pcm μπορεί να κ να στο πούν.
danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 26 και σήμερα... Τι είναι το pcm; φερέσυχνο;
trelamenos84 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 φερεσυχνο ειναι το pcm,μονο με μεσον το αλλαζεις!
danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Και μπορεί να είναι η γραμμή σου pcm και να μην το ξέρεις; (να μη φαίνεται δηλ σε λογαριασμούς κλπ; )
aGka8l Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 11 k simera +2 poy ekane i 4net na stili tin etisi ston pote 13 i8ela n xsera posi aloi perimenun
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Και μπορεί να είναι η γραμμή σου pcm και να μην το ξέρεις;(να μη φαίνεται δηλ σε λογαριασμούς κλπ; ) Σιγά μην στο πούν κιόλας ότι σου δίνουν χάλια γραμμή.:evil:
broylis1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πλάκα πλάκα πόσοι Χανιώτες είμαστε στο φόρουμ που περιμένουμε? Για να ποστάρουμε να μάθουμε ενδεικτικά ένα νούμερο? ξεκινώ εγώ πρώτος...25 και σήμερα...
danaos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα! Εγώ είμαι ο δεύτερος Χανιώτης!! 27 και σήμερα! (Και είμαι καλά!! lol)
aGka8l Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 εγω ειμαι ο τριτος 12 και σήμερα!καλα παμε!
broylis1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 25 και σήμερα και αρχίζω να χάνω τη ψυχραιμία μου...
GREGKERKYRA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 file ego ekana thn ethsh kai katethesa ta lefta sth hol 20/12/05 kai thn grammh o ote thn anoikse prin 4meres! ektos autou oi grammes einai skata tou ote(kekryra) den exei upodomes. oxi mono edo, olh h ellada exei problhma me ton ote.adslams oute gia deigma! ase pou kobete pou kai pou kai h sundesh! kalh tuxh se opoia aoifash pareis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.