Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλεπα. Να διορθωσω, οχι απο το Σαββατο, εδω και 2 βδομαδες περιπου εχει αρχισει, και οσο παει και χαλαει τελειως. Παγκοσμια πρωτοτυπια, ταχυτητες dialup σε συνδεσεις DSL... Eτσι για να μη νομιζετε οτι εμεις δεν κανουμε ερευνα.

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βόλτα; Κάθε μέρα σχεδόν μιλάμε... Περιμένουν κάρτες απ τη Siemens... Ίσως λέει προς το τέλος Φεβρουαρίου. Για isdn (είναι φοβερή κοροϊδία να σε βάλουν να κάνεις isdn ενώ όλοι λένε ότι σε pstn κάθεται καλύτερα η adsl), υπάρχει διαθεσιμότητα...

Εύχομαι να μη φτάσεις στα δικά μου... (αν και πολύ φοβάμαι ότι σε λίγες μέρες θα μετράς και συ δεκάδες).

Σημείωση: Η αναφορά για μη διαθεσιμότητα - Online - άλλαξε μετά από τη διαμαρτυρία μου, ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο...

Δημοσ.

ta idia provlimata kai sto agrinio re paides......

moy fenete aftos o Martios einai tis modas.....PRIN TIS 10 MARTIOY APOKLEIETAI moy eipane emena.....

YPARXEI POYTHENA epixeirisi ston kosmo...gia na min po stin ellada opoy na min ginetai statistikos elegxos gia tin poreia ton polliseon??????

einai dinaton na katevazoyn tis times ana evdomada oi etaireies paroxis internet..... diladi na megalonei i zitisi gia adsl kai o ote na ayjanei tin ANEPARKEIA se portes paneladika??????

re sys...mas doylevoyne!

POY NA GINOTANE KAI PRAGMATIKOTHTA TO foititiko internet?

xaxaxaxa.....to fantazeste? ego den thelo na to fantasto giati eimai foititis oikonomikoy tmimatos kai ntrepomai gia ton ote ......aisxos na min mporoyme na mpoyme sto internet kai stin pliroforia genikotera.... na doylevoyme gia na agorasoyme ena @#$!@$%@! adsl paketo kai telika na mas lene:

Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων.

NA KANO AITHSH???????? ti aithsh re paidia?????? pistopoiitiko GAMOY tha zitiso?

den exo tipota allo na po...na einai kala ta INTERNET CAFE......allios ptyxiaki den vgainei apo pstn 64k.......

AISXOS

ego pantos tha to epistrepso piso to adsl in a box tis forthnet.... kai tha zitiso kai ta xrimata metrita...allios tha kano xontri fasaria. Telos panton

Δημοσ.

Παιδιά η κατάσταση έχει ξεφύγει...Πριν απο τις αρχές Μάρτη δεν προβλέπεται να γίνει τίποτα...Κοροιδία σκέτη! Επίσης περιοχές έξω απο τη πόλη (Γαλατάς πχ) έχουν διαθεσιμότητα, αρα λογικές και οι ταχύτητες αφού αντέχουν τα Dslam.Εμείς οι "προνομιούχοι" του κέντρου να δω πότε θα δούμε φώς...Ασε που με τόση ζήτηση προβλέπω εξαρχής και το νέο Dslam πιτταρισμένο...Οποιος πηγαίνει μέχρι τον ΠΟΤΕ ας ενημερώνει μπας κια έχουμε εξελίξεις...

Δημοσ.
Όχι παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω isdn μόνο και μόνο επειδή ο ΟΤΕ δεν είναι ικανός να ανταπεξέλθει στη ζήτηση...Εκεί θα περιμένω και κάθε δυο μέρες επειδή η δουλειά μου είναι κοντά θα πηγαίνω να τους τα πρήζω για το πότε θα ανοίξει το DSLAM...¨εχω ξενερώσει τελίως και απλά τώρα θέλει στομάχι όλη αυτή η αναμονή!!!!

Να δεις πως θα ξενερώσεις όταν νοιώσεις το packet limiting policy του ΟΤΕ. Να σου δώσω ένα ακόμα επίχειρημα πιο σοβαρό για να βάλεις isdn? Απ ότι ακούω οι πόρτες για isdn και pstn είναι 50-50. Οι isdn όμως είναι πολύ λιγότερες. Οπότε?? τι θέλει να πει ο ποιητής?? Ότι αν αναβαθμίσεις σε isdn θα έχεις πιθανότατα πολύ ποιοτικότερη adsl γραμμή για κάνεις και τα voip σου και ότι γουστάρεις. Λέμε τώρα... (κι εγώ το σκέφτομαι για αναβάθμιση αλλά πρέπει να φλασάρω το router και όλο κάτι μπορεί να στραβώσει).

Ας μιλήσουν οι dsl over isdn γιατί έχω πραγματικά απορία για το αν ευσταθεί η λογική μου.

PS. Στραβομάρα, το τόπικ έχει 4 σελίδες! Τελοσπάντων επίκαιρο αυτό που γράφω.

Δημοσ.

Φήμες πάντως στα διάφορα φόρουμ λένε οτι το ADSL κάθεται καλύτερα over PSTN...Δε ξέρω αν ισχυεί αλλά έτσι ακούγεται...Κάθε άποψη δεκτή...Η ουσία είναι αλλού.Σιγα μη δώσουμε στον ΠΟΤΕ και άλλα φράγκα αυξάνανωντας ήδη τα υψηλά τέλη...Στη τελική δεν καίγομαι να πιάνω μάξιμουμ τις ταχύτητες μιας 512.Βρήκα συμφέρουσα τη τιμή στα 26 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ) το μήνα, αν σκεφτείς κανείς πριν απο 2 χρόνια είχα πληρώσει 60 ευρώ περίπου το μήνα για 384 με την ΟΤΕΝΕΤ συν κάτι χαζά τέλη ενεργοποίησης, εγκατάστασης, το κόστος του router και όλα τα σχετικά...Μέσα μου λοιπόν το είχα ζημώσει αν θες το θέμα packet limiting policy γι'αυτό πήγα σε 512 και όχι 384 χωρίς να σημαίνει οτι γουστάρω που δεν παίρνω οτι αναλογικά ακριβοπληρώνω σε συγκρισή με τους άλλους ευρωπαίους...θεωρώ οτι υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα στο τομέα του ADSL στην Ελλάδα και βιώνω ένα απο αυτά μαζί με τόσους άλλους και γιάυτο άνοιξα το thread αυτό...Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να είμαι πάνω και σε κανένα PCM, να μη το γλιτώσω με τίποτα το εγκεφαλικό....

Δημοσ.
Ναι είναι κάτι σαν το ΤΖΟΚΕΡ..."Κι αν σου κάτσει?"

xaxaxa κοιτα που φτασαμε!!!!!!!!

αντε και οσοι πατε για νεες συνδεσεις να περνατε πρωτα απο το πρακτορειο του ΟΠΑΠ για κανα λοττο,τζοκερ.....

κι αν σου κατσει????(πιο πιθανο απο το να σου κατσει ο πΟΤΕ):twisted: :evil:

Δημοσ.

λλο πάλι και τούοτο το σημερινό...Εκτός του οτι στη HOL είχαν κάνει λάθος το password μου και γι'αυτο δε μπορούσα να μπω ούτε σαν dial up ενώ ήμουν έτοιμος από τις 2/2 όπως είδα στο e-mail αργότερα, παίρνω στο 134 για να μάθω αν η αίτηση έχει φτάσει στα χέρια του ΠΟΤΕ και μου λέει μια κοπελία οτι εφόσον έχετε άλλο ISP εκτος OTENET δε μπορούμε να δούμε τίποτα και θα σας ενημερώσει η εταιρεία με την οποια έχεται έρθει σε συμφωνία...Μήπως μου λέει π@π@ριες? Για πείτε σχετικά διότι εαν δεν ισχύει έχω κρατήσει τ'ονομα της και άυριο πρωι-πρωι θα τα ακούσει κανονικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...