Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nai alla sti mi e3oflisi logariasmou 3eroun pou menis,pios ise,eno sto vandalismo iparxei mia peritosi na 3efigis:twisted: :mrgreen:

Σωστοοοοοός....

Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι δεν έχουν τα κότσια για βανδαλισμούς...

Υ.Γ.Ωραία η Kristin στο άβαταρ....

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σωστοοοοοός....

Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι δεν έχουν τα κότσια για βανδαλισμούς...

Υ.Γ.Ωραία η Kristin στο άβαταρ....

an ixan ta kotsia isos eixame kai enan 3eno paroxea stin ellada.tespa.

sou arese e?ego exo mixi astonished.perimeno pos kai pos tis nees seires(gkoux gkoux torrent:twisted: )

Δημοσ.

alos enas xaniwtis pstnas pou perimenei na ginei i grammi tu dsl :( 1 mhna? emena mu pan 5-10 meres ke xarika :P po re foysti paketo agrio!pantos oti ine mpimpa ta dslams sta Xania sto kentro fenete ke apo ta parapona twn alwn xristwn ya tis taxitites @#$#@#@%

Δημοσ.

Εγώ 20 και σήμερα...Αστο.Μήπως είσαι απο εκείνους τους ελάχιστους τυχερούς που είσαι σε DSLAM που έχει ακόμα πόρτες? Για κάνε ένα τσεκ στο site διαθεσιμότητας dsl http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_info/dsl_line_info.php να μας πεις τι σου βγάζει καιπες μας αν εισαι PSTN ή ISDN γιατί μερικοί εδώ έχουμε φρικάρει εντελώς με τα καμώματα του ΠΟΤΕ

Δημοσ.
Εγώ 20 και σήμερα...Αστο.Μήπως είσαι απο εκείνους τους ελάχιστους τυχερούς που είσαι σε DSLAM που έχει ακόμα πόρτες? Για κάνε ένα τσεκ στο site διαθεσιμότητας dsl [url=http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_info/dsl_line_info.php]http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_info/dsl_line_info.php[/url'] να μας πεις τι σου βγάζει καιπες μας αν εισαι PSTN ή ISDN γιατί μερικοί εδώ έχουμε φρικάρει εντελώς με τα καμώματα του ΠΟΤΕ

Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων. :(

Δημοσ.

Το μόνο που μένει είναι να μας πεις τον Isp σου διότι δύο πράγματα μπορούν να συμβούν...Η απο το 134 να σου λένε π@Π@ριες και να μπεις και συ στην αναμονή όπως όλοι ή εαν έχεις ΟΤΕΝΕΤ να παίζει να φτιάχνουν τους πελάτες τους κρατώντας καβάτζα κάποιες πόρτες...Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να πάρεις ενα τηλ αυριο ξανα στο 134 και να ρωτήσεις και να μας δώσεις πληροφορίες για το τι τελικά συμβαίνει...

Δημοσ.

Για τους κα(η)μμενους σαν κ μένα που είναι πάνω σε PCM κ μπορεί και να μην το ξέρουν δεν λέει κανένας ADSL wizard κ το έμαθα μετά από ένα μήνα αναμονής εφόσον πήγα ΕΓΩ στα συνεργεία του πΟΤΕ που δεν είχαν κάνει καν τον κόπο να ενημερώσουν την Forthnet για εκρέμμοτητες(λόγω PCM) Eνώ πήραν την αίτηση απο την FOrthet στις 13/1 και πήγα 31/1!!! κ δεν είχαν πάρει χαμπάρι κ καλά για την αίτηση και το "είδαν" εκείνη την στιγμή ότι είμαι σε κακή τηλεφωνική γραμμή που μου αποτρέπει την πρόσβαση στο ADSL ενώ υπάρχει στην περιοχή μου κάλυψη,λέγοντάς μου ότι θα αρχίσουν έργα(ανασκαφές) στην περιοχή το Μάρτιο και να περιμένω μέχρι τότε (λες και ξέρω οτι θα σκάψουν και θα περάσουν-συνδέσουν τις γραμμές στο σπίτι άμεσα) για να κάνω αίτηση να βγώ από το PCM και ΜΕΤΑ να μου ενεργοποιήσουν την DSL..Δηλ. στην κυριολεξία ζήσε μαη μου να φας τριφύλλι!! LOL...Στην Βόρεια Ελλάδα η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική και ειδικά στο Τμημα ΟΤΕ Διαβατών που πήγα, οι άνθρωποι θα πάθουν εγκεφαλικό από την αδράνεια Το συγκεκριμένο τμήμα έχει κρεμάσει σε πρόσβαση DSL (Ενώ υπάρχει κάλυψη DSL) τις περιοχές Σίνδου,Ιωνίας,Χαλάστρας,Μαγνησίας και γενικά ότι ανήκει σε αυτό.Μήπως πρέπει να αρχίσουν αγωγές (΄χοι απλά καταγγελίες) κατα παντώς υπευθύνου για εξαπάτηση(άμεση ενεργοποίηση) μπας και σφίξουν λίγο οι Πώλοι?Γιατί πολύ τα ξύνουν γενικώς τα συνεργεία του πΟΤΕ.

Δημοσ.

Kαλημερα,

Ξερει κανεις σιγουρα τι παιζεται με τον Οτε εδω Χανια; Απο Σαββατο το δικτυο σερνεται, οχι μονο στο σπιτι σε DSL 512 αλλα και δω, που εχουμε μισθωμενη γραμμη 1Μbit. Σπιτι σερφαρω με 5κ, αντε 10 αν ειμαι τυχερος, και οτι κατεβαζω με ταχυτητα εως 5 το πολυ. Και το upload ειναι ψοφιο επισης. Τωρα βλεπω πιταρισμενα DSLAMS, ανυπαρκτες πορτες, κλπ κλπ. Ξερει κανεις τι παιζει, ή τι θα παιξει; :|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...