Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάλι λέω ότι δε φταίει κανείς όταν εμείς οι ίδιοι πάμε και παίρνουμε συνδρομές dsl χωρίς να ξέρουμε αν έχει γίνει DSL η γραμμή μας.Προσωπικά είμαι εναντίον των προϊόντων συνδρομών του στυλ adsl in abox,adsl cube,adsl pyramid και adsl τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.Είναι τρυκ μαρκετινγκ των εταιριών που θέλουν να δεσμεύσουν τον καταναλωτή σε ένα φαύλο κύκλο ταλαιπωρίας είτε στην αρχή είτε στο τέλος της συνδρομής.DSL έβαλα μόνος μου και δεν εξαρτιέμαι από κανέναν και είμαι μια χαρά, γιατί έκατσα και ασχολήθηκα εγώ και δεν τα φόρτωσα επειδή βαριέμαι στην εταιρία.Η εταιρία το δικό της συμφέρον θα κοιτάξει πρώτα και μετά το δικό μου.

Nαι φιλε εχεις δίκιο, αυτο ειναι το σωστό και αυτό έκανα και εγω μέχρι πρόσφατα. Μέχρι που είδα όμως οτι το να έχω 1024 και να την πληρώνω 82 ευρώ, ειναι σαφώς χειρότερο απτο να πάρω ενα πακέτο HOL (τότε ήταν η πιο φθηνη προσφορά) που θα μου έβγαινε 42.5? το μήνα... Μιλάμε για μία διαφορά ακραία, και όταν μετράς και τον καφέ που θα πιείς.. κάνει διαφορά!

Και δεν θέλω να μου πεις πως ότι πληρώσεις παίρνεις, γιατί υπο κανονικές συνθήκες παίρνουμε ακριβως την ίδια ποιότητα. Πχ εγω ειμαι στα 120kb/sec συνεχώς, εσυ δεν θα είχες καλύτερο. Τηλέφωνο αν τους πάρω στον ίδιο χρόνο μας εξυπηρετεί ο ISP, και όσο για τον ΟΤΕ, όταν πάρεις για βλάβη το κοιτάνε χωρίς να σου πουν "ανοίκει στην HOL η γραμμή".

Οπότε έτσι και συνδεθείς, είσαι οκ. Το μονο σπαστικό ειναι οτι αν θες να αλλάξεις πάροχο πρέπει να κάνεις πρώτα διακοπή DSL.. Αυτό όντως είναι λίγο πρήξιμο, αλλά οκ, νομίζεις ειναι πολλοί αυτοί που αλλάζουν? Μην κοιτάς που εμείς εδω ειμαστε 5-10 ανθρωποι που ασχολούμαστε. Τον απλό κόσμο κοίτα. Το 95% του καταναλωτή. Βάζει ISP, πάει τελείωσε. Ο απλός κόσμος δεν θα κάτσει να ασχοληθεί αν κατεβάζει με 35 αντί για 42, και άρα σπάνια θα νοιώσει την ανάγκη να αλλάξει! :)

Απο κει και πέρα υπάρχουν πακέτα και πακέτα,δεν ειναι όλα τα ίδια, αυτό αν προσέξει κάποιος θα ειναι οκ μετα.

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι δεν ηρεμισα καθόλου...Δυστυχως δεν βρήκα χρόνο να περάσω απο τον ΠΟΤΕ στη Τζανακάκη και έτσι δεν έχω νέα...Τώρα για το πως άλλαξε ο τίτλος στο thread σηκώνω τα χέρια ψιλά...Έγω δεν έκανα καμιά αλλάγή, μάλλον κάποιος moderator,οπώτε όλα καλα...

Δημοσ.

Ok! Κι εγώ μαζί σου... Τα ίδια περνάω. Σήμερα ξαναμιλήσαμε και με otenet και είπαν ότι θα δουν τι μπορούν να κάνουν. Θα μας πουν αύριο...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά λήγει κι η συνδρομή μου σε λίγο και δε θα 'χω καν πρόσβαση...

:|

Για πρώτη φορά, από το μεσημέρι μάλλον, ο έλεγχος διαθεσιμότητας λέει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Φυσικά για isdn υπάρχει. Λέτε να τρέξουν κάποιοι απελπισμένοι να τσιμπήσουν και να μετατρέψουν τις γραμμές τους σε isdn;

Ελπίζω να μην την πατήσουν...

Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα πήγα στα Κεντρικά στη Τζανακάκη.Μίλησα με έναν τύπο εκεί και αφού μου είπε σε ποιο Dslam ανοίκω μου έδωσε σαν πληροφορία οτι η αναβάθμιση του Δικτύου θα γίνει σε περίπου 1 μήνα...Έλεος! Βέβαια είπε να μην ανησυχώ διότι θα ανοιχτουν πόρτες που θα μας καλύψουν όλους κτλ...Δε ξέρω κατα πόσο να τον πιστέψω, αλλά ένας μήνας είναι πολύ...Επειδή είμαι και λίγο κακοπροαίρετος πλέον, θεωρώ οτι αυτη η καθυστέρηση έχει να κάνει και με το γεγονός οτι τους περισεύουν Isdn πόρτες, οπώτε σου λένε, ααε να τρενάρουμε λίγο τις Pstn μπάς και τσιμπήσουν μερικοί και κάνουν αλλαγή σε Ιsdn...Ελπιζω να γίνει κάτι γρηγορότερα...Ως τότε θα καταπιαστώ με το Half-life 2 για να αποξεχνίεμαι....

Δημοσ.

Για πρώτη φορά' date=' από το μεσημέρι μάλλον, ο έλεγχος διαθεσιμότητας λέει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. [/quote']

Επειδή το είχα τσχεκάρει, ο έλγχος διαθεσιμότητας έλεγε μέχρι και τις 31/1 το βράδυ οτι υπήρχαν πόρτες. Στις 1/2 το πρωί αλλάξαν όλα:twisted:

Δημοσ.

Αστα να πάνε φίλε...Υπομονή, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα...Ας ελπίσουμε να είναι ένας μόνο μήνας και να μη μπούμε σε περαιτέρω περιπέτειες...

Δημοσ.

Έχει και τα καλά της η φάση... Σου αφήνει ελεύθερο χρόνο για τσιμπούσια στο Θέρισο, βόλτες στα χιόνια, καφεδάκια στο κουμ καπί κτλ κτλ κτλ...

:)

Δημοσ.

Καλά έγινε το άλλο τhread "ADSL Ελληνικός Ξεφτυλλισμός 2006" Πάντως έχει βαρύνει το περιβάλλον αρκετά κατά του ΟΤΕ.Εγώ λέω να μην πληρώσει κανένας το λογαριασμό του για 6 μήνες.ΜΟΝΟ έτσι θα καταλάβουν οτι ΔΕΝ αστειευόμαστε.Φιλαράκι πληρώνουμε χρυσή την ποιότητα της επικοινωνίας αλλά εσύ δεν μας παρέχεις ένα στοιχειώδες δίκτυο της προκοπής.ΔΕΝ μου παρέχεις αυτά που πρέπει ΔΕΝ σε πληρώνω.ΤΕΛΟΣ!Κόψε μου το τηλέφωνο ρε Παλιολαμόγιο.

Δημοσ.
Καλά έγινε το άλλο τhread "ADSL Ελληνικός Ξεφτυλλισμός 2006" Πάντως έχει βαρύνει το περιβάλλον αρκετά κατά του ΟΤΕ.Εγώ λέω να μην πληρώσει κανένας το λογαριασμό του για 6 μήνες.ΜΟΝΟ έτσι θα καταλάβουν οτι ΔΕΝ αστειευόμαστε.Φιλαράκι πληρώνουμε χρυσή την ποιότητα της επικοινωνίας αλλά εσύ δεν μας παρέχεις ένα στοιχειώδες δίκτυο της προκοπής.ΔΕΝ μου παρέχεις αυτά που πρέπει ΔΕΝ σε πληρώνω.ΤΕΛΟΣ!Κόψε μου το τηλέφωνο ρε Παλιολαμόγιο.

oraia ta les alla apo ti stigmi pou ipografis to "simvolaio" ekgisai tous orous kai epomenos exoun tin dinatotita na pane mexri ta dikastiria sti mi e3oflisi logariasmou.opote to mono pou mpori na gini ine na kapsoume kai na leilatisoume oles tis ipodomes tou OTE:twisted:

Δημοσ.
oraia ta les alla apo ti stigmi pou ipografis to "simvolaio" ekgisai tous orous kai epomenos exoun tin dinatotita na pane mexri ta dikastiria sti mi e3oflisi logariasmou.opote to mono pou mpori na gini ine na kapsoume kai na leilatisoume oles tis ipodomes tou OTE:twisted:

]

Μα έτσι δεν θα πάμε μόνο δικαστήριο.Θα πάμε και φυλακή για φθορά "δημόσιας" περιουσίας και για βανδαλισμούς....Εγώ είμαι μέσα πάντως...

Δημοσ.
]

Μα έτσι δεν θα πάμε μόνο δικαστήριο.Θα πάμε και φυλακή για φθορά "δημόσιας" περιουσίας και για βανδαλισμούς....Εγώ είμαι μέσα πάντως...

nai alla sti mi e3oflisi logariasmou 3eroun pou menis,pios ise,eno sto vandalismo iparxei mia peritosi na 3efigis:twisted: :mrgreen:

Δημοσ.

θα πρέπει να κατέβουμε ξανά να ρωτήσουμε στα κεντρικά τι γίνεται...Εγώ πάντως πρίν το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου δεν βλέπω να γίνεται τίποτα...Αυτοί μάλλον περιμένουν να καλυφθούν και οι Isdn πόρτες και μετά να κάνουν κίνηση.Τι να πει κανείς...ΠΟΤΕ το μεγαλείο σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...