broylis1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Το θέμα τώρα είναι άλλο...υπάρχει κανει΄ς που να έχει μια αντιστοιχη εμπειρία έτσι ώστε να πάρουμε ένα δείγμα πόσο θα καθυστερήσει αυτή η διαδικασία ανοίγματος πορτών? Έτσι για να υπολογίσουμε πάνω κάτω την αναμονή...
Jiakomo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Θα πρέπει να περιμένεις να αναβαθμίσουν το Dslam σου, ώστε να προστεθούν νέες διαθέσιμες πόρτες. Για να μάθεις πότε θα γίνει αυτό, καλύτερα να ρωτήσεις στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ.
danaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ έκανα την αίτηση στις 17 του Γενάρη broylis1. Άστα...
Dredd72 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Broylis1, μια φιλική συμβουλή. Ο οτε δεν βλεπει σαν πελάτη εσένα αλλα την ΗΟΛ η τον Γερμανο (δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς αυτή η συνεργασία) Αν λοιπόν ο οτε εχει σε αναμονη δικες του αιτήσεις, αιτήσεις της ΗΟΛ και αλλων isp's τότε οταν υπάρχει διαθεσιμότητα θα τις κατανείμει με κάποια αναλογία..(αν δεν φτάνουν λέμε...) Μαλλον θα πρέπει να πρήξεις την HOL για να σε έχουν στα υπόψην. Οσον αφορά των προγραμματισμό που λές του οτε αν οι άνθρωποι διαβάζουν τα ελληνικά φόρουμ για το adsl τότε μάλλον θα σχεδιάζουν να ξηλώσουν και τις πόρτες που ήδη υπάρχουν..είμαστε λιγο παραπονιάρηδες οι έλληνες κυρίως οταν είναι για κατι που πρέπει να κάνουν άλλοι.Παραπονιόμαστε οτι δεν εχουμε ταχυτητες, οτι ειναι ακριβο, οτι μας βγάζει την ψυχη αλλα τρέχουμε όλοι να εγκαταστήσουμε..Τεσπα..Αν θέλεις στείλε με πμ παντως τα 3 πρώτα νουμερα του τηλεφωνου μήπως και μπορω να βοηθήσω σχετικά με το πότε θα γίνει η αναβάθμιση..(μην ρωτάς πως...)Καλα κουράγια...
danaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Dredd72 δεν καταλαβαίνω το ύφος του μηνύματός σου... Τι θες να πεις; Ότι δεν πρέπει να διαμαρτύρεται κανείς και για τίποτα που συμβαίνει σ' αυτό τον τόπο; Επειδή διαμαρτυρόμαστε για το αυτονόητο, θα ξηλώσουνε τις πόρτες τους; Ας τις ξηλώσουνε να δω αν αντέχουνε το κρύο της ανεργίας μετά. Εδώ υπάρχουν άτομα -που έχουν πει την εμπειρία τους στο forum - τα οποία έχουν καταγράψει στο κινητό τους τις βρισιές με τις οποίες τους περιέλουσαν οι "υπεύθυνοι". Είμαστε σοβαροί; Αν πάρεις στην ΕΕΤΤ ή αλλού και διαμαρτυρηθείς επώνυμα, σε παίρνουν μετά και σε έντονο ύφος σε ρωτάνε γιατί διαμαρτυρήθηκες... Κι όσο για τα 3 πρώτα νούμερα που ζητάς από τον broylis θεωρώ ότι είναι προκλητικό. Σκέψου ότι όλοι οι Χανιώτες από τις 10 του Γενάρη και μετά περιμένουν - και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα θα περιμένουν...
VasKag Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 κατι παρομοιο και με εμενα. ειμαι στο βυρωνα. ελεγξα απο το site και ειδα οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα. πηρα τηλ στο 134 και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη πορτα, παρα μονο για isdn. μετα απο τηλεφωνα στο δημο (ο οποιος ηρθε σε συννενοηση με τον οτε) εμαθα οτι υπηρχαν διαθεσιμες 500 (!) πορτες. εκανα κανονικα την αιτηση μου σα να μη συμβαινει τιποτα και ολα καλα. αντε βγαλτε ακρη. εχω την εντυπωση παντως οτι οι διαφορες εταιρειες που προσφερουν ετοιμα πακετα πρεπει να κανουν καποια συμφωνια με τον οτε οτι θα μου κρατησεις "Χ" πορτες. ετσι ωστε να μη βρισκονται εκτεθημενοι στους πελατες τους
Aias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Εγω θα σου προτεινα να επιστρεψεις πισω το πακετο ,να εξηγησεις το ολο θεμα στον πωλητη και να παρεις κατι αλλο με αυτα τα χρηματα.Οταν με το καλο θα υπαρχουν διαθεσιμες πορτες κοιτας τα πακετα και βλεπει τι σε συμφερει.
SSkorpionSS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Ωραία, τα ίδια και εδώ στο Ηράκλειο.Πήρα Forthnet adsl in a box plus και εδώ και ένα μήνα είμαι στο περίμενε. VasKag, όταν λες ότι πήρες τηλέφωνα στο δήμο, εννοείς το δήμαρχο; Τι είπες;
VasKag Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 οσο και αν σου φαινεται παραξενο (οπως φαινοταν και σε μενα) ναι. κατι σαν παραπονο μεσω email στη σελιδα του δημου. εκει που εντυπωσιαστηκα ευχαριστα ηταν οτι την επομενη μερα πηρα απαντηση για να επικοινωνησω με καποιον υπευθυνο ωστε να δωθει μια λυση στο προβλημα. αποδειχθηκε βεβαια οτι πορτες υπηρχαν αφθονες. δεν ξερω γιατι η τηλεφωνητρια μου ειπε οτι εχουνε μονο για isdn
broylis1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Τι να πώ...ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας...Αυριο πρωί πρωί θα πάω στο κεντρικό κατάστημα του ΠΟΤΕ στη Τζανακάκη και θα ρωτίσω να δω τι συμβαίνει...Ας ελπίσουμε ή το site να λέει χαζομάρες ή τουλάχιστον να πάρω μια σαφή απάντηση για το πότε θα υπάρχει διαθεσιμότητα έτσι ώστε να είμαι έτοιμος απο πλευρας ΗΟΙ και να περιμένω μονάχα τον ΠΟΤΕ...Αναμείναιτε εξελίξεις!
Jiakomo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 είμαστε λιγο παραπονιάρηδες οι έλληνες κυρίως οταν είναι για κατι που πρέπει να κάνουν άλλοι.Παραπονιόμαστε οτι δεν εχουμε ταχυτητες, οτι ειναι ακριβο, οτι μας βγάζει την ψυχη αλλα τρέχουμε όλοι να εγκαταστήσουμε.. Δεν το ζητήσαμε τζάμπα. Και αυτοί οι "άλλοι" που "πρέπει να κάνουν" κάτι, αυτή είναι η δουλειά τους. Το πληρώνουμε που το πληρώνουμε χρυσό, η ελάχιστη απαίτηση είναι να δουλεύει αξιοπρεπώς. Mήπως να ζητήσουμε και συγνώμη από τον ΟΤΕ, που δε δουλεύει τίποτα σωστά; (βλέπε: "πίτα" DSLAM, έλλειψη πορτών, packet limit κτλ).
Dredd72 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δεν το ζητήσαμε τζάμπα. Και αυτοί οι "άλλοι" που "πρέπει να κάνουν" κάτι' date=' αυτή είναι η δουλειά τους. Το πληρώνουμε που το πληρώνουμε χρυσό, η ελάχιστη απαίτηση είναι να δουλεύει αξιοπρεπώς. Mήπως να ζητήσουμε και συγνώμη από τον ΟΤΕ, που δε δουλεύει τίποτα σωστά; (βλέπε: "πίτα" DSLAM, έλλειψη πορτών, packet limit κτλ).[/quote'] Μαλλον έχετε παραξηγησει αυτα που γράφω. Η επισήμανση αυτή δεν έγινε για την υπηρεσία adsl καθαυτή αλλα για την παρατήρηση του broylis1 οτι δεν υπάρχει σχεδιασμός.Η λογική ειναι πως αν οι υπεύθυνοι στον οτε διαβάζαν το φόρουμ (που δεν το κάνουν, ειμαι σιγγουρος..) τοτε θα ....κλπ κλπ.... Ειναι καλό να μην παίρνουμε κάθε πρόταση σε post αποσπασματικά για να βγάλουμε συμπέρασμα αλλα να δούμε όλο το post.Φυσικά υπάρχει και η πιθανοτητα ο τρόπος που το έχω γράψει να παραπλανα...αν ειναι έτσι δείτε αυτό το post ως επιπλέον παράθεση. Οσο για την προκλητικότητα να ενημερώσω αν και πότε θα υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες το θεωρώ μάλλον υπερβολικό!! Δεν θα δευσμεύσω καμια πόρτα για κανέναν και όσες πόρτες διατεθούν θα είναι για όλον τον κόσμο που περιμένει.....απλα ίσως μπορώ να δώσω έναν χρονικό ορίζοντα στην αναμονή...ή και να δω αν όντως υπάρχει έλλειψη ή απλα έχουν δεσμευτεί η πόρτες απο οτε και isp's για να μπορούν να δίνουν επιλεκτικά.Anyway, η προσπαθεια μου ειναι να βοηθήσω και οχι να δικαιολογήσω κανέναν, τα σχόλια που κάνω είναι προσωπική μου άποψη , που δικαιούμαι να έχω εφόσον δεν προσβάλλω κανέναν.Φυσικα φίλε μου και μπορείς να διαμαρτυρηθείς (να διαμαρτυρηθούμε θα έλεγα) στον οτε, στους isp's, στην εεττ, και εγω μαζί σου, αλλα να διαμαρτυρηθούμε για να αλλαξει η υπήρεσια adsl συνολικά, γιατι τα συμβόλαια που έχουμε υπογράψει δυστηχώς δεν μας δικαιώνουν (δες όρους σύμβασης ανεξάρτητα απο τον πάροχο).
victz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε Broylis1 εγω ενεργοποιησα τη γραμμη μου σε DSL μονος. Μενω Χαλεπα, και η ενεργοποιηση εγινε σε περιπου 2 ωρες απο το τηλεφωνο μου στο 134. Οταν μετα απο 2 μερες αγορασα το router ειδα οτι ηταν 384 αντι 512. Για να γινει 512, χρειαστηκαν 3 τηλεφωνα στο 134, 1 γραπτη αιτηση στη Τζανακακη, και τελικα ενα τηλεφωνο κατοπιν συννενοησεως με τον υπευθυνο του Oteshop στη Τζανακακη, στο Ηρακλειο. Χρονος αναμονης αναβαθμισης περιπου 3 βδομαδες, ενω καθε τοσο μου λεγαν οτι σε 2-3 ωρες θα ειναι ετοιμο. Επισημως ακουσα οτι ειχε προβλημα το συστημα που στελνει τις αιτησεις στο Ηρακλειο. Δεν ξερω αν μπορεις να πας πισω το πακετο και να παρεις τα λεφτα σου. Λογικα θα πρεπει, εφοσον το προιον δεν σε εξυπηρετει, η δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Το κακο ομως με αυτα τα πακετα ειναι οτι η αναβαθμιση της γραμμης σου σε DSL γινεται μεσω του παροχου Ιντερνετ, οποτε εκεινος πρεπει να πιεσει τον ΟΤΕ ωστε να γινει. Αυτος ομως εχει ηδη πουλησει το προιον του. Αρα, μπερδεμα. Ενα ενδιαφερον κολπο που θα μπορουσες να κανεις (αν δεν το εχεις κανει ηδη) ειναι να πας και καλα σαν νεος συνδρομητης και οτι ενδιαφερεσαι για DSL ΟΤΕΝΕΤ κλπ. Και να ρωτησεις αν σιγουρα υπαρχει στην περιοχη σου... Αν σου πουνε ναι, τοτε αρχιζεις τις φωνες... Καλη υπομονη παντως...
GiannisKr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάλι λέω ότι δε φταίει κανείς όταν εμείς οι ίδιοι πάμε και παίρνουμε συνδρομές dsl χωρίς να ξέρουμε αν έχει γίνει DSL η γραμμή μας.Προσωπικά είμαι εναντίον των προϊόντων συνδρομών του στυλ adsl in abox,adsl cube,adsl pyramid και adsl τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.Είναι τρυκ μαρκετινγκ των εταιριών που θέλουν να δεσμεύσουν τον καταναλωτή σε ένα φαύλο κύκλο ταλαιπωρίας είτε στην αρχή είτε στο τέλος της συνδρομής.DSL έβαλα μόνος μου και δεν εξαρτιέμαι από κανέναν και είμαι μια χαρά, γιατί έκατσα και ασχολήθηκα εγώ και δεν τα φόρτωσα επειδή βαριέμαι στην εταιρία.Η εταιρία το δικό της συμφέρον θα κοιτάξει πρώτα και μετά το δικό μου.
polaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 "Κύριε μου στη περιοχή σας δεν ειπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη Πόρτα...:twisted: " Τρελένομαι εγώ..."μα τι λες κοπέλα μου, χτες το βράδυ ξανατσέκαρα και ήταν εντάξει, πως τώρα λες εσυ άλλα?":-? "Λυπάμαι αλλά το πρόγραμμα μου δίχνει μόνο για ISDN".Κλείνω και μπένω να τσεκάρω και όντως πήρα αυτό το απαίσιο μύνημα...Και εδώ τίθεται το εξής θέμα...Έχω κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο, έχω προπληρώσει κανονικά σαν κύριος και έχω αγοράσει εξοπλισμό για PSTN, και τώρα ως δια μαγείας διαπίστώνω ότι μου είναι παντελώς άχρηστος και θα πρέπει να περιμένω λέει να ανοίξει πόρτα. Nαι δυστυχως ειναι κατι τελειως ανεξάρτητο. Το να ειναι διαθέσιμο σημαίνει ότι υπάρχει η παροχή στην περιοχή, η υποδομη δηλαδή. Η πόρτα είναι χοντρικα αν υπάρχει "θεση" για σενα στο DSL κεντρο (DSLAM) του ΟΤΕ. Aυτό ειναι δυστυχώς το πρόβλημα όταν παίρνουμε πακέτα, ουσιαστικά δεν ξέρουμε μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα έχουμε ή όχι, ενω αν κανουμε απο μονοι μας μέσω ΟΤΕ ενημερωνομαστε αμέσως. Κάνε λίγη υπομονή... Πάντως δεν ξέρω πόσο θα σου πάρει, εμείς να σκεφτείς στην εταιρία που είμαι εχουμε κανει αίτηση από Νοέμβριο 2005 και ακόμα περιμένουμε, και είναι για κατάστημα.... (άρα πιο επείγον όπως καταλαβαίνεις, και έχει αλλη προταίρεότητα για τον ΟΤΕ, άλλωστε έχουμε 55 DSL ήδη...) Γενικά μπορεί να σου πάρει απο 1 βδομάδα μέχρι.... αστα...GREECE.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.