petrokol Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 petrokol φιλε petrokol...Τιποτα ακομα.Αλλα μου ειπαν 2-3 εργασιμες οποτε παιζει να γινει τιποτα αυριο!
petrokol Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Παιδια εχω αρχισει να τα παιρνω!!Πηρα στο 134 και μου ειπαν οτι ειμαι σε αναμονη και οτι πρεπει να παρω την Otenet..Πηρα στην Otenet και μου ειπαν οτι ειμαι σε αναμονη και πρεπει να παρω τον ΟΤΕ!!!!!Εγω ΤΙ πρεπει να κανω τωρα????????
aGka8l Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Παιδια εχω αρχισει να τα παιρνω!!Πηρα στο 134 και μου ειπαν οτι ειμαι σε αναμονη και οτι πρεπει να παρω την Otenet..Πηρα στην Otenet και μου ειπαν οτι ειμαι σε αναμονη και πρεπει να παρω τον ΟΤΕ!!!!!Εγω ΤΙ πρεπει να κανω τωρα???????? na skiseis tin gata!ase egw perasa to provlima tis metatropis tis grammis dsl, h forthnet mu alaxse to linksys wag354g me ena d link G604t kai twra diapistonw oti den pianw panw apo 25kb/s edw ke mia endomada!
petrokol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Καλα δεν το πιστευω!Εβαλα το τηλεφωνο μου στο site του οτε και ενω τοσο καιρο μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν πορτες ουτε για pstn ουτε για isdn τωρα λεει οτι υπαρχουν για isdn!!!!!!Δηλαδη ενω δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα ουτε για isdn ουτε για pstn αυτοι προτιμησαν να δωσουν πρωτεραιοτητα στις isdn γραμμες!Πηρα και στο 134 και μου ειπαν το γνωστο "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ" ενω την προηγουμενη Πεμπτη μου ειχαν πει οτι υπαρχουν....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!
aGka8l Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Είδος σύνδεσης: PSTN Αριθμός τηλεφώνου: 28210727XX Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων. kai exw idi dsl!kala pame
danaos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Λογικό είναι ρε αγκάθι... Εσύ έχεις adsl, υπάρχει πόρτα για σένα. Πόρτα για νέους δεν υπάρχει... Αν καταργήσεις τη σύνδεσή σου, κάποιος τυχερός θα πάρει την πόρτα σου!! lol
danaos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Λογικό είναι ρε αγκάθι... Εσύ έχεις adsl, υπάρχει πόρτα για σένα. Πόρτα για νέους δεν υπάρχει... Αν καταργήσεις τη σύνδεσή σου, κάποιος τυχερός θα πάρει την πόρτα σου!! lol
petrokol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Γεια χαρα.Λοιπον σημερα αποφασισα να μαθω τι ΑΚΡΙΒΩΣ γινεται και καθυστερει η ενεργοποιηση της dsl. Ετσι πηρα στο 134 αφου μου ειπαν τη γνωστη δικαιολογια "Δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες" και τους απαντησα οτι περιμενω 2 μηνες μου εδωσαν το τηλεφωνο της τεχνικης υπηρεσιας του ΟΤΕ χανιων. Φυσικα δεν εβγαλα ακρη και ετσι αποφασισα να παω στον ΟΤΕ! Εκει μιλησα με μια κυρια η οποια μου ειπε οτι ολες οι αιτησεις που ειχαν παει στον οτε μεχρι τελος ιανουαριου εχουν ηδη ενεργοποιηθει και οτι η δικη μου αιτηση ειχε φτασει στον οτε στις 13/2 (η αιτηση ειχε γινει 27/1). Μου ειπε οτι αν ειχα κανει την αιτηση απευθειας στον οτε θα ειχε καταχωρηθει την ιδια μερα και οτι η καθυστερηση οφειλεται στον παροχο..Φυσικα αυτο δεν δικαιολογει την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ καθυστερηση απο τον οτε! Τελος μου ειπε οτι μεχρι τελος Μαρτιου θα ενεργοποιηθουν ολες οι συνδεσεις που εκρεμμουν στα χανια και μεχρι 15 Απριλιου ολες οι συνδεσεις που εκρεμμουν σε ολη την Ελλαδα! Αυτα απο μενα..Το μονο που εχω να πω ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Εγώ να πω ότι επιτέλους ενεργοποιήθηκε η σύνδεσή μου μετά από 1μιση μήνα εν Αθήναις παρακαλώ, αλλά... dsl δεν έχω. Πού είναι η dsl μου, οεο, αναφώνησα όταν έμαθα ότι έγινε η ενεργοποίηση από χθες. "Βλάβη στη γραμμή, για κάποιο λόγο δεν συγχρονίζεται το μόντεμ", έτσι μου είπαν έτσι λέω. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Μπορώ να ζητήσω "τα ρέστα" από τον πάροχο αφού χάνω χρήματα;
petrokol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Σημερα μιλησα παλι με το 134 και μου ειπαν το γνωστο "Δεν υπαρχουν πορτες" και να υπολογιζω 1-2 βδομαδες....Ελπιζω να ισχυουν αυτα που μου ειπαν στον πΟΤΕ Χανιων και μεχρι το τελος του μηνα να δω φως (για την ακριβεια πρασινο!!)
tzinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 argg anabathimisa epitelous(prini 2 bdomades h aithsh) th gramh se 1mbit kai den exo kodikous, ypomonh. Kala apo tis 2 to meshmeri kleinoun ekei ston ote, mou dosan ena thlefon na paro na tous zhthso alla den apantaei kaneis.
aGka8l Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 petrokol μαλλον εισαι ακομα στην αναμονη γιατι και το dslam μου παραμένει πιταρισμένο :~P
broylis1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ρε φίλε aGka8i σε ποιο DSLAM είσαι? Γιατι εγώ είμαι στο Τζανακάκη και είμαι και γω τίγκα...μεγάλο πρόβλημα!
petrokol Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ναι ρε φιλε ακομα στην αναμονη ειμαι! Πηγα στον οτε και μου ειπαν να περιμενω μετα το πασχα......Το σαββατο φευγω για αθηνα και θα γυρισω 2 μαιου..Ελιζω μεχρι τοτε να αναψει το λαμπακι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.