petrokol Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Τουλαχιστον μπορω να ελπιζω!Παντως ειναι απαραδεκτοι..Απο την στιγμη που ξερουν ποσες αιτησεις ειναι θα επρεπε να εμπαιναν οι αναλογες πορτες και ισως περισσοτερες..Αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο απο ολα ειναι η κοροϊδια.Οταν πηγα να παρω το κιτ μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα και οτι σε 4-5 μερες θα ειμαι οκ...Τελος παντων.Υπομονη...!
danaos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Λοιπόν... Επίλογος... 17 Ιανουαρίου 2006, αγοράσαμε από κατάστημα Cosmote ondsl kit. 19 Ιανουαρίου 2006, έφτασε η αίτηση για γραμμή στον ΟΤΕ. 1 Μαρτίου 2006, ενεργοποιήθηκε η γραμμή από τον ΟΤΕ. 2 Μαρτίου 2006, αργά το βράδυ, πήραμε κωδικούς από την ΟΤΕΝΕΤ (Μετά κόπων και βασάνων, γιατί κανείς δεν καταλάβαινε τι τους ζητούσαμε). Τελικά τα καταφέραμε. Νικήσαμε!!!! Τους πήραμε τους κωδικούς, δεν ξεχνάμε όμως την ταλαιπωρία που τραβήξαμε εδώ και 1.5 μήνα! Ζήτω η ευρυζωνική επανάσταση!!
broylis1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ¨εχθες είχα μια νέα περιπέτεια...Ενώ απο τις 1/3 έιχα ενεργοποιημένη γραμμή dsl η οποία βέβαια έτρεχε στα 384(ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο...) και ενω έκανα τα απαραίτητα τηλ στο 1242 και 121 κανείς δεν έβλεπε οτι είμαι on line...Χτές απόγευμα 2/3 ξαφνικά σταματά να ανάβει το λαμπάκι της dsl...με έλουσε κρύος ιδρώτας...Λέω δε βαρίεσαι και πάω για καφεδάκι...Το βράδυ τίποτα.Το πρωί τίποτα...τρελάινομαι και πέρνω τους τεχνικούς του ΠΟΤΕ στα τηλ που σας έδωσα σε προηγούμενο post...Αρχίζει η γνωστή καραμέλα "Για οποιοδήποτε πρόβλημα θα επικοινωνείτει με τον πάροχο σας κτλ..." Τους τραβάω κάτι καντήλια και πάω κανονικά στη δουλεία μου...Σχόλασα και επιστρέφω σπίτι και είμια πλέον με 512 ή οποία μέχρι στιγμής πάει σφαίρα...58 απο site και 52 απο Ρ2Ρ...Αν δεν την έψαχνα μόνος μου και περίμενα mail απο τη HOL..καλά κρασία...Ακόμα δεν μου έχουν στείλει ότι είμαι on line... Υπομονή και κουράγιο σε όσους περιμένουν...Για την ιστορία... 19/1 αγορα πακέτου απο Γερμανό 2/2 λήψη κωδικών απο HOL 1/3 ενεργοποιήση γραμμής απο ΠΟΤΕ στα 384 όμως 3/3 επιτέλους dsl 512 Σύνολο 41 μέρες.... Ας ελπίσουμε εδώ να τελιώνουν τα βάσανα μου...
aGka8l Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 εγω 28/1 αιτηση για adsl in a box plus στην 4νετ 1/1 Αποστολη της αιτησης στον ΟΤΕ 1/3 αναβει το λαμπακι της dsl & περνω demo 2/3 παιρνω τα κανονικα στοιχεια της συνδεσης μου απο 4νετ 1+2+3/3 ++ ανακαλυπτω ΠΩΣ ΕΙΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΦΟ LINKSYS & τις αποσυνδεσεις και στην 4νετ λενε τα δικα τους οποτε ουσιαστικα εμενα ο δικος μου γολγοθας δεν εχει λήξει
danaos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Να φτιάξουμε κανένα thread να μιλάμε για ταχύτητες;
getty Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Να φτιάξουμε κανένα thread να μιλάμε για ταχύτητες; Το ιδανικό θα ήταν να φτιάχναμε ένα site που να χωρίζαμε περιοχές με το dslam και να πήγαινε ο καθένας να έγραφε κλάση και ISP, να έγραφε αποτελέσματα από speedtest και την εμπειρία του σε on-line gaming και voip και να βγάζαμε και στατιστικά, έτσι για να ξέρουμε τι αγοράζουμε!
broylis1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Συμφωνώ...να φτιάξουμε thread με περιοχή -ταχύτητα - και είδος σύνδεσης καθώς και γενικές εντυπώσεις απο τη συμπεριφορά της γραμμής... Σειρά σας να βάλετε την αρχή...
getty Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Συμφωνώ...να φτιάξουμε thread με περιοχή -ταχύτητα - και είδος σύνδεσης καθώς και γενικές εντυπώσεις απο τη συμπεριφορά της γραμμής...Σειρά σας να βάλετε την αρχή... Thread δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί θα είναι χαοτικό και δύσχρηστο. Αν κάποιος έχει χρόνο όρεξη και γνώσεις το ιδανικό θα ήταν να γίνει σε ένα site. Να βάζουμε τηλεφωνικό αριθμό και κλάση σε ενα σαν search engine και να βγάζει ένα συγκεκριμένο dsl speed test καθώς και voip test από διάφορους users που ανήκουν στο συγκεκριμένο dslam/κλάση. Χμμ, μάλλον δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο... Βέβαια δεν είναι κακή ιδέα, αν γίνει γνωστή μια τέτοια σελίδα θα έχει και επισκεψιμότητα και όσο έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ θα μπαίνει κόσμος.
aGka8l Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 εγω ειμαι μεσα!μου χρωασταει η Specom ενα domain kai μπορω να βρω host σε αρκετα καλη τιμη απο ενα φιλο!λοιπον αρχιζουμε να ψαχνουμε ονομα? opioς θελει να με βαλει στο MSN stelios_Xania(at)hotmail(dot)com να το κουβεντιάσουμε
getty Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 εγω ειμαι μεσα!μου χρωασταει η Specom ενα domain kai μπορω να βρω host σε αρκετα καλη τιμη απο ενα φιλο!λοιπον αρχιζουμε να ψαχνουμε ονομα? opioς θελει να με βαλει στο MSN stelios_Xania(at)hotmail(dot)com να το κουβεντιάσουμε Brika onoma, http://www.HowPitaIsUrDslam.gr LOL Ενώ φαντάζομαι τη μορφή της σελίδας που θα εξυπηρετούσε δυστυχώς δεν ξέρω πως να φτιάξω κάτι τέτοιο και δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ αλλά δείχνει καλή ιδέα αφού και 5 συμμετοχές να έχει ανά dslam θα είναι πολύτιμος οδηγός αγοράς.
petrokol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Σημερα πηρα στο 134 και μου ειπαν οτι μπηκαν νεες πορτες, ειμαι σε σειρα προτεραιοτητας και σε 2-3 μερες θα ενεργοποιηθει η γραμμη!!Αντε να δουμε...
danaos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Άντε, με το καλό, petrokol.... Να μας πεις και τις εντυπώσεις σου φίλε...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Για ιστορικούς λόγους, να καταθέσω κι εγώ (αν και από την άλλη πλευρά της Κρήτης)(Vivodi - 512kbps): 14/2=> αποστολή στοιχείων στην Vivo με courrier 16/2=> παραλαβή από vivodi και ενημέρωση ότι πρέπει να τα ξαναστείλω επειδή δεν τους άρεσε η φωτεινότητα της φωτοτυπίας 17/2=> επαναποστολή 21/2=> αποστολή της αίτησης από Vivo στον πΟΤΕ. 28/2=> άναψε το λαμπάκι! 7/3!!=> καταφέρνω να πείσω την Vivo να μου δώσει τους κωδικούς μου (μετά από πολλαπλά τηλεφωνήματα και αποστολή fax για ταυτοποίηση)... Σύνολο 21 μέρες, οπότε συγκριτικά με άλλους θα πρέπει να λέω κι ευχαριστώ... Τουλάχιστον είμαι πολύ ικανοποιημένος από την σύνδεση. Καλή υπομονή στους αναμένοντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.