broylis1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Και γω έτσι λέω...Πιστεύω πως είναι δοκιμαστική φάση και το γεγονός οτι μπήκα είναι αποτελέσμα της υπερβολικής πίεσης που άσκησα με καθημερινά τηλεφωνήματα...Ο danaos δεν έχει ποστάρει ακόμα οπώτε δε ξέρουμε...Μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί και αυτος...
aGka8l Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 petrokol re arxige sindese to modemaki i to router adsl su ke pes mas an anavi kana lampaki!
petrokol Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 to exo syndesei re file kai den anavei!!!avrio tha paro ston ote na tous xeso
goodan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 12-1,αγορα πακετου hol 6+6 κ απο τοτε ειμαι στο Hold On Line Ποσες κ σημερα?Ελα ντε!Εχω χασει την μπαλλα...εεε!πορτα ηθελα να πω Ερωτηση προς πΟΤΕ:ποτε θα ανοιξουν οι πορτες? Απαντηση υπαλληλων:δεν γνωριζουμε Κ γιατι να γνωριζουν αλλωστε δουλεια τους ειναι...?
broylis1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Πάντως και μεις απο σπόντα πρέπει να έχουμε ενεργοποιηθεί διότι στο 1242 και το 121 που πήρα να δηλώσω οτι έχω 384 και οχι 512 δεν είχαν λάβει καμία ενημέρωση περι ενεργοποιήσης, ενω ούτε η HOL μου χεισ τείλει σχετικό e-mail...Μάλλον τίποτα δοκιμαστικά είναι...Ξέρω γω? έστω κι έτσι αφου δουλέυει ας το απολάυσουμε μέχρι να έρθει το σωστο...Από τις 19/1 περίμενα...
danaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα κι από μένα. Απίστευτο, αλλά μάλλον ενεργοποίηθηκε η γραμμή μου... Δεν έχω κωδικούς βέβαια από την otenet. Θα ζητήσουμε αύριο πρωί... Είναι δυνατόν; Ενεργοποιήθηκα;;;;;;;;;;;;;; lol
danaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Καλημέρα! Γράφω από τη dialup μου, διότι αν και ενημερώσαμε την otenet ότι η γραμμή είναι εντάξει, δεν εννοούν να καταλάβουν ότι θέλουμε τους κωδικούς μας. Θα μας ενημερώσουν λέει... Ακατανόητα πράγματα...
petrokol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Παιδια οι ανθρωποι ειναι καραγκιοζηδες!!!Πηρα τηλεφωνο στον οτε χανιων και αφου μου ειπαν τις γνωστες μ@@@ για τις πορτες τους ειπα οτι εμαθα πως μπηκαν πορτες και ενεργοποιηθηκαν καποιες γραμμες και τι μου λενε?Οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι το τελος του μηνα!!!!!Αν ειναι δυνατον................................
petrokol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Πηρα το Kit στις 27/1 και το εστειλα με φαξ την ιδια μερα στην Οτενετ.Απ' οτι μου ειπαν απο την Οτενετ εφτασε στον πΟΤΕ στις 8/2.Και απο τοτε περιμενω!Συνολικα 19 εργασιμες (απο τις 8/2) και να δουμε ποσο θα περιμενω ακομα...Ξερω οτι αλλοι περιμενουν περισσοτερο καιρο αλλα απο την στιγμη που μπαινουν νεες πορτες δεν θα επρεπε να καλυφθει πληρως η ζητηση?
broylis1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ίσως petrokol να έχουν μπει πόρτες σε κάποια απο τα dslam στα Χανια και όχι σε όλα...¨ασε που πιστεύω οτι είναι ακόμα σε test mode...και μένα στο 1242 με βλέπουν ανενεργό ενω και η HOL δε ξέρει τίποτα...Άσε που τρέχω σε 384 και όχι σε 512...Υπομονή είναι θέμα ημερών... ΥΓ:ίσως νιώθεις οτι μιλώ εκ του ασφαλούς πλέον αφού εν μέρη τη δουλεία μου την έκανα...Δεν είναι έτσι.Πίστεψε με οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα, για το πως νιώθεις αυτή τη στιγμή...Κουράγιο.Σκέψου θετικά...
aGka8l Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 emena mu r8e simera sms me ta passwords apo tin 4net! @petrokol logika 8a sinde8is pio meta exume diafora 7 meres apo otan pigan oii atiseis mas ston ote!opote isws ine ke aloi metaxsi giayto ke i ka8isterisi
danaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Λοιπόν, έγκυρες πληροφορίες λένε ότι οι πόρτες δεν έφθασαν και μείνανε έξω καμιά τριανταριά αιτήσεις (υποθέτω στην επόμενη φουρνιά θα ικανοποιηθούν...) Υπομονή... Εγώ απ το πρωί προσπαθώ να "πείσω" την οτενετ να μου στείλει κωδικούς... Δεν μπορούν λέει , θα βγουν οι κωδικοί μόνοι τους. Ούτε χάμπουργκερ στα goodies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.