Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να επικοινωνησω με τον πΟΤΕ Χανιων!Μιλησα με καποιον ο οποιος μου ειπε το γνωστο υπαρχει ελλειψη σε πορτες, οτι περιμεναν σημερα να μπουν νεες αλλα τελικα δεν μπηκαν και δεν ηξερε ποτε ακριβως θα μπουν αλλα σιγουρα μεσα στη βδομαδα...Αντε να δουμε!

Α!Στα τηλεφωνα που δωσατε δεν απανταει κανεις, ουτε και στο τηλεφωνο του προϊσταμενου της τεχνικης υπηρεσιας απανταει κανεις (Το εκλεισαν κι εφυγαν?!!)Εγω πηρα στο 2821035544

Δημοσ.

43 και σήμερα... Σήμερα μάθαμε ότι πλησιάζει η μέρα... Πότε θα πλησιάσει; Δεν ξέρω... Ίσως άμα έρθει και η σύνταξή μου... Θα σας ενημερώσω...

:)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι όλο το πρωί έπερνα τηλέφωνο και γω και δε το σήκωνε άνθρωπος....για να δούμε αν αύριο γίνει τίποτα...Είπαν να συμπαρασταθούν φαίνεται στην ΟΤΟΕ και κατέβασαν τα ρολά...Είναι βάσανο να σηκώνεις που και που κανα τηλέφωνο...

Δημοσ.

Μόλις τώρα άνοιξα τα e-mail μου και έχει έρθει ένα απο HOL που λέει πως η αίτηση μου είναι προς υλοποίηση απο το φορέα ΠΟΤΕ...Θετικό σημάδι...Τουλάχιστον λάβαμε και εγω και ο ISP μια ενημέρωση...Κάτι είναι και αυτό...Λές αυριο να είναι οκ? Μπα...Άστο να δούμε που θα φτάσει...

Δημοσ.

ουτε το διπλωμα δώσαμε γιατι ο δασκαλος μαμιεται οθτε DSL πηραμε γιατι οι ποτετζίδες μαμιουντε!

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

27/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

20/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

13/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

10/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

για να δουμε

Δημοσ.

Πιστεύω οτι 1-2 μέρες το πολύ θα κρατήσει η ταλαιπωρία μας απο τη στιγμή που ενημερώνονονται σιγά σιγά όλοι οι ISP σχετικά με τις συνδέσεις σε εκρεμμότητα στα Χανιά...

Δημοσ.

Αυτα ειναι!Αντε να δουμε ποτε θα αναψει και το δικο μου...!Οσο για το ντεμο νομιζω οτι και η οτενετ δινει..Για ψαξτο 801 11 35555

Δημοσ.

Μολις πηρα στο 134 και μου ειπαν οτι η αιτηση εχει ερθει, εχει δεσμευθει αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ...Συγνωμη αλλα απο την στιγμη που μπηκαν νεες πορτες δεν μπηκαν αρκετες ωστε να καλυπτουν ολες τις αιτησεις????

Δημοσ.

Mόλις μπήκα και γω με dsl αλλά αντι για 512 που έχω επιλέξει απο τη hol βλέπω στο router οτι είμαι με 384/128 up....Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση?Καμιά ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...