Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μιλησα με Οτενετ..Η αιτηση μου εφτασε σε αυτους στις 27/1.Στον πΟΤΕ πηγε στις 8/2!Εχουμε 24/2 και ακομα τιποτα!!!Απ οτι μου ειπε το παλικαρι στην εξυπηρετηση πελατων της οτενετ επρεπε να ειχε ενεργοποιηθει η γραμμη αλλα λογω της προσφορας που ειχαν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και μαλλον μεσα στην επομενη βδομαδα θα ειμαι οκ...Απο δευτερα αρχιζω επισκεψεις στον οτε Χανιων!!

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μολις μιλησα με Οτενετ..Η αιτηση μου εφτασε σε αυτους στις 27/1.Στον πΟΤΕ πηγε στις 8/2!Εχουμε 24/2 και ακομα τιποτα!!!Απ οτι μου ειπε το παλικαρι στην εξυπηρετηση πελατων της οτενετ επρεπε να ειχε ενεργοποιηθει η γραμμη αλλα λογω της προσφορας που ειχαν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και μαλλον μεσα στην επομενη βδομαδα θα ειμαι οκ...Απο δευτερα αρχιζω επισκεψεις στον οτε Χανιων!!

Δεν την βλέπω να βγάζεις άκρη! :-| Εκεί νομίζουν ακόμα ότι αν πάρεις το 0 θα φτιάξη το πρόβλημα.:-D Απλά περίμενε όπως όλοι οι άλλοι.

Αν δεν το νιώσεις δεν ξέρεις τι είναι, να θες να τα χώσεις σε κάποιον και να μην ξέρεις που θα τον βρεις :evil:

Δημοσ.

Φίλε petrokol είμαστε τόσοι πολοί στα Χανιά που περιμένουμε που σιγά μη μας ενεργοποιήσουν με τη μια όλους...Φαντάσου οτι insomniacs είμαστε 5-6 που παρακολουθούμε αυτα τα topic (σίγουρα θα υπάρχουν και άλοι στο φόρουμ που απλα δε συμμετέχουυν σ'αυτη τη συζήτηση), άρα υποθέτω πως θα γίνεται πανικός...Βέβαια πιστέυω πως οι πελάτες τις ΠΟΤΕΝΕΤ θα πάρουν γραμμή πιο πριν απο τους άλλους...Τουλάχιστον θα πηγαίνει η σύνδεση αξιοπρεπώς ή θα βρίζουμε και τότε τη τύχη μας όλη μέρα?

Δημοσ.

Α...και μια ερώτηση φιλολογικού περιεχομένου...Έγω π.χ που έχω HOL, πως θα μάθω(όταν ανοίξουν πόρτες) ότι πχ τη τάδε μέρα θα με ενεργοποιήσει ο ΠΟΤΕ? Προβλέπεται κάποια μορφή επικοινωνίας απο τον ISP ή τον ΠΟΤΕ ή θα πρέπεινα στήσω το router και να προσεύχομαι κάποια στιγμή να ανάψει το λαμπάκι?

Επειδή δε γνωρίζω...Αν τώρα που η γραμμή είναι ακόμα pstn τα συνδέσω όλα κανονικά, θα έχω τηλέφωνο? έτσι ώστε να μη χάσω χρόνο απο τη στιγμή που θα ενεργοποιηθώ με το καλό?

Δημοσ.

Θεωρητικά broylis1 θα ανάψε το λαμπάκι κάποια στιγμή. Εγώ προσωπικά, δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα. Δεν ξέρω αν ακούγεται θόρυβος και στη γραμμή, μόλις μπει η adsl.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θα μπορώ τώρα να το συνδέσω το router και να έχω και τηλέφωνο έτσι ώστε να δω αν θα ανάψει κάΠΟΤΕ το λαμπάκι...

Δημοσ.

Εμενα παντως το speed test της Forthnet μου βγαζει οτι το pc μου ειναι συνδεδεμενο σε Cable/DSL modem..Τι σημαινει αυτο?Επισης δεν ξερω αν σημαινει κατι αλλα σημερα για πρωτη φορα το 56αρι μου επιασε ταχυτητα 50,6 ενω συνηθως πιανει γυρω στα 48

Δημοσ.
Εμενα παντως το speed test της Forthnet μου βγαζει οτι το pc μου ειναι συνδεδεμενο σε Cable/DSL modem..Τι σημαινει αυτο?Επισης δεν ξερω αν σημαινει κατι αλλα σημερα για πρωτη φορα το 56αρι μου επιασε ταχυτητα 50,6 ενω συνηθως πιανει γυρω στα 48

Εμένα πιάνει 31,2 Κbs !!! Σε έσκισα !POWERED BY PCM~1:mrgreen:

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο δοκίμασα να συνδέσω το router μπας και είχε γίνει το θαύμα...αλλά τζίφος...Σιγά μην άναβε το λαμπάκι.Είχα την υποψία οτι ίσως να ήταν όλα οκ απο τη στιγμή που έτρεξα ενα speed test της forthnet και μου έβγαλε οτι το modem μου είναι συνδεδεμένο σε dsl/cable...Τελικά μούφα η δουλεία...Τσάμπα η ταλαιπωρία με τα καλώδια.Τώρα σας γράφω με την σούπερ dial up των 40kbs...Αύριο το πρωί ποιός με ακούει πάλι στο ΠΟΤΕ...

Δημοσ.

Σημερα το πρωι πηγα στον πΟΤΕ και μιλησα με την "υπευθυνη" για τις συνδεσεις DSL!Μια κυρια η οποια το μονο που ηξερε ηταν να γραψει το τηλεφωνο μου στον υπολογιστη..Της εξηγησα πως εχει η κατασταση και μου ειπε οτι δεν ξερει τιποτα και οτι θα πρεπει να περιμενω τηλεφωνο απο Αθηνα γιατι δεν υπαρχουν πορτες..Οταν τη ρωτησα ποτε περιπου θα μπουν οι περιβοητες πορτες μου ειπε οτι τους ειχαν πει πως θα μπουν τις επομενες μερες αλλα δεν ηξερε τιποτα παραπανω!Ευτυχως που με διαβεβαιωσε οτι δεν θα περιμενω πολυ ακομα!Μετα και απο τις σημερινες εξελιξεις εναποθετω πλεον τις ελπιδες μου στον μεγαλοδυναμο!!!!

Δημοσ.

Εμένα πάλι σήμερα το πρωι στον ΠΟΤΕ στη Τζανακάκη μου είπαν τα εξής:

Ότι οι πόρτες έχουν μπει και απο σήμερα μάλλον έχουν ξεκινήσει οι ενεργοποιήσης...(Παρεπιπτώντως την είδα τη κυρία που λες...Πραγματικά άσχετη κια πιο αργή στις κινήσεις της και απο το slow motion...Αρε αθάνατο δημόσιο..Μάλλον ουτε τα βασικά δε ξέρει απο pc..)

Εγώ μίλησα με εναν κύριο στο ακριβώς δίπλα γραφείο ο οποίος μου έδωσε και τα τηλέφωνα των τεχνικών και τα οποία σας παραθέτω...

28210-35486

28210-35643

Χωρίς να χάσω και πολύ χρόνο,πέρνω και απαντά κάποιος κύριος ο οποίος μου ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου μου και μου απάντησε οτι αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα έχι ενεργοποιηθεί η γραμμή μου...

Αν μου λέει ψέμματα, τότε σας λέω και γω...

Αυριο πρωί για καλό και για κακό θα ξανακάνω ένα τηλεφωνάκι για να επιβεβαιώσω και να μην τους αφήνω να χαλαρώσουν περισσότερο...αρκετά τεμπελιάσανε 40 μέρες τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...