Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Deathlord' date=' ο αδερφός μου στην Αθήνα αγόρασε πρόσφατα καινούργιο σπίτι και λόγω "και καλά" προβλημάτων υποδομής στο δίκτυο του ΟΤΕ είχαν βάλει σε όλη την πολυκατοικία PCM. Όταν τους πήρε τηλέφωνο και τους ρώτησε του είχαν πει για κανα 2-3 μήνες επειδή χρειαζόταν να κάνουν κάτι έργα στην περιοχή του. Οι 2-3 μήνες πέρασαν και η γραμμή τα ίδια σκ@τ@ μέχρι που τα πήρε στο κρανίο, τους ξέχεσε, πήγε στον προιστάμενο κλπ κλπ και μέσα σε λίγες μέρες πήγε συνεργείο και τράβηξε καινούργια γραμμή. Μήπως πρέπει να αλλάξεις τακτική;[/quote']

Φίλε είσαι να πάμε μαζί μιας και μένεις Θεσσαλονίκη έτσι για συμπαράσταση?Δεν αντέχω να πηγαίνω μόνος πάλι για πολλοστή στο Λάκο με τα λεοντάρια τους πΟΤΕτζήδες!Κερνάω καφέ!Αν μπορείς στείλε PM!

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

20/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

13/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

10/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

24 & SHMERA

Δημοσ.

φιλε petrokol η μονη λυση ειναι να πας στα κεντια αλλα και πως 8α πας?εγω απο εκει γυριζω ειναι λενε θεμα ωρων και καλα!

Δημοσ.

Είναι φυσικό να το λένε, αφού οι πόρτες μπήκαν την περασμένη Πέμπτη...

Από τότε, σιγή ιχθύος!!!

39 και σήμερα!

Και αδιαφορώ πλέον...

:)

Δημοσ.

Παιδιά η λύση είναι μια αν δεν θέλετε να χαλάει η διαθεσή σας!Αυτή που είπε ο danaos στο τέλος!Αδιαφορήστε κάποια στιγμη θα σας συνδέσουν!Στον Τριανταφυλλόπουλο στείλατε e-mail?

Δημοσ.

Παιδια στα Χανια δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμοτητα ΟΥΤΕ σε DSL over ISDN!Το ειδα στο site του πΟΤΕ αλλα και της πΟΤΕΝΕΤ!Λετε τωρα που εξαντληθηκαν και οι ISDN να υπαρξει σε PSTN???

Δημοσ.

Αντε να δούμε...Ελληνικός κρατικός μηχανισμός...Πιο αργός και απο replay...Εμένα πάντως στη δική μου περιοχή το site λέει πως υπάρχει για isdn και δε βλέπω φώς...Έχει καταντήσει αηδία το θέμα...

Δημοσ.

Στο site της Forthnet λεει οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα..Στα site της HOL και της Vivodi καθως επισης και στο Ote-shop λεει οτι δεν υπαρχει

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρεται τι μου κάνει εντύπωση?Ο ΟΤΕ έχει ΚΡΕΜΑΣΕΙ κόσμο και κοσμάκη...ΕΝΑ συγνώμη για την ταλαιπωρία δεν έχει βγάλει στην κωλοσελίδα του!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρεται τι μου κάνει εντύπωση?Ο ΟΤΕ έχει ΚΡΕΜΑΣΕΙ κόσμο και κοσμάκη...ΕΝΑ συγνώμη για την ταλαιπωρία δεν έχει βγάλει στην κωλοσελίδα του!

Δημοσ.

Συγγνώμη; Τι είναι αυτό; Όποτε τους λέω τα παράπονά μου, απαντούν με το απαράδεκτο: "Αν θέλετε μπορείτε να επιστρέψετε το kit και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω". Τι να πεις...

Δημοσ.
Συγγνώμη; Τι είναι αυτό; Όποτε τους λέω τα παράπονά μου, απαντούν με το απαράδεκτο: "Αν θέλετε μπορείτε να επιστρέψετε το kit και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω". Τι να πεις...

Aφού στο λένε πήγαινε το πίσω.Και ΟΤΑΝ μπορούν να σε συνδέσουν πήγαινε πάρτο!Θα το πάρεις και φθηνότερα!

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έκανα την αίτηση μου από τις 1/12/05 στην forthnet και από τότε είμαι σε αναμονή από τον πΟΤΕ για να κάνει την σύνδεση και το γελοίο είναι ότι οι γραμμές και τα μηχανήματα έχουν έρθει αλλά την γραμμή τα μηχανήματα την βλέπουν σαν asdn. Αυτή η βλάβη είναι τώρα και μια εβδομάδα. Όποτε δεν υπάρχει κανένας που να κάνει σωστά την δουλειά του εκεί μέσα; εγώ περιμένω τώρα και 3 μήνες να μου κάνουν την σύνδεση οι ΑΣΧΕΤΟΙ. :evil: :evil:

Υπομονή και που θα πάει; κάποια στιγμή θα μπει και μια άλλη τηλεφωνική εταιρία στην μέση. Εκεί θα μετρηθούν όλα :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...