broylis1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδία αυτό που συμβαίνει με τον ΠΟΤΕ είναι ανεκδιήγητο:evil: Αποφάσισα να βάλω dsl 512 απο την HOL όπως έχω προαναφέρει σε άλλα thread.Έκανα λοιπόν τα απαραίτητα test διαθεσιμότητας αναφορικά με τη κάλυψη ρης περιοχής μου στα Χανιά Κρήτης όπου και διαμένω και έιδα οτι για PSTN γραμμή που διαθέτω υπάρχει,(Το τέστ το έκανα και μέσα απο το site της OTENET καθώς και της HOL ),όπως όφειλα πρωτού προβώ σε οποιαδήποτε αγορά.Όλα καλά μέχρι έδω!Πάω λοιπόν στις 19/1 το απόγευμα σε ένα κατάστημα Γερμανού στα Χανιά και αγοράζω το broandpack500 για PSTN, πληρώνω τα ωραία μου ευρουλάκια και φεύγω.Από τότε ανα 3 μέρες μιλάω με τη HOL για να δώ σε ποιό σημείο έχει φτάσει η αίτηση μου.Σήμερα λοιπον το μεσημέρι, ενώ παρεπιμπτώντος χτές το βράδυ είχα τσεκαρεί τη διαθεσιμότητα στο αντοίστιχο site παίρνω τον ΠΟΤΕ να δώ αν έχει φτάσει σ'αυτόν η αίτηση για αλλαγή γραμμής σε DSL.Δίνω τα στοιχεία μου και τότε σκάει η βόμβα "Κύριε μου στη περιοχή σας δεν ειπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη Πόρτα...:twisted: " Τρελένομαι εγώ..."μα τι λες κοπέλα μου, χτες το βράδυ ξανατσέκαρα και ήταν εντάξει, πως τώρα λες εσυ άλλα?":-? "Λυπάμαι αλλά το πρόγραμμα μου δίχνει μόνο για ISDN".Κλείνω και μπένω να τσεκάρω και όντως πήρα αυτό το απαίσιο μύνημα...Και εδώ τίθεται το εξής θέμα...Έχω κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο, έχω προπληρώσει κανονικά σαν κύριος και έχω αγοράσει εξοπλισμό για PSTN, και τώρα ως δια μαγείας διαπίστώνω ότι μου είναι παντελώς άχρηστος και θα πρέπει να περιμένω λέει να ανοίξει πόρτα.Και πότε θα ανοίξει αυτή η ρημάδα? Άγνωστο.Γιατί να μπώ σε τέτοια ταλαιπωρία και αναμονή ενω ακολούθησα κατα γράμμα όλη τη διαδικασία?Ποιά είναι η προστασία μου σαν καταναλωτής?Τι δικαιώματα έχω και σε ποιόν να αποδώσω ευθύνες?Έχει συμβεί σε κάποιον απο εσας κάτι ανάλογω για να πάρω μια ιδέα πως να κινηθώ? Τη βοήθεια σας παρακαλώ διότι είμαι να σκάσω με αυτό που μου ξεφουρνίσανε σήμερα...
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Το θέμα είναι αν όταν έκανες τον έλεγχο υπήρχε όντως διαθεσιμότητα ή το site έλεγε "ψέματα". Μπορεί πολύ απλά κάποιος να σε πρόλαβε. Ζήτησε από την HOL να σου επιστρέψουν τα χρήματα σου.
chiderboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Άλλο το αν υπάρχει διαθεσιμότητα και άλλο το αν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή σου. Τελείως διαφορετικά πράματα. Θα πρέπει τώρα εσύ να είσαι ικανοποιημένος? Φυσικά και όχι.....
Jiakomo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Νομίζω το online σύστημα που δείχνει τις διαθέσιμες πόρτες δεν κάνει real-time update, δηλ πχ αν οι διαθέσιμες πόρτες τελειώσουν σήμερα, το σύστημα θα το δείξει σε 1 μήνα. Αν δε θες να περιμένεις, αναβάθμισε τη γραμμή σου σε ISDN, ενημέρωσε την HOL και λογικά θα σε συνδέσουν. Τώρα αν θες να κινηθείς νομικά, δεν ξέρω. EETT, ίσως? -> http://www.eett.gr/gr_pages/index2n.htm
broylis1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδία συγνώμη, αλλά εγώ υποτίθεται πως έκανα τα απαραίτητα.Στο Π...σο μου όλα τ'αλλα...Πλήρωσα κανονικά και περίμενα την ενεργοποίηση μου γιατί γούσταρα Ιντερνετ γρήγορο...Πώς μας ξεβρακώνει έτσι ο ΟΤΕ τώρα? Τι είναι?Φυστίκια και όποιος πρόλαβε πήρε το τελευταίο?Δε βλέπουν ότι υπάρχει ζήτηση?μας γειώνουν κανονικά?Πότε θα τις ανοίξουν?Εμένα όλο αυτό μου φαίνεται χοντρή απατεωνιά...Υποσημείωση, μένω στο κέντρο των Χανίων γ.μω το μπελά μου...
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Με την HOL επικονώνησες? Τι σου είπανε? Αυτοί δεν γνώριζαν? Το πακέτο που αγόρασες περιλαμβάνει και προπληρωμένο χρόνο χρήσης?
broylis1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αφού μίλησα με τη ΗOL και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο, πήρα στο μεταξύ το 134 για να δώ αν έχουν στείλει την αίτηση.Τα υπόλοιπα είναι γνωστά...
Dredd72 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε δεν καταλαβα ο οτε τι σου φταίει? 19/1 Πεμπτη απόγευμα κάνεις αίτηση στον Γερμανο για ΗΟΛ adsl.Πότε το προώθησαν απο τον Γερμανο στον οτε? Το ξέρεις αυτο? Αν η αίτηση έφτασε Δευτέρα τοτε είναι πιθανό ακόμη και online να ήταν το σύστημα που δείχνει την διαθεσιμότητα να είχαν αλλάξει τα δεδομένα.Μόνο αίτηση απευθείας στον ΟΤΕ διασφαλίζει την διαθεσιμότητα και δεσμεύει τις πόρτες.Η λύση που πρότεινε ο φίλος για αλλαγη σε isdn και ενεργοποίηση του adsl μέσα απο isdn είναι και η πιό άμεση. Αλλιώς υπομονή.
broylis1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Τι μου φταίει ο ΠΟΤΕ...Καλή ερώτηση.Φταίει η ανικανότητα του μεγαλύτερου Οργανισμού της Χώρας να προσφέρει τις στοιχειώδης υπηρασίες έστω κια πανάκριβα...Βλέπουν οτι υπάρχει έξαρση στις ζητήσεις με τα πακέτα και όλα αυτά. μας έχουν πήξει στη διαφήμιση ιδώς με τα CON-X και το ON-DSL kit και αντί να κοιτάνε να φτιάξουν την υποδομή για να καλυφτούν οι αναγκές, μια ωραια πρωία μας λένε "sorry,μας τελίωσε.Θα περιμένετε και βλέπουμε," χωρίς καν να μπορούν να μας πουν έστω μια στοιχειώδη ημερομηνία να έχουμε να ελπίζουμε...Παρ'ολα αυτά η διαφήμιση και η ακρίβεια πάει σύννεφο...Ντροπή τους...Και καλά αυτή είναι η Ελλάδα του 2006...Φοιτιτηκο DSL σου λέει μετά κια τρίχες κατσαρές...Εδώ όσοι το προπληρώνουν δε κάνουν δουλεία.Τα άμοιρα φοιτηταριά θα δουν προκοπή που θα, θα,θα,θα τους το δώσουν και σε προνομιακή τιμή?
spirosta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Το συμβόλαιο πάντως που υπέγραψες σίγουρα κάπου λέει ότι μετά από κάπιες ημέρες και εαν δεν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Αλλά ακόμη δεν κατάλαβα... Η αίτηση σου τελικά έχει φτάσει στον ΟΤΕ ή όχι?
danaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι λέει το παλικάρι ο broulis... Λέει αυτό που έχω πάθει κι εγώ: Τσεκάρεις διαθεσιμότητα μέσα απ' αυτό το χαζοπλαίσιο διαλόγου όπου πληκτρολογείς τον αριθμό σου. Σου λέει : "Ζήτω, υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σας!" Έλα όμως που μάλλον δεν αναγνωρίζει τις pstn από τις isdn συνδέσεις... Μετά, αφού όντως έχεις πληρώσει τα ωραία σου έουρος, παιρνεις εντελώς σπασμένος το 134 και μία κοπελίτσα σου λέει "ξέρετε, δεν ξέρω, τι να κάνω κι εγώ, υπάλληλος είμαι..." Ενημερωτικά, κάτι για "εντός τριμήνου" άκουσα ότι θα πάρει για ν' ανοίξουν οι πόρτες. Ούτε η πύλη Ιστάρ της Βαβυλώνας να ήταν... Σχετικά με την επιστροφή χρημάτων, ναι, τη δέχονται... Εμένα μου είπαν αν θέλω να επιστρέψω το kit... Εγώ τους είπα βέβαια πως θέλω σύνδεση κι όχι 100 ευρώ...
SalaMIAS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Να δούμε στην (απίθανη) περίπτωση που στανιάρει ο ΟΤΕΣ τι θα βρούμε για να γκρνιάζουμε... Οχι οτι φταίμε κιολας, αλλά δίνουμε ένα πολύ δυνατό άλλοθι στις εταιρίες να τα φορτώνουν ολα στον οτε... Ο γερμανός πχ την έστειλε άμεσα την αίτηση η το καυλάντησε καναδυό τρεις + μερούλες? Και η hol που εδειχνε διαθεσιμότητα στο test που έκανες? Ξαναλεω οτι πολύ δίκιο εχεις εσύ και όλοι εμεις οι υπόλοιποι δυσαρεστημένοι..
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 παντως, η χειροτερη λυση ειναι να βαλεις isdn μονο και μονο για να το πάρεις τώρα. Φταίνε, που φταίνε αυτοί, θα τους πληρώνεις και έξτρα, και τη μετατοπή, και μια ζωή το παγιο isdn; (εκτος αν σε συγκινει η 2η γραμμη και η αναγνώριση)
danaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κι εγώ θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να βάλει κανείς isdn γι' αυτό το λόγο. Άσε που ακούγεται ότι το adsl κάθεται καλύτερα στις pstn...
broylis1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Όχι παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω isdn μόνο και μόνο επειδή ο ΟΤΕ δεν είναι ικανός να ανταπεξέλθει στη ζήτηση...Εκεί θα περιμένω και κάθε δυο μέρες επειδή η δουλειά μου είναι κοντά θα πηγαίνω να τους τα πρήζω για το πότε θα ανοίξει το DSLAM...¨εχω ξενερώσει τελίως και απλά τώρα θέλει στομάχι όλη αυτή η αναμονή!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.