mpthimios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Hey, Στο e-shop, στο προιόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513147, που είναι μια ASUS A9550GE κάρτα γραφικών, αναφέρει : "Δυνατότητα απεικόνισης σε πολλαπλές οθόνες"... ξέρει κανείς αν αυτό σημαίνει ότι με την ίδια κάρτα μπορώ να έχω μια οθόνη στο DVI και μία στο αναλογικό ? Αν δε γίνεται, ξέρετε κάποια κάρτα που να υποστηρίζει τέτοια λειτουργία ? (AGP) (Μία κάρτα -> 2 οθόνες) Thanks...
mystery Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μπορείς να το κάνεις και μάλιστα έχεις τις εξής επιλογές: και οι δύο οθόνες να δείχνουν το ίδιο πράγμα να δείχνουν διαφορετικό
mystery Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ή η μία να αποτελεί προέκταση της άλλης οθόνης πχ ένα μεγάλο excel να το βλέπεις μισό στο ένα μισό στο άλλο
VFXCode Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 oles oi kartes grfikwn pou exoun dio vismata oi parapanw to kanoun. kai malista an exeis mia oi opoia exei mia analogiki, mia SVideo kai mia DV-I mporeis an thes na xreisimopoieis tin thlewrasi san triti!!!!!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αν το δοκιμασεις παντως,δεν θα μπορεις χωρις δυο οθονες μετα:wink:
Godfath3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αν το δοκιμασεις παντως,δεν θα μπορεις χωρις δυο οθονες μετα:wink: lol... Όντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα...Θέλω και γώ δεύτερη οθόνη γαμώτο...
GCMH Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή έχω τέτοια κάρτα, το έχω δοκιμάσει και δουλεύει όπως είπαν οι προλαλήσαντες... Μόνο που υποστηρίζει μέχρι δύο οθόνες ταυτόχρονα...δεν μπορεί να σηκώσει και τρίτο μόνιτορ (έστω Tv)...
Genius Hermes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Γινεται, οι περισσότερές κάρτες τις αγοράς το κάνουν ακόμα αν δώσεις μόνο 40Ευρώ, είναι σαν να έχεις μία οθόνη που απότελείτε δύο όταν κουνάς το ποντίκι από την κύρια οθόνη προς τα αριστέρα αντί να σταματήσησει περνάει στην δευτερη όθόνη, είναι πολύ εύχριστο για τις εργαλιοθήκες του Photoshop, του Office και άλλα. γίνεται για τρείς οθόνες από μια παλία κάρτα της maxtor, και από της κάρτες που έχουν tV out (μόνο που θα πρέπει να έχεις πανίσχυρο Cpu και Gpu) από μια κάρτα της nvdia που υποστήριζε τέσσερις αλλά είχε δύο πανίσχυρες Gpu . Θά ήθελα και εγώ να βάλω δύο οθόνες μόνο που η ati all in wonder 128 που έχω δεν έχει DVI, ΥΓ. υπάρχει και μετατροπέας για DVI σε αναλογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.