Προς το περιεχόμενο

Microcom 2636

econmis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 ερωτήσεις για το modem-router Microcom 2636 που δίνει η vivodi στο cube.

Η πρώτη έχει να κάνει με το πως μπορεί να αλλάξει το default user name και το password του modem.

Η άλλη ερώτησή μου είναι πως μπορώ να ρυθμίσω το firewall που έχει το modem.Δε ζητάω βέβαια τον πλήρη οδηγό αλλά μερικές απλές συμβουλές.Υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό site?

Δημοσ.

den to thimame apexo to router alla sinithos oloi mesa se kapoia kartela exoun mia epilogi gia allagi user name kai password.gia to firewall iparxei on off kai poles fores ine diskolo na ginei parametropoiisi kai thelei apo dos me telnet.giati den pas sto site na katevaseis to full manual?an den mporeis na to breis pes mou na sou kano ena link

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Έχω 2 ερωτήσεις για το modem-router Microcom 2636 που δίνει η vivodi στο cube.

Η πρώτη έχει να κάνει με το πως μπορεί να αλλάξει το default user name και το password του modem.

Η άλλη ερώτησή μου είναι πως μπορώ να ρυθμίσω το firewall που έχει το modem.Δε ζητάω βέβαια τον πλήρη οδηγό αλλά μερικές απλές συμβουλές.Υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό site?

Στον internet explorer πληκτρολογεις 10.0.0.2 (χωρις www μπροστα)

εμφανιζεται ενα πλαισιο που σου ζηταει κωδικους.

admin

epicrouter

και μετα εχει στα αριστερα στο μενου κατι που λεει "change password"

απ οσα θυμαμαι απ εξω σου γραφω. Αν δε τα βρισκεις στειλε pm να το ψαξω καλυτερα.

Εναλλακτικα μπορεις να δεις στη σελιδα της vivodi στο τμημα εξυπηρετηση:-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σχετικά με το password.

Έριξα μια ματιά και για το firewall το οποίο φαίνεται ως "Enabled" αλλά από κει και πέρα δεν μπορώ να βρω άκρη με τις ρυθμίσεις του.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το username του Microcom είναι admin και δε νομίζω να μπορείς να το αλλάξεις, τουλάχιστον με το original firmware.

Το full manual του Microcom είναι μέσα στο CD που υπάρχει στο DSLcube.

Επ'ίσης, υπάρχει κι εδώ.

Μην περιμένεις να καταλάβεις και πάρα πολλά, αν δεν είσαι ψαγμένος στα δικτυακά, πάντως. Και δεν το λέω για μούρη, το λέω επ'ειδή κι εγώ δεν είμαι, και ακόμα πασχίζω να βγάλω άκρη με τα πρωτόκολλα επί πρωτοκόλλων.

Πάντως, υπάρχουν και μερικά unofficial firmwares που μπορείς να βάλεις, υπάρχει ολόκληρο thread στο ADSLgr με τα κατορθώματά μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...