Προς το περιεχόμενο

Ati X800gto2 Vs Gf6800gs ????

gregory22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Σασ Παιδια.

Σε Λιγες Ημερες Θα Αγορασω Καινουρια Καρτα Γραφικων Και Με Ολα Αυτα Που Ακουω Και Βλεπω Δεν Εχω Καταληξει Σε Καποια Επιλογη. Παντως Η Τσεπη Μου Φθανει Λιγο Πανω Απο 200 Ευρωπουλα Για Την Καρτα. Τι γνώμη Εχετε Για Τισ 2 Καρτες? Ati X800gto2 Η΄ Gf6800gs? Τι Νομιζετε Εσεισ Για Καλυτερη Αγορα?

Δημοσ.

Κατ' αρχας συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα.Η ΑΤΙ δεν έχει Pixel Shaders 3.0 ουτε high dynamic Range ενώ η 6800 Gs τα υποστηρίζει.Σύγκρινε καλύτερα Χ1600 ΧΤ με 6800 GS οπότε Νvidia δαγκωτό.Η Ati με την σειρα Χ (σκετο χωρίς 1000) έχει μείνει 1 χρόμο πίσω από Νvidia δυστυχώς.Στη σειρά 9 ήμουν οπαδός της.

Δημοσ.

Εγώ πήρα την gto2 και πολύ ευκολα ξεκλείδωσα τα 4 Pipelines κάνοντας την χ850Pe. Χωράει και τρελλό O/C και είναι ταχύτατη. Πάντως και για την 6800gs έχω ακούσει τα καλύτερα...

Οι κάρτες είναι Pci-x προφανώς.

Δημοσ.

Ati X800gto2 την sapphire γιατι ειναι η μονη που ξεκλεδωνει τα 4 pipelines ακομη!Αν σε ενδιαφερει πουλαω μια!Πμ αν ενδιαφερεσαι!

Δημοσ.
Κατ' αρχας συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα.Η ΑΤΙ δεν έχει Pixel Shaders 3.0 ουτε high dynamic Range ενώ η 6800 Gs τα υποστηρίζει.Σύγκρινε καλύτερα Χ1600 ΧΤ με 6800 GS οπότε Νvidia δαγκωτό.Η Ati με την σειρα Χ (σκετο χωρίς 1000) έχει μείνει 1 χρόμο πίσω από Νvidia δυστυχώς.Στη σειρά 9 ήμουν οπαδός της.

ayto akrivws...an kai se paixidia me sm2.1 i x850xt pe einai kaliteri akoma kai tis 6800ultra i mi ipostiriksi twn sm3 apo tis ati seiras Xyyy tis kanei mia agora pou de tha anteksei oso i agora tis 6800gs.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...