Sadako Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Απο ότι είδα, ο τίτλος του "απλού" είναι reign of chaos, και βρήκα ένα expansion "Frozen Throne". Ήθελα να ρωτήσω, το expansion τι ακριβώς επιπλέον βάζει στο παιχνίδι? Πρόκειται για αλλαγή όλου του παιχνιδιού? Γιατί αποτελείται απο ότι είδα άπο ένα ολόκληρο CD. Ή προσθέτει επιπλέον στοιχεία στο υπάρχον παιχνίδι? Κι αν ναι, τι στοιχεία?? Εν ολίγοις, αξίζει να παίξω πρώτα το reign of chaos, να το τερματίσω, και μετά να περάσω το frozen throne και να το ξαναπαίξω? Ή καλύτερα να το περάσω απο την αρχή και να το παίξω μια και καλή??
4saken Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Λογικα δεν ασχολεισαι με Βattlenet δηλαδη παιχνιδι στο Ιντερνετ. Το FT προσθετει νεες campaign,νεους ηρωες και νεα units,επισης εχει νεους maps κτλ κτλ Αν εχεις τελειωσει το ROC βαλε το FT και enjoy...
Legionnaire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει και αυξημένη δυσκολία από το Reign of Chaos στο The Frozen Throne. Οπότε ξεκίνα από την αρχή.
Sadako Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κοιτάξτε.. Πρόσφατα διαπίστωσα, ότι είχα παίξει μέχρι το Warcraft2. Επειδή η σειρά ήταν απο τα παιχνίδια που είχα φάει τρελό κόλλημα μικρός (αν και προηγήθηκε το πρωτοπόρο Dune2), όταν είδα ότι υπάρχει το 3 σε "γνωστά μέρη", σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Και ναι, δε με ενδιαφέρει το multiplayer, μόνο το single player mode.. Το ερώτημα μου είναι, το expansion, περιέχει όλα όσα έχει το Reign Of Chaos, και απλά μετά το "τέλος" του συνεχίζει? Ή αλλάζει ολόκληρο το παιχνίδι και ενδιάμεσα? Με λίγα λόγια, δεν έχω παίξει καθόλου το warcraft3. Απλά δε θέλω να παίξω το reign of chaos, και μετά όταν αποφασίσω να βάλω το frozen throne να αναγκαστώ να περάσω απο την αρχή ξανά ολόκληρο το reign of chaos.. Αλήθεια, δεν έχει βγει άλλο expansion εκτός απο το Frozen Throne, έτσι??
dre@mc@tcher Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 apo oti ksero oxi. mia alli erotisi: gia to battlenet xreiazetai pliromi? giati kati tetoio akousa kai den to exo dokimasei akoma! einai kalo?
Sadako Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Σε ποια ακριβώς ερώτηση είναι απάντηση το "όχι"?? Για το αν υπάρχει άλλο expansion?? Μία διευκρίνιση για τα υπόλοιπα??
Dyolf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 To reign of chaos εχει 4 διαφορετικά campaigns (1 για κάθε φυλή του παιχνιδίου). Απο κει και πέρα το FT συνεχίζει την ιστορία με 3 ακόμα campaings και ενα σενάριο για τα orcs προσθέτοντας στο gameplay κάποιες καινούργιες μονάδες και ήρωες. Φυσικά και θα ξεκινήσεις με το ROC επομένως αφόυ δεν σε νοίαζει το battlenet
Sadako Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μάλιστα.. Δηλαδή αν τελειώσω το reign μετά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα saves στο frozen throne και να συνεχίσω απο κει?? Βασικά το μπέρδεμα μου είναι στο εξής. Πρόκειται για 2 διαφορετικά ανεξάρτητα παιχνίδια? Όσον αφορά το install εννοώ. Δηλαδή το frozen throne δουλεύει και χωρίς να είναι εγκατεστημένο το reign? απο τον όρο expansion, οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο και το reign of chaos στο σκληρό.. Δηλαδή αν κάνω install πρώτα μόνο του το throne of chaos και το τερματίσω θα έχει διαφορά απο το αν κάνω install το throne of chaos, κάνω στο καπάκι install το Frozen Throne, και μετά αρχίσω να παίζω (λογικά πρώτα το Reign Of Chaos, και μετά η ιστορία θα συνεχιστεί στο Frozen Throne...σωστά???)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Έχεις φάει τα ονόματα λίγο... :-P Αν βάλεις το Reign of Chaos και μετα αφού το τερματίσεις βάλεις το Frozen Throne ή και τα 2 μαζί δεν έχει σημασία. Απλά πρέπει το ROC να είναι μέσα για να παίξει το FT. Πάντως αν βάλεις και τα 2 μαζί, το FT θα περάσει στο ROC τα patches που είχαν βγει μέχρι τότε. Οπότε καλύτερα να βάλεις και τα 2 καπάκι και μετά διαλέγεις ποιο παιχνίδι αρχίζεις. Δεν υπάρχει αυτό που λες "να συνεχίσω με τα saves μου στο FT". Το Frozen Throne μπορείς να το παίξεις κι ας μην έχεις παίξει καθόλου το ROC. Αλλά πρέπει υποχρεωτικά το ROC να είναι μέσα και μιας και το FT συνεχίζει την ιστορία απο το τέλος του ROC, καλύτερα παίξε τα με την σειρα.
Sadako Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ.. Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω.. Ότι το να παίξω για πρώτη φορά το reign of chaos ενώ έχω εγκαταστήσει το Frozen Throne δεν επηρεάζει καθόλου το πρώτο (δηλ το reign of chaos...γιατί τα μπουρδουκλώσαμε λίγο ).. Εννοώ "σεναριακά", ή με λιγότερες/περισσότερες units και τέτοια.. Thanks..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.