georgeadams Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Το manual της μητρικής θα πρέπει να αναφέρει πως πρέπει να μπουν οι μνήμες για να δουλέψουν σε dual channel. Ακόμα και χωρίς αυτό όμως, μπορείς εύκολα να το βρεις μόνος σου: Η μητρική έχει 4 θέσεις για μνήμες. Οι πιθανοί συνδιασμοί τοποθέτησης των 2 dimm μνήμης είναι έξι (θέσεις 1-2, 1-3, 1-4, 2-3, 2-4 ή 3-4). Δοκίμασε τους όλους. Σε 2 από αυτούς τους συνδιασμούς η μνήμη θα δουλεύει σε dual channel. (edit: για λόγους συνοχής της συζήτησης, η συζήτηση συγχωνεύτηκε με αυτήν που είχες ανοίξει για το ίδιο θέμα την 1/2/2006)
Bigi444444 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Aυτά να τα βλέπουν οι φωστίρες του φόρουμ που θάβουν το Πλαίσιο σε κάθε ευκαιρία επειδή λέει είναι άσχετοι με το αντικείμενο επειδή κάποτε πουλάγαν χαρτικά.. Ήμουν σίγουρος πως κάποτε θα ερχόταν η μέρα που κάποιος πνευματικός άνθρωπος θα αναγνώριζε την αξία μου! Και στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία για την πολύτιμή της στήριξη και το σκύλο μου τον <<Γουφ>> που με αντέχει ακόμα σε αυτή την ατέρμονη προσπάθεια αναζήτησης της απόλυτης γνώσης!Α, και όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας! Φχαστώωωω!
devil_will_cry Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 re paidia eimai to paidi me tis mhnmes tis geil me ta clockings 2-2-2-5 kai thn asus a8n32 sli deluxe poy eixa to problhma me ta reboot kai me ta errors sto memtest. den phga akoma to mhxanhma sto pc store. ekana to exhs katebasa thn syxnothta apo 400 sta 366 kai ta lathi stamathsan an kai parathrw mia psilo astatheia. ayto den einai asymbatothta kai anikanothta tis asus na trexei swsta tis mhnmes? toys to lew apo thn prwth mera kai moy lene oxi. twra xafnika 0 errors sto memtest. parakalw peite moy thn gnwmh sas kai parakalw ton moderator na mhn moy synxwneysei to thema gia na parw ameses apanthseis.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Oi mnimes ftene kai oxi h ASUS. Afou katevases sixnotita paei na pei oti oi Geil den borousan na adapokri8oun sta 400fsb opou kanonika 8a prepe!
georgeadams Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 για λόγους συνοχής της συζήτησης, η συζήτηση ΞΑΝΑ συγχωνεύτηκε με αυτήν που είχε ανοίξει για το ίδιο θέμα την 1/2/2006
giankyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 btw, wraia antigrafh tou enermax liberty kai se prosith timh!
devil_will_cry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Afoy meta apo dyo ebdomades symfwnhsan mazi moy anagasthkan dhladh na symfwnhsoyn oti h asus a8n32 sli deluxe den mporei na trexei swsta tis geil ultrax 3200 kai moy tis allaxan toys anefera kai ena allo problhma oson afora thn onboard karta hxoy ths motherboard. to line out bouizei!! fysika aytoi den brhkan tipota. gyrnaw spiti bazw alla hxeia kai bouizei pali.entwmetaxy sto palio moy pc den exw problhma. ti prepei na kanw dhladh na paw na plakwthw sto xylo???me koroideyoyn mprosta sta matia moy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.