nmtray2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Οποτε μπαινω στην αρχικη σελιδα του fleamarket το firewall μου (blackice) μου βγαζει το ακολουθο: [unauthorized Access Attempt] This looks for links to hostnames with nonascii characters embedded within them. These links could trigger a buffer overflow on some versions of Mozilla. Το φλεα ειναι το μονο σαιτ που μου το κανει αυτο. Η ενδειξη ειναι κοκκινη που σημαινει οτι ειναι επικινδυνο. Επειδη δεν πιστευω οτι το φλεα εχει καμμια ορεξη να μας χακευει, εχει κανεις καμμια ιδεα πως να το διορθωσω και να μην το βγαζει? Η τεσπα, τι μπορει να σημαινει αυτο που μου βγαζει? Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο η μονο σε μενα τυχαινει? Thanx
NOMIKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δεν έχει τύχει να μου συμβεί κάτι παρόμοιο και το χρησιμοποιώ καθημερινά.
nmtray2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 @nomikos δες την φωτο http://img472.imageshack.us/my.php?image=auctions3xd.jpg Τωρα και για το 123sold μου βγαζει το firewall οτι κατι τρεχει. Η 66.117.56.118 ειναι του flea (για αυτα που λεω πιο πανω). Κανενας καμμια ιδεα ? ( δεδομενης της ψιλοασχετιλας μου με τετοια θεματα )
NOMIKOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μπαίνω από τη δουλειά μου από διαφορετικούς υπολογιστές αλλά και από το σπίτι δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα. Μήπως στις ρυθμίσεις του firewall σου υπάρχει κάτι που είναι ενεργοποιημένο?
nmtray2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Tιποτα...Παντως, ειναι τα μονα 2 σαιτ που μου δειχνουν τα 2 συγκεκριμμενα προβληματα. Το firewall το εχω κοιταξει πολλες φορες. Μπαινω συχνα και κοιταω δημοπρασιες και εχει αρχισει και μου τη δινει το ολο θεμα
NOMIKOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αν έχει κανείς καμιά ιδέα θα είναι χρήσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.