LOCKHEART Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Γνωρίζει κανείς κάτι ? αν έχει βγει τι διορθώνει ?
Goacore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 εαν αναφερεσε στα windows xp τοτε θα πρεπει να περιμενεις ουτε λιγο ουτε πολυ μεχρι τα μεσα τα 2007! lol...οπως καταλαβαινεις ειναι καλυτερα να βαλεις ta Vista γυρω στα Χριστουγεννα του 2006
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 [...'] οπως καταλαβαινεις ειναι καλυτερα να βαλεις ta Vista γυρω στα Χριστουγεννα του 2006 Γιατί, θα'χουν βγει τα Vista ως τότε;
varthol Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Aν μαζέψει κανείς τα Ms Update + patches,Εγώ μέχρι 20 ΙΑΝ ειχα μετρήση 131 και με ενα λισπακί τα τρέξει στο PC του έχουμε SP/3.Το εχω κάνει γιά US αν κάποιος το κάνει γιά GR ας μου POSTαρη......Γενικά.
boutsak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέχρι το 2007, δεν προβλέμεται! Κοιτάξτε και το άρθρο εδώ. Έχω την υποψία έτσι και αλλιώς ότι εαν βγει αυτό το update, τότε πάμε και update υπολογιστή! (οι πιο ψαγμένοι για αλλαγή λειτουργικού )
^ACID_BURN^ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Ha! Καλο. Μα είδα τον τίτλο και λέω "τι στο καλό"... Πιστεύω πως δε θα υπάρξει SP3.. όπως ούτε και τα Vista το 2006.
savabk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Aν μαζέψει κανείς τα Ms Update + patches' date='Εγώ μέχρι 20 ΙΑΝ ειχα μετρήση 131και με ενα λισπακί τα τρέξει στο PC του έχουμε SP/3.Το εχω κάνει γιά US αν κάποιος το κάνει γιά GR ας μου POSTαρη......Γενικά.[/quote'] Το εχω κάνει γιά GR ,alla den exo pou na to anevaso.
Ethan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Giati de dokimazete to Autopatcher? Mazevei ola ta updates kathe mina kai ta anevazei sto internet:) http://www.autopatcher.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.