ata1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά ψάχνω να μου οργανώσει το διάβασμα να μάθω κανένα Γαλλικό. Υπάρχει τπτ? Βασικά είχα δει σε μια εφημερίδα για Αγγλικά κάτι έδιναν Donki νομίζω το έλεγε. Υπάρχει τπτ αντίστοιχο για Γαλλικά?
Isle Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Με την ευκαιρια υπαρχει τιποτα για Γερμανικα? Οποιος ξερει κατι ας προτεινει...
mentor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά ψάχνω να μου οργανώσει το διάβασμα να μάθω κανένα Γαλλικό. Υπάρχει τπτ?Βασικά είχα δει σε μια εφημερίδα για Αγγλικά κάτι έδιναν Donki νομίζω το έλεγε. Υπάρχει τπτ αντίστοιχο για Γαλλικά? Ναι, τα έδινε/δίνει το ΕΘΝΟΣ κάθε Κυριακή (Doki για Γαλλικά). Έχει φθάσει μέχρι το 20ό cd.
EKTELESTES Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 mh ksodeueis tzaba ton xrono sou k ton "idrwta" sou me tetoia programmata, phgaine kalytera se ena KALO frontisthrio an exeis thn dynatothta ( oxi stis gnwstes alysides opou h leksh poiothta einai AGNWSTH alla se kanena mikrotero k poiotikotero ).
kostis1996 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ξέρει κανεις που μπορώ να βρω το doki ? το ψαχνω αλλα δεν βρίσκω τιποτα !!
mrpink Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Άμα ψάξεις για Eazyspeak Ltd Doki δε βρίσκεις τίποτα?
kostis1996 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 μου βγάζει μονο γαλλικά κατι για αγγλικα ; και σε ευχαριστώ !!!
mrpink Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ούτε εγώ βρίσκω κάτι για αγγλικά, αυτό που βρίσκω είναι από αγγλικά σε γαλλικά και αντίστροφα και από αγγλικά σε ισπανικά και αντίστροφα
roman1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Rosetta stone. Αν και υπάρχουν πολλά είναι αστεία μπροστά σε αυτό. Είναι ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει πολλές γλώσσες τις οποίες εγκαθιστάς χώρια. Εσύ θα προσθέσεις γαλλικά. Μέσω μικροφώνου θα σου κάνει και μαθήματα προφοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα