burnin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 tin exei dokimasei kannenas? psiloxreiazomai ena format kai skeftomai na tin egatastiso. leei tipota? i na valo tin klassiki kai athanati version ton xp me sp1 pou exo? opinions?
StavrosD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Έχω original (συνδρομή MSDN) και τα Windows XP x64 και τα Windows 2003 x64, αλλά δεν τα έχω εγκαταστήσει ακόμα. Γιατί; Όλες οι συσκευές που έχεις πρέπει να έχουν 64bit drivers για να λειτουργήσουν. Δεν έχω βρει x64 drivers για: 1) Crypto ISDN TA USB (το έχω μόνο για αναγνώρηση κλήσης, για ίντερνετ έχω ADSL. 2) USB FM Radio 3) IR adapter 4) Bluetooth Adapter 5) Δεν ξέρω αν τα windows x64 έχουν υποστήριξη για εκτύπωση διπλής όψης στον εκτυπωτή μου (hp deskjet 970cxi) Αν ότι έχεις είναι καινούργιο και υπάρχουν drivers χωρίς δεύτερη σκέψη εγκατέστησε τα Win x64, διαφορετικά δεν θα στο σύστηνα.
afantos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ τα έχω αποκλειστικά και είναι μια χαρά... Δεν παίζουν drivers για "εξωτικές" συσκευές όπως κάρτες TV κτλ, ενώ για τον HP εκτυπωτή μου βρήκα με κόπο κάποιους Unofficial drivers που όμως δουλεύουν μια χαρά... Είναι όμως πολύ γρήγορα και σε πρόγραμματα έχει σχεδόν ότι θές, θέλει όμως ψάξιμο. Αν δεν θές τον μπελά σου μην τα βάζεις αλλιώς βάλε το ΧΡ. Μπορείς να το βάλεις και να ξανακάνεις Format αν δεν σου αρέσει...
sYn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 ego de mporo na katalavo to skeftiko trexoun pio grigora i paizoun ta paixnidia pio kala apo ti stigmi pou oute programmata iparxoun oute games pou na ekmetaleuontai auti tin arxitektoniki...
CyberDreamer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 εγώ λέω αν παίζουν σωστά δηλαδή χωρίς προβλήματα όχι αν παίζουν πιο γρήγορα - με λίγα λόγια με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι stable για παιχνίδια... εφαρμογές όντως υπάρχουν ελάχιστες... συμφωνώ ως ένα σημείο μαζί σου sYn
afantos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 http://www.planetamd64.com/lofiversion/index.php/t6410.html Αυτό είναι ένα Post με τους ίδιους προβληματισμούς. Ότι παιχνίδι δοκίμασα, παίζει (ιδίως της microsoft) τι άλλο να πώ? βάλε το και δές μόνος σου.
burnin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 paidia pira to pc mou noemvri i dememvri tou 2005(den thumamai). opote logika ola einai kainioyrgia pano sosta? oti pira itan teleutaias texnologias.... na tin kano tin allagi tote?thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.