Προς το περιεχόμενο

Jumaru

mstam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

De ksero an thimaste ena palio iroa kartoun pou legotan Jumaru.Itan ena rompotaki pou paleye me ala rompot.Psaxno edo kai kairo na bro foto tou sto internet alla mataia.Exei kaneis foto i mipos kserei pou mporo na bro?

Δημοσ.

Κρατήσου...σου έχω νέα...

Το anime λεγόταν Plawres Sanshiro. Το official site μπορείς να το βρεις εδώ, αλλά είναι στα Ιαπωνικά. Εδώ διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες για τους δημιουργούς κι όχι μόνο.

Το καλύτερο στο έχω αφήσει για το τέλος...υπάρχει site αφιερωμένο στο anime, κατατοπιστικότατο και μάλιστα πλήρως εξελληνισμένο, αφού φτιάχτηκε από Έλληνα fan. ;)

Καλές αναμνήσεις...

Edit: Πρόλαβε ο Theodore Tsi...τ' αφήνω για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Εχω τα πρωτα 12 επεισοδια που ειχε αγορασει η ΕΡΤ κ τα εδειχνε κ τα εχω ripped απο βιντεοκασσετα με την θεικη μεταφραση αλα ΕΡΤ.Ειχα μια μικρη ακρη στο μεγαρο στην Αγια Παρασκευη.Οποιος τα θελει μολις με το καλο βαλω DSL απο βδομαδα αν μπορω να βρω καπου να τα ανεβασω θα γινει.Ειναι 4 CD των 700 MB.

Τα σέβη μου

Δημοσ.
Εχω τα πρωτα 12 επεισοδια που ειχε αγορασει η ΕΡΤ κ τα εδειχνε κ τα εχω ripped απο βιντεοκασσετα με την θεικη μεταφραση αλα ΕΡΤ.Ειχα μια μικρη ακρη στο μεγαρο στην Αγια Παρασκευη.Οποιος τα θελει μολις με το καλο βαλω DSL απο βδομαδα αν μπορω να βρω καπου να τα ανεβασω θα γινει.Ειναι 4 CD των 700 MB.

Τα σέβη μου

sto dc ta ixa anevasei gia ligo kairo alla kaneis den mpike ston kopo na ta kanei share.:(

• Super Moderators
Δημοσ.

5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά:

α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα anime δεν προστατεύονται από πνευματική ιδιοκτησία; :evil:

Παρακαλώ να μην ξαναδοθεί link για site με downloads έργων που προστατεύονται από την πνευματική ιδιοκτησία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...