mstam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 De ksero an thimaste ena palio iroa kartoun pou legotan Jumaru.Itan ena rompotaki pou paleye me ala rompot.Psaxno edo kai kairo na bro foto tou sto internet alla mataia.Exei kaneis foto i mipos kserei pou mporo na bro?
gtsib Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 mpa.. pantws to thymame.. koryfaio htan ;-)
blueviper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κρατήσου...σου έχω νέα... Το anime λεγόταν Plawres Sanshiro. Το official site μπορείς να το βρεις εδώ, αλλά είναι στα Ιαπωνικά. Εδώ διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες για τους δημιουργούς κι όχι μόνο. Το καλύτερο στο έχω αφήσει για το τέλος...υπάρχει site αφιερωμένο στο anime, κατατοπιστικότατο και μάλιστα πλήρως εξελληνισμένο, αφού φτιάχτηκε από Έλληνα fan. Καλές αναμνήσεις... Edit: Πρόλαβε ο Theodore Tsi...τ' αφήνω για τα υπόλοιπα.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 otan ta ixa sto dc se eliniko hub oute 10 mbit gia upload den tha mou ftanan.poloi ta ithelan.
georgios29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει ελληνικό fansub group που έχει μεταφράσει τα 15 πρώτα επεισόδια και συνεχίζουν. Ρίξε μια ματιά εδώ *** link deleted ***
ExCiZieR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ti mou thimisate re paides..... auto kai to VOLTRON..... pooooooooooo
laokratwr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 pantws sto plawres.cc pou eixa pmarei tous pantes den elava apanthsh.voltron theos alla kabamaru dias....
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ego exo ta prota 12 i 15 sta ellinika idi.ti metafrazoun?aporia to exo.ante na ta sikoso pouthena.kai to voltus oraio.
GT1807 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Εχω τα πρωτα 12 επεισοδια που ειχε αγορασει η ΕΡΤ κ τα εδειχνε κ τα εχω ripped απο βιντεοκασσετα με την θεικη μεταφραση αλα ΕΡΤ.Ειχα μια μικρη ακρη στο μεγαρο στην Αγια Παρασκευη.Οποιος τα θελει μολις με το καλο βαλω DSL απο βδομαδα αν μπορω να βρω καπου να τα ανεβασω θα γινει.Ειναι 4 CD των 700 MB. Τα σέβη μου
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Εχω τα πρωτα 12 επεισοδια που ειχε αγορασει η ΕΡΤ κ τα εδειχνε κ τα εχω ripped απο βιντεοκασσετα με την θεικη μεταφραση αλα ΕΡΤ.Ειχα μια μικρη ακρη στο μεγαρο στην Αγια Παρασκευη.Οποιος τα θελει μολις με το καλο βαλω DSL απο βδομαδα αν μπορω να βρω καπου να τα ανεβασω θα γινει.Ειναι 4 CD των 700 MB. Τα σέβη μου sto dc ta ixa anevasei gia ligo kairo alla kaneis den mpike ston kopo na ta kanei share.
Chris_13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 *** link deleted *** nomizo to kalitero site gia anime... exei kai jumaru
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά: α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας Τα anime δεν προστατεύονται από πνευματική ιδιοκτησία; :evil: Παρακαλώ να μην ξαναδοθεί link για site με downloads έργων που προστατεύονται από την πνευματική ιδιοκτησία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.