Προς το περιεχόμενο

CS 1.6 lag prob με 2 pc

technofreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες!!Εχω ενα prob με το cs 1.6 στο online...

Εχω συνδεση 384Κ και οταν παιζω με ενα pc το ping μου κυμαινεται γυρω στο 50,απολυτα φυσιολογικο...Οταν ομως παω να μπω και με το αλλο pc ταυτοχρονα απο το lan που εχω στησει,το ping φτανει μεχρι και 4000!!Φυσικα ολα lagαρουν και με πεταει εξω...Να προσθεσω οτι εχω διαφορετικο account,cd key κτλ σε καθε pc...

Για να σας προλαβω,οταν το δοκιμαζω,εχω κλεισει πριν ολα τα προγραμματα τυπου peer to peer,firewall ktl...

Μηπως γνωριζει κανενας καμια λυση μπας και δουμε ασπρη μερα και μεις οι counterαδες??:-D

Δημοσ.
dld perimeneis na paiksoun fusiologika 2 pc me mia 384??

Me thn kamia apo 512 k panw xreiazetai gia cs..

Wrong Wrong Wrong...

Το θέμα δεν έχει να κάνει με το bandwidth...

αλλά με το κάκιστο setup του όλου του δικτύου του πΟΤΕ, με τους περιορισμούς στα packets.

Δημοσ.
Γεια σας παιδες!!Εχω ενα prob με το cs 1.6 στο online...

Εχω συνδεση 384Κ και οταν παιζω με ενα pc το ping μου κυμαινεται γυρω στο 50' date='απολυτα φυσιολογικο...Οταν ομως παω να μπω και με το αλλο pc ταυτοχρονα απο το lan που εχω στησει,το ping φτανει μεχρι και 4000!!Φυσικα ολα lagαρουν και με πεταει εξω...Να προσθεσω οτι εχω διαφορετικο account,cd key κτλ σε καθε pc...

Για να σας προλαβω,οταν το δοκιμαζω,εχω κλεισει πριν ολα τα προγραμματα τυπου peer to peer,firewall ktl...

Μηπως γνωριζει κανενας καμια λυση μπας και δουμε ασπρη μερα και μεις οι counterαδες??:-D[/quote']

πες του να σβησει το config.cfg απο το Pc του και καντε Portforwarding και στα 2 pc απο το router

Δημοσ.
Με τις ελληνικές DSL ξεχνάς το δύο παίχτες online με μια γραμμή DSL.

Εχω παιξει πολλες φορες counterstrike:source σε μια 384 με 2 πς με τον κολλητο μου και ειχαμε και οι δυο το πιγκ που θα ειχα μονος μου γυρω στο 30-50 χωρις το παραμικρο προβλημα

Δημοσ.
Εχω παιξει πολλες φορες counterstrike:source σε μια 384 με 2 πς με τον κολλητο μου και ειχαμε και οι δυο το πιγκ που θα ειχα μονος μου γυρω στο 30-50 χωρις το παραμικρο προβλημα

Χμ... σε ελληνικό server λες προφανώς...

και μάλλον θα είσαι από τους λίγους τυχερούς σε καθαρά dslam..και προφανώς επαρχείας όπου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και οι ρυθμίσεις του πΟΤΕ πιο παλιές :D

Δημοσ.

εγώ με 2 pc και γραμμή 512 στο source δεν βλέπω διαφορά στο ping αλλά μου ανεβαίνει αρκετά το loss και το choke. To latency κυμαίνεται, είτε μπώ μόνος είτε μπούν και τα 2 pc, στους severs των HEAT και GROF απο 30 - 50.

Αλλά τι να το κάνεις άμα έχεις loss 7 - 10 και choke 4- 8, μπορεί ο server να μην με kickari των kickaro όμως εγώ για να βρώ την ηρεμία μου. Ένα γεμιστήρα ολόκληρο αδειασα προχτές στο κεφάλι ενος που ήταν μες στα πόδια μου και του έκανα μόνο 27 damage.

Δημοσ.

Μιλαω για ελληνικο server φυσικα...Για εξωτερικου δε θα εβαζα καν το thread!

To περιεργο ειναι οτι μερικες φορες συνδεεονται κανονικα και εχουν φυσιολογικο ping γυρω στο 70...Μετα απο κανα δεκαλεπτο ανεβαινει κατακορυφα το latency,λες και κατι παει να συνδεθει απο πισω...Ελεγξα για τπτ ενημερωσεις του antivirus και λοιπα αλλα δεν τρεχει αυτο...Πολλες φορες εχει τυχει να παιζω και με τα 2 pc για κανα 4ωρο χωρις lag...Αλλες παλι δε συνδεεται καν...

Για dsl τα rates ειναι

rate:7500

cl_updaterate:20-30

cl_cmdrate:40

Mε αυτες τις ρυθμισεις παιζει καθε υπολογιστης μονος του φυσιολογικα...

Τι πρεπει μηπως να αλλαξω για να βελτιωθει με τα 2 pcια?????

Δημοσ.
Πολλες φορες εχει τυχει να παιζω και με τα 2 pc για κανα 4ωρο χωρις lag...Αλλες παλι δε συνδεεται καν...

Ετσι γινεται παντου.Μυστηριο.Για αγνωστους λογους ανεβοκατεβαινει το ping και μας κανει να αγωνιαμε.

Δημοσ.

Δεν ξερει κανενας για τα rates??

Κατι μπορει να παιζει με αυτα...Αντε,μπας και βγαλω ακρη.Τωρα αν φταιει ο πΟΤΕ δεν ξερω αλλα ειναι πραγματι πολυ μυστηριο αυτο το ανεβοκατεβασμα!

Τι να πω...Τεσπα,οποιος ξερει ας προτεινει κατι μηπως γινει τπτ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...