Προς το περιεχόμενο

Remote Desktop Connection help...

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω σε lan 2 υπολογιστές με Windows XP Home SP2 και θέλω να ελέγχω τον έναν υπολογιστή μέσω του άλλου. Διαβάζωντας μερικά θέματα είδα ότι με καλύπτει το ενσωματωμένο πρόγραμμα που έχουν τα Windows. Όμως όταν πάω να επιλέξω το Workgroup στο οποίο ανήκουν οι υπολογιστές μου βγάζει μύνημα λάθους : The ***** Domain/Workgroup does not contain any Terminal Servers. Έχω επιλέξει να δέχονται οι υπολογιστές προσκλήσεις. Ξέρετε τι φταίει?

Δημοσ.

Χρειάζεται να έχεις Win XP Prof. για να χρησιμοποιήσεις το Remote desktop.Το χω κάνει σε Desktop(Prof) - Laptop(Home). Συνδέομαι από το λάπτοπ στο άλλο, αλλά όχι το ανάποδο. Ο λόγος είναι οτι στα Home δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το Remote Desktop. Βρίσκεται στο System Properties (δεξί κλίκ στο My Computer - properties) στο tab remote. ¨Εχει την επιλογή "allow users to connect remotely to this computer". Στα Home εμφανίζει μόνο την επιλογή για αποστολή προσκλήσεων.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.
Ο υπολογιστής με τον οποίο θέλω να συνδεθώ πρέπει να έχει αποσυνδεθεί ο χρήστης?

Με το που κάνεις την σύνδεση, κάνει log out τον χρήστη, σε εμφανίζει στην οθόνη επιλογής χρήστη, όπου και τον δείχνει συνδεμένο.

Έχε πάντως υπόψιν σου οτι για να δουλέψει ακόμα και αν βάλεις τα Professional, χρειάζεται απαραίτητα ο χρήστης με του οποίου το όνομα θα συνδεθείς, να έχει password. Αλλιώς το απορρίπτει.

Δημοσ.

Μόνο στα XP PROFESSIONAL... δυστυχώς....

αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απομακρυσμένη βοήθεια που δουλεύει μέσω messenger... με αποστολή mail κτλπ... αλλά δεν είναι για lan αλλά για internet :-( users περισσότερο...

δοκίμασε το VNC !!!

Δημοσ.

Thanx guys!

Κατέβασα το vnc αλλά βγάζει error: unable to connect to host: Cennection refused (10061)...

Τόσο άτυχος είμαι? Δοκίμασα να έχω κλειστά τα firewall και στους 2 υπολογιστές...

Δημοσ.

To RDP yposthrizetai sta XP alla kanei logoff ton interactive user.

Se Windows 2003 Server mporoun na synde8oun mexri 3 users tautoxrona (2 sessions yposthrizontai natively + 1 an xrhsimopoihseis '/console' to opoio pairnei episis to interactive session).

Δημοσ.

υπόψην το vnc πρέπει να το εγκαταστήσεις και στα 2 pc...

και για να σου φύγει η απορία αν φταίνε τα firewall μπές με safe mode με δίκτυο... κατα την εκκίνηση [F8] των windows και στους δυό Η/Υ

ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω restart...Το modem συγχρονίζει πάρα πολύ δύσκολα... Είδα και έπαθα να συνδεθώ σήμρα το πρωί! Μέχρι splitter άλλαξα αλλά τίποτα...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

To Remote Desktop kanei logoff ton logged-on user.

An xrhsimopoiiseis to idio username kai password kanei lock ton logged-on user.

An psakseis mporeis na vreis "peiragmena" dll's gia concurrent remote desktop sessions se XP.

Se server proionta (2000 kai 2003) i leitourgia ayth einai o Terminal Server, kai analoga me to licensing mporeis na exeis pollous xrhstes taytoxrona.

Ego tha sou proteina eite VNC eite Radmin.

Δημοσ.

Λοιπόν, βρήκα λύση στο πρόβλημά μου! Χρησιμοποιώ το Remote Administrator το οποίο είναι πολύ απλό στη χρήση αλλά έχει και αρκετές δυνατότητες!

EDIT: Μόλις είδα ότι το Remote Administrator το προτείνει πιο πάνω και ο φίλος tech25...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...