nick_gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 τελικά μετά απο αρκετά επεισόδια έφυγε και αυτή απο το νοσοκομείο και πήγε να ζήσει μαζί του (μέχρι εκεί είχε δείξει ο Alpha)
nick_gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 ΑΑ εγώ είχα μείνει μέχρι εκεί που είχα δει! Μην τα πετάς έτσι αυτά τα πράγματα..βάζε κανα σπόιλερ :S Πέθανε ε;
KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Sorry re apla einai toso palia season pou logika an topsaxnes ligo sto internet kapu tha toperne to mati sou oti exei pethanei
twinky Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 paidia o doug ross den pethane.apla efyge k phge se allo nosokomeio..(barethike o clooney to er k hthele na fygei, opote ediwxan ton xarakthra tou.)
charmed Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 periexei spoiler. akoma ekei exete minei sto forum? exei ksekinisei o 8os kyklos sto star. pos sas fainetai? teleio e? eida oti pethane o gialakias. giati?
Gantalf_4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Γιατι ειχε ογκο στον εγκεφαλο, ολοι την κανουν σιγα σιγα. Ο νεαρος ο γιατρος παει στους γιατρους χωρις συνορα!!!
kostelo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 periexei spoiler. akoma ekei exete minei sto forum? exei ksekinisei o 8os kyklos sto star. pos sas fainetai? teleio e? eida oti pethane o gialakias. giati? Επειδη ειμαι και γω φαν της σειρας αλλα δε το εχω πετυχει στο σταρ που λες, μηπως μπορεις να μου πεις τι ωρα και μερα το δειχνει στο σταρ? Εκτος απο τα ξημερωματα στον αλφα που προσπαθω να κατσω καμια φορα αλλα τελικα με παιρνει ο υπνος. thanx.
Vangosmech Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 νομίζω Σαβ/κο το μεσημέρι....4-5 καπου εκεί νομίζω....
carolinaki Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά, ψάχνω ένα επεισόδιο του ER (στην εντατική), όπου λέει οι Αμερικάνοι γιατροί εκεί πέρα δηλώνουν ότι είναι κατά του πολέμου στο Ιράκ και ότι δείχνουν μια ευαισθητοποίηση για το θέμα που είναι εντελώς ασυνήθιστη για όσα βλέπουμε συνήθως σε τέτοιες αμερικανιές!.. Σας λέει κάτι;; Μήπως το είδε κανείς; (γιατί μου είπαν ότι ήταν σχετικά πρόσφατο στην τηλεόραση). Τουλάχιστον σε ποιά season να ψάχνω;; please............. heeeeeeeeeeeeeeeeelp!
EndlessNameless Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μπορεία να ρίξεις μια ματιά εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ER_episodes Τα επεισόδια στα οποία αναφέρεται το Ιράκ είναι: 219, 239, 240 και 254
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.