panoulis23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 nai re gamwto panw sta kala to ekopse.padws egw tous exw trelanei na stelnw apo diaforetika email.paidia steilte kai eseis osas mporeite mipws ginei tipota. na shmeiwsw oti apantisi pira mono se ena.
laokratwr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 @@ thaa ginei..se ligo ksekinaei to gkiozo-show tou ant1 kai prepei na pesei promo vlepeis ston mikroutsiko kai ton psinaki...ama eimaste tyxeroi tha tin valei kamia alli wra..exw ksenerwsei den exw ti na kanw meta tis 2 tis kathimerines gmt...
chill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ ο καημένος τι να πω που το έβλεπα ή το γραφα στο video για να το δω το πρωί με τον καφέ, και από τον Κλούνευ μου πέταγε την επόμενη μέρα τον Κόβατς και την μεθεπομένη ξανά μανά τον Κλούνευ??? Μπορός πίσω, πίσω μπρός κουράστικα ο καψερός. Την ξέγραψα και ησύχασα. Τόσα dvd έχουν φέρει δεν μπορεί κάποια στιγμή θα φέρουν και αυτά.
nick_gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 τα δικαιώματα απο την 8η σεζόν και μετά τα έχει ήδη αγοράσει το σταρ εδώ και αρκετό καιρό. το θέμα είναι πότε θα αρχίσει να το προβάλλει
laokratwr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 btw,pws mathenete re paidia poio kanali exei agorasei dikaiwmata gia seires??apo source sto net i apo source sto kanali??p.s.kovac sucks,clooney theos..
maria2000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν τα νέα είναι δυσάρεστα... Πήρα ΠΑΛΙ σήμερα και μου είπαν ότι θα την βάλουν ΑΦΟΥ τελειώσει το dream show (άρα τον Ιούνιο)!!!! ΟΜΩΣ μου είπανε να πάρω αύριο το πρωί στο 212-2124446 για να παραπονεθώ επισήμως στον υπεύθυνο! Πάρτε κι εσείς αύριο μήπως γίνει τίποτα!! ΥΓ:Ελπίζω κι εγώ να πατώσει το dream show για να μάθουν!
nick_gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 καλό!!! και να την βάλουν επανάληψη θα δείχνουν πάλι, αφού δεν έχει δικαιώματα προβολής μετά την 7η σεζόν αν δεν κάνω λάθος οπότε πρέπει να αρχίσουμε να ρωτάμε κατα Σταρ μεριά! (εμένα καποιος μου το είπε σε φόρουμ πάλι ότι τα εχει αγοράσει δεν το γνώριζα)
Panathinaikara Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 παίδες αν ξέρετε πού μπορώ να βρω τα επεισόδια plz pm me. Σε μηχανή αναζήτησης σε Emule, Shareaza δε μου παίρνει το ER , μου λέει να είμαι πιο specific.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Exm,opws xereis NOMIMO einai oti exei kykloforisei se DVD,prosexe pws diatypwneis tis protaseis sou
panoulis23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Panathinaikara, mporeis na to valeis to emule na psaksei " E.R emergency room" kai tha vreis arketa
clairvoyant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παίδες εγώ πάντως τη σειρά την αντιπαθώ, αλλά για άλλο λόγο... ο κολλητός μου ισχυρίζεται ότι είμαι ολόιδιος ο γιατρός με τα γυαλάκια και τα λίγα μαλλιά. Δεν ξέρω πως τον λένε, μάλλον θα καταλάβατε από την περιγραφή. 10" είδα από τη σειρά, όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "βάλε Alpha να δεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση". Στη συνέχεια την έκλεισα, μαζί με το τηλέφωνο!!!
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ela mwre,glykoulis eisai,ok,den eisai kai o Clooney alla exeis plaka:)
devil_will_cry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 ela re blepete e.r. kai egw nomiza oti hmoyn o monos anwmalos poy koimotan kathe mera to prwi gia na blepei e.r.ti xenerwma htan ayto me to dream show.pantws moy krathse poly kalh parea to e.r. tosoys mhnes kai se kapoies faseis me syginhse kiolas. o karter den einai poly palikari trello gelio. xanabalte to kai sygekrimena thn sezon me thn maria bello!pou stelneis email na toys xeskisw sta email.entwmetaxy den xerw an exete poy tha exete prosexei posoi gnwstoi hthopoioi toy shmera exoyn perasei apo ekei. o pio xarakthristikos poy thymamai einai o mc gregor. a nai an kai atalanth thymamai kai thn typissa poy epaize sto fast and the furious 2. balte to pali gamw ton mikroytsiko gamw.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Loipon,apo kapoion pou DEN parakolouthei taktika ER exei eidikio varos: Ti ston poutso kanoun ta kanalia?Ta idia ekanan kai me to Buffy prin 7-8 xronia kai me to Law and Order oli tin wra.Meta egw ftaiw pou pernw tilefwno tin theia mou tin Nova sto Brooklyn kai mou ta stelnei? Kai ante na katalabw oti einai TOSO ilithioi pou synexizoun auta ta sixamena show...alla 3 i wra to prwi pou deixnane ER,Buffy,L&O TI STO KALO KERDH EXOUNE APO TO DREAMSHOW?Esas den sas fainete pio logiko ekeinh tin wra nanai xypnioi tipota computerades sto net(kammenoi san kiemas) para h M.O. tis giagias pou vlepei FameStory?
maria2000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι τι είναι λογικό και τι όχι. Τα πάντα είναι θέμα κόστους και κέρδους. Το dream show αυτή τη στιγμή κοστίζει ένα Χ ποσό στον alpha και από εκεί και πέρα δεν έχει κανένα επιπλέον κόστος γι' αυτόν ακόμη κι αν το προβάλλει και τα ξημερώματα. Είναι "δωρεάν" και σε αυτή την ώρα όση τηλεθέαση και να έχει του φέρνει κέρδος γιατί είναι δική του παραγωγή. Επιπλέον είναι "εφήμερη" παραγωγή και άρα μόνο τώρα μπορεί να το παίξει. Το dream show πρέπει να "βγάλει τα λεφτά του" και γι' αυτό θα μας το προβάλλουν μέχρι τελικής πτώσεως!! Αντίθετα η Εντατική: πρώτον είναι διαχρονική άρα μπορεί να την βάλει και μετά, και δεύτερον, αφού την πήρε και την πλήρωσε, λογικά θα την ξαναβάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.