Προς το περιεχόμενο

Eνα δυσκολο προβλημα για τους "παλιους"

operater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα : αγορασα αν προγραμμα απο το Ιντερνετ το οποιο μου ηρθε σε δισκετα. Τωρα, ο κατασκευαστης του προγραμματος προειδοποιει οτι αν η δισκετα αντιγραφει θα κατστραφει grrr.gif

Οσοι ειναι απο την γενια της "δισκετας" θα θυμουνται οτι τοτε εβγαιναν αρκετα προγραμματα με αυτο το κλειδωμα. Θυμαται κανεις πως τις αντιγραφαμε αυτες ή το προγραμμα που χρησιμοποιουσαμε (αν το εχει καποιος πολυ θα με βοηθησει);;;;<p>Duke δεν νομιζω οτι η ερωτηση μου ειναι WAREZ γι'αυτο και την εβαλα εδω.<p>

coolgleamA.gif coolgleamA.gif coolgleamA.gif

Δημοσ.

Ψαξε σε παλιοτερα θεματα που ξεκινησαν.Θυμαμαι ειχαν προτεινει καποιοι κατι τετοια προγραμματα για τη δουλεια που θες.

Δημοσ.

gia kathe nedexomeno kleidose tin disketa oste na mhn mporei na peiraxtei to boot (ekei synithos ginotane h douleia). Kapoy tha yparxei akoma to HDC to opoio, trexei vevaia se dos, kai kanei thn douleia sou. Episeis h ekdosi gia dos ton Norton Utilitys pali tha tin antigrapsoun xoris problima (me kataliles rytmisis vevaios kai dystixos se katharo dos). Tha psaxo kai tha sou steilo mail.

Δημοσ.

Anoigeis taftoxrona dio windows explorer kai kaneis copy-paste to periexomeno ths disketas

ston disko sou kai meta copy -paste se alli disketa wink.gif" border="0 wink.gif" border="0<p>[ 22-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: mazda ]</p>

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα από τον καιρό τον Win3.1 λέγεται Winimage. Τώρα δουλεύει ακόμα και σε Win2k και είναι shareware, θα το βρεις εδώ: Winimage

Ελπίζω να σου κάνει την δουλειά που θέλεις.

Τα λέμε. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας.<p>Φιλικά Ανδρέας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...