Προς το περιεχόμενο

ειναι λογος αντικατάστασης???

giorgos_76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...Εχω τον Plextor 716AL εδω και λίγο καιρό και το πρόβλημα ειναι οτι κάνει έντονο θόρυβο όταν διαβάζει ή γράφει...Μου είπαν απο την εταιρία οτι πιθανόν να υπαρχει πρόβλημα με τη συσκευή,οπότε προθυμοποιήθηκαν να γίνει αντικατασταση...Θα ήθελα την αποψη σας...

Δημοσ.

Αν δεν το έκανε τις πρώτες βδομαδες χρήσης, σιγουρα κατι "άλλαξε" στο υλικό.

και συνήθως οι αλλαγες ειναι μονο προς το κακό.

η plextor εχει κανει ονομα γιατι αλλαζει αμεσως τις προβληματικες χωρις πολλά-πολλά. θα μεινεις λιγο χωρις συσκευή, αλλα μαλλον θα σου επιστρεψουν μια του κουτιού.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι απο την αρχή,βέβαια δεν το κάνει πάντα αλλα όταν το κάνει ειναι πολύ εκνευριστικό..Περίμενα μεγαλήτερη αξιοπιστία απο ένα μηχάνημα των 130 ευρω,αλλα τουλάχιστον προσφέρθηκαν να το αντικαταστήσουν αν και υπάρχει μια δυσκολία γιατι η αγορα είναι εξωτερικού...

Δημοσ.
Το πρόβλημα ειναι απο την αρχή,βέβαια δεν το κάνει πάντα αλλα όταν το κάνει ειναι πολύ εκνευριστικό..Περίμενα μεγαλήτερη αξιοπιστία απο ένα μηχάνημα των 130 ευρω,αλλα τουλάχιστον προσφέρθηκαν να το αντικαταστήσουν αν και υπάρχει μια δυσκολία γιατι η αγορα είναι εξωτερικού...

to provlima pou anafereis den ine ka8olou provlima.8a epistrafei sta kentrika kai 8a pareis ena tou koutiou:)

Δημοσ.

έχεις δίκιο...αλλά να σου πώ δεν είχα καταλήξει απο την αρχή αν είναι όντος προβλημα της συσκευής ή κάτι δεν κάνω εγώ σωστά και μπορεί να διορθωθεί...

Δημοσ.
Οκ ευχαριστώ...γνωρίζετε αν η επιστροφή γίνει στην Πλεχτορ ή στο eshop απο όπου το αγόρασα??

to e-shop einai aplos o "metagogeas" kai oute piso dexetai demata oute service kani,opote kateu8ian stin kiria PLEXTOR:-D

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως αφού σου είπαν ότι στο αλλάζουν,όλα οκ.Στείλ'το πίσω!Γι'αυτούς δεν είναι χασούρα,τα έξοδα που έκαναν θα αφαιρεθούν απ'τον φόρο που πληρώνουν,γι'αυτό οι καλοί επαγγελματίες δεν αρνούνται επιστροφές σε περίπτωση που το προϊόν τους είναι ελλαττωματικό!

Δημοσ.
θα μεινεις λιγο χωρις συσκευή, αλλα μαλλον θα σου επιστρεψουν μια του κουτιού.

Δεν μενεις καθολου χωρις συσκευη....Στελενεις rma και σου στελνουν αμμεσα (3-4) μερες καινουργιο και το πιο πιθανο να μην σου ζητησουν το παλιο πισω.:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...