tonyp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Παιδια ποια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο dvr-rw το οποίο διατιθεται από το πλαισιο στα 59€.Αξιζει η αγορα?
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ta nec genika exoun bgei poli kala an kai ego ime iper ton pioneer pou exo parei arketa kai ola ok.kai plextor of course.kai ola pano kato ine se normal times.ola dinoun 1-2 xronia eggiisi.
kkarab Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ta nec se genikes grammes exoun apodeixthei kala.Ego exo to 3520A kai eimai upereuxaristimenos.Gia to sugkekrimeno montelo den gnorizo kati giati kanenas gnostos mou den to exei(sxedon oloi exoun to idio me emena).Kane kanena search sta forum mipos kapoios anaferei kati.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 apla kai firmware update gia kaltiera apotelesmata meta tin agora.
Marker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 To teleutaio kalo montelo tis Pioneer itan to DVR 108, ta alla duo, idiaitera to 109 den exoun kalo onoma stin agora. To plextor gia ta lefta pou kostizei den dinei to kati parapano. Gia mena to nec 4550 kai 4551 auti ti stigmi einai best buy
clio1400 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Εγω εχω το NEC 3550A και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτο σαν γραφτηρι!!! Εκει που χωλαινει ειναι σαν scanner. Συμφωνα με εγκυρα site (cdfreaks) καλυτερη λυση ειναι το BENQ Internal DVD±RW writer 16x DW1640 http://www.pixmania.com/gr/gr/142288/art/benq/internal-dvd-rw-writer-16.html Εχει βγει και το BENQ Internal DVD±RW writer 16x DW1655 αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα. Αν ξερει καποιος ας ποσταρει
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 me xalane ligo ta benq.otan les san scanner ti ennoeis gia copy paixnidia?ego exo to pioneer 110 kai einai mia xara.ixa kapote to 105 103 ktl kai pali mia xara.oti exo parei pioneer reader i writer mia xaroula.
geovard Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Να σας πω γιά το 4551Α από όσο μπόρεσα να δω γιατί το έχω μόλις δύο μέρες.Φαίνεται γενικά να αξίζει τα λεφτά του καί με το παραπάνω.Το πλαίσιο μού έδωσε καί το cd με την υποστήριξη γιά labelflash, αν καί έχει πλέον πλήρη υποστήριξη από το nero με την νέα έκδοση 6.6.1.4..Έκανα εκτύπωση στην data side ενός δίσκου αλλά δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα.Ίσως επειδή το δισκάκι δεν είχε σχεδιαστεί γι αυτό.Το μόνο σημείο στο οποίο βλέπω να υστερεί σχετικά είναι σαν reader.Έχω καί το plextor 716A το οποίο ακριβοπλήρωσα.Σίγουρα είναι καί αυτό καλό αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα έχω τώρα καί dvd ram υποστήριξη καί τεχνολογία εκτύπωσης direct to disk.Προβλέπω πάντως ότι το 4551Α θα κάνει τρελές πωλήσεις γιατί συγκεντρώνει πολλά καλούδια.Κάποιος πού ίσως έχει τυπώσει σε labelflash δισκάκια να μού πεί την εμπειρία του.
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αξίζει αν σε ενδιαφέρει το Lightscribe. Αν όχι,τότε μπορείς να βρείς με λιγότερα χρήματα DVD±RW. Εγώ πάντως είμαι 100% ικανοποιημένος. Ήμουν κάτοχος ενός 2500Α(@2510DL) και ενός 3550.Τα καλύτερα έχω να πω. Τουλάχιστον σε σχέση με το παλιό 2500Α είναι εξαιρετικά βελτιωμένο σαν reader. Δηλ δεν με προβληματίζει καθόλου η λειτουργία ανάγνωσης. Αυτά...
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 print apo kato i apo pano sto cd i sto dvd?exoun mellon kai auta alla poli figouratzidika kai poso kanoun ta diskakia auta.ta double layer na pesoun kalitera.
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κάποιος πού ίσως έχει τυπώσει σε labelflash δισκάκια να μού πεί την εμπειρία του. Τέλεια αποτελέσματα.Ειδικά σε TDK DVD+R 8X(γαλάζια). Όταν μένει άγραφος χώρος τον χρησιμοποιώ για να γράφω τον τίτλο. Δοκίμασα ένα ολόκληρο DVD να το γεμίσω με φωτογραφίες του Giovanni Silva de Oliveira(Ο ε, ο ε...),πήρε αρκετή ώρα φυσικά μιας και όλη η επιφάνεια θα ήταν με photos.Το αποτέλεσμα εκπληκτικό.Η φωτογραφίες ήταν λεπτομερέστατες.
clio1400 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 me xalane ligo ta benq.otan les san scanner ti ennoeis gia copy paixnidia?ego exo to pioneer 110 kai einai mia xara.ixa kapote to 105 103 ktl kai pali mia xara.oti exo parei pioneer reader i writer mia xaroula. Εννοώ σε Quality scans (Nero cd-dvd speed) για να δεις την ποιότητα των εγγραφών που κάνεις. Γενικά τα NEC δεν θεωρούνται καλά σκανερς σε σχέση με τα benq. Όσο για το Labelflash δεν βρίσκεις cd να το υποστηρίζουν σε αντίθεση με το Lightscribe (Υποστηρίζεται στο benq 1655) που βρίσκεις. lightscribe vs. labelflash http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=159381
gregdais Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 poli kalo graftiri file, vale oti thes mesa kai tha sto grapsei xwris nazia. apo reader min perimeneis tpt trelo alla me hacked firmware tha exeis kai apo afto...
geovard Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Όσο για το Labelflash δεν βρίσκεις cd να το υποστηρίζουν σε αντίθεση με το Lightscribe (Υποστηρίζεται στο benq 1655) που βρίσκεις. Αυτό δεν σημαίνει πως το nec είναι κακό μηχανάκι απλά η τεχνολογία labelflash είναι μεταγενέστερη της lightscribe καί είναι φυσικό να μην υπάρχουν media ακόμη. Αυτό πού θέλω να ρωτήσω εγώ είναι ποιό είναι το επίσημο μέρος γιά να κατεβάζει κανείς τα original firmware updates?Καί το λέω αυτό γιατί μέχρι στιγμής είχα ασχοληθεί μόνο με plextor στο site της οποίας δεν χανόσουν καί πραγματικά οι αναβαθμίσεις είναι παιχνιδάκι, ενώ της nec το απόλυτο χάος.Είναι βέβαια πολύ μεγάλη εταιρεία με ευρεία γκάμα προιόντων καί όχι σαν την plextor πού είναι πιό μαζεμένη. Γιά hacked firmware θα το δοκιμάσω πιό μετά όταν κάποιο θα υπόσχεται σοβαρή βελτίωση στην ανάγνωση.
makisathanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Έχω το nec 4550A εδώ και λίγο καιρό.Στις εγγραφές που έχω κάνει μέχρι τώρα σε cd και dvd δείχνει άριστο. Το έχω όμως λίγο καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.