Προς το περιεχόμενο

Μετ/σμενο κουτι 110?... αξιζει?

ChPaNaG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω κουτί.

AMD 2200 xp

ASUS a7v333

g-FORCE 4 mx440

256 ram

μαζί με κάτι cd-r και dvd

στα 110?

Αξίζει σε αυτά τα λεφτά, έχει κανένας άποψη με το συγκεκριμένο υλικό αν παρουσιάζονται κάθολου προβλήματα (θερμοκρασιες.....)

Δεδομένου ότι εχω έναν Ρ3 866 οι επιδόσεις δεν με αφορούν πολύ, παιχνίδια δεν παίζω

Δημοσ.

τζάμπα ειναι!

Χτύπατο χαλαρά! Με P3 ούτε surf δεν μπορείς να κάνεις καλά καλά...

Μόνο βάλε και άλλη μια 256άρα γιατί τα winXP θέλουν 512

Δημοσ.

aksizei, ton pianeis kai koroido

AMD 2200 xp

ASUS a7v333 70e

g-FORCE 4 mx440 20e

256 ram 17e

μαζί με κάτι cd-r και dvd 20e

+kouti kai noname PSU 15e

real timi einai guro sta 140e

Δημοσ.

Γιατί το κορόιδο...αν είναι κανονική αγορά να στοιχίζει 140 ευρώ όπως λες...τα ίδια δίνει...

εκτός αν εννοείς κάτι άλλο..

Δημοσ.
Γιατί το κορόιδο...αν είναι κανονική αγορά να στοιχίζει 140 ευρώ όπως λες...τα ίδια δίνει...

εκτός αν εννοείς κάτι άλλο..

Pareksigeis auta pou egrapsa, diavaze pio prosektika. Opos eipa i agora aksizei dioti i kanoniki timi autou tou sistimatos (metaxeirismeno) einai gyro sta 140e. Apo ti stigmi pou to pairnei gia 110e ton "pianei kai koroido" ton allon. Den eipa oti kapoios einai koroido, min vazeis pragmata pou den eipa sto stoma mou dioti etsi dimiourgountai paraksigiseis

Δημοσ.

thanx guys τον χτύπησα και μετα την εξεταστική ετοιμάζομαι για προτζεκτακι με vpnc και dl pc.

Οπότε οι απορίες μου θα μεταφερθούν σε άλλα threads.

Δημοσ.

Κατάλαβα για ποιον είπες το κορόδιο ;)

απλά δεν κατάλαβα για ποια κατάσταση (καινούριος/μεταχειρ) στοιχίζει 140 ευρώ..δεν το είχα κοιτάξει..

οκζ τότες.

ωρέ...παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο εδώ μέσα lol :)

(το διευκρίνισα κιόλας :P )

Δημοσ.
Χτύπατο χαλαρά! Με P3 ούτε surf δεν μπορείς να κάνεις καλά καλά...
de to nomizw ayto katholou....posi mnimi exeis sto p3 sou??? ama exeis 128 kai trexeis kai xp logiko einai...ama tou exeis 512 opws egwmia xara kaneis surf kai oxi mono....akoma kai simpiesi me dvd shrink kani...ntaksei mporei na tou pernei mia wra na kanei mia simpiesi 40% mias taineias 2,5 wrwn alla ntaksei...ti douleia tou tin kanei kai oxi kai toso apogoiteytika ama den exeis kai treles apaitiseis.....
Δημοσ.

Take it. Αλλά:

1. Η AMD είναι η χειρότερη εταιρεία

2. Οι AMD θερμαίνονται εύκολα και καταναλώνουν πολύ ρεύμα

3. Εγώ με Celeron 433MHz κάνω μέχρι και έπεξεργασία βίντεο βρες κάτι σε Intel Pentium 4,

Ιntel Inside for ever

Amd for never

Δημοσ.
Take it. Αλλά:

1. Η AMD είναι η χειρότερη εταιρεία

2. Οι AMD θερμαίνονται εύκολα και καταναλώνουν πολύ ρεύμα

3. Εγώ με Celeron 433MHz κάνω μέχρι και έπεξεργασία βίντεο βρες κάτι σε Intel Pentium 4' date='

Ιntel Inside for ever

Amd for never[/quote']

Άλλος ένας "τυφλός" φανατικός fan τις Intel μίλησε. Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε γύρω να δείτε τι συμβαίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...