MasterX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 μάλλον δεν παιζει να βρούμε την προσφορα με το Ps2. Απ'ότι μου είπανε κυκλοφόρησαν λίγα κομμάτια και γενικώς θα υπάρξει ελάχιστη διαθεσιμότητα... Πήρα τηλέφωνο σε μερικά καταστήματα στην Αθήνα και δεν έχει κανείς. Πιο πολύ για διαφήμιση το κάνανε.. Για να μην έχουν πολλά κομμάτι αδεν τους συμφέρει... Από βδομάδα θα πάω να αγοράσω το πακέτο σκέτο χωρίς δώρο..
trapezios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα αυτό,όχι αν δεν ήμουν σε εξαιρετικά μεγάλη βιασύνη. Καταρχάς, για να μην χαρακτηριστώ θεωρητικός, θα σου πώ ότι εγώ ξεκίνησα Γενάρη να προσπαθώ να βρώ εναλλακτικό οικονομικό πακέτο ADSL.Και σαν απελπισμένος πήρα τηλ σε κάθε Πλαίσιο για το ON-DSL kit με το mp3 δώρο.Τζίφος,μιας και έχω και την ISDN να βολέψω,οpότε έμεινα αμανάτι.Μετά λέω,''δε βαριέσαι, θα δώσω 82 αντί για 105 και θα πάρω από το Πλάισιο το σκέτο 1Gb stick για δώρο.Ούτε τέτοιο βρήκα.Μόλις έκατσε η προσφορά του Γερμανού, όχι μόνο την βρήκα τυχαία αλλά και πήγαινα να σκάσω 105 ευρώ και μου λέει ο πωλητής ότι έπεσε στα 82.Έτυχε, πέτυχε, τι σημασία έχει? Εγώ μόλις πήρα τηλ σε Γερμανό Κλαυθμώνος και ο πωλητής μου είπε ότι είναι σε αναμονή νέων κομματιών και πως αν λήξει το πράγμα θα το πούν,πράγμα που δεν έχει γίνει.Αν είναι έτσι σου λέω να το κυνηγήσεις.Αν μάλιστα έχεις και λίγη ...έστω γαιδουρινή υπομονή, το ξέρω,μετά τις 28 κόβω αντεπίθεση από Πλαίσιο,όπως πχ στα Multirama δίνουν/έδιναν (δεν ξέρω πια) το φορητό dvd player 7', πάλι με on-DSl kit. Φυσικά γνώμη μου είναι απλώς αυτά,οπότε...εσύ ξέρεις καλύτερα! Good luck anyway!
MasterX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Σεβαστή η γνώμη σου και η συμβουλή σου. Απλά μενω επαρχία και υποτίθεται πρέπει να υπογράψεις για το 12μηνο όταν πάρεις κάποιο πακέτο προσφοράς με δώρο από κάποιο κατάστημα. Εγώ για τους επόμενους 2 μήνες δεν θα πάω Αθήνα, αλλά προχτές που πήγε ο πατέρας μου δεν υπήρχε πακέτο σε κάποιο Γερμανό... Τώρα να πω ότι στέλνω τον κολλητό μου να πάρει κάποιο πακέτο αν φέρουν θα πρέπει να πάρει τη σύνδεση στο ονομά του.. Πάντως επειδή σκοπεύω να μοιραστώ ασύρματα την Dsl με το θείο μου, που μένει στον από κάτω όροφο, θα μου έρθει πολύ φτηνά το μήνα (10 ευρώ)! Οπότε έτσι κι αλλιώς με συμφέρει... Σκεφτόμουν πάντως μήπως είναι πιο καλά να βάλω 512, καθώς έχω ακούσει ότι ο ΟΤΕ διαχωρίζει τους χρήστες του με 384 και με 512 και ότι οι γραμμές για το 384 έχουν "πιτάρει" (τώρα που το σκέφτομαι όμως μήπως δεν ισχύει αυτό ο διαχωρισμός στην ΟΤΕΝΕΤ??? Ξέρει κανείς???).
takis3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 To paketo iparxi kai sto magazi FNAC sto emporiko kentro THE MALL alla me doro ena mp3 player 256mb+radio.Ps2 den exoun tous rotisa.
Flying_Dutchman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μια και το θεμα φαινεται να ενδιαφερει αρκετο κοσμο, το πλαισιο μειωσε την τιμη του ΒΑΣΙΚΟΥ πακετου PS2 (χωρις συνδεση ADSL, συμβολαια, δωρα κτλ) στα 134 ευρω (τελικη). http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1041&Nav_Section_Id=1040&Catalog_Id=2&Product_Id=235494&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Τωρα αμα συμφερει ή οχι , ειναι αλλη ιστορια.
gap Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 ondsl kit apo germano, simera savvato 11 t mina 2+2 mines doro me doro sony mp3 player 512mb (ajias 180 euro, to eixe sto fylladio mono toy oti kanei toso) sunolo poso ? 59,50!!! apisteyto! einai 2-3 kommatia se ka8e katastima germanos auta!! 1pstn k 1isdn jero go!
freelove Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 ondsl kit apo germano' date=' simera savvato 11 t mina 2+2 mines doro me doro sony mp3 player 512mb (ajias 180 euro, to eixe sto fylladio mono toy oti kanei toso) sunolo poso ? 59,50!!! apisteyto! einai 2-3 kommatia se ka8e katastima germanos auta!! 1pstn k 1isdn jero go![/quote'] 59.50 eurw poio exei?
MasterX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 ondsl kit apo germano' date=' simera savvato 11 t mina 2+2 mines doro me doro sony mp3 player 512mb (ajias 180 euro, to eixe sto fylladio mono toy oti kanei toso) sunolo poso ? 59,50!!! apisteyto! einai 2-3 kommatia se ka8e katastima germanos auta!! 1pstn k 1isdn jero go![/quote'] σήμερα το πήρα, μαζί με το δώρο, αλλά στα 82.11 τελική! Στη τηλεφωνικό κέντρο του Γερμανού που ρώτησαουσιαστικά αυτή που μου μίλησε δεν ήξερε να μου πει πόσο το πουλάνε τα μαγαζιά Γερμανός..!?! Χάος.. στο τηλ. κέντρο. Μου έλεγε ότι το πουλάνε 82 χωρίς το δώρο, και δεν θυμάμαι πόσο μου είπε με αυτό... αφού μου είπε 2-3 τιμές τελικά μου πρότεινε να μου δώσει τηλ. καταστημάτων να μου πουν εκεί.... Που έχεις δει το 59.5; στο φυλλάδιο; (δεν το κοίταξα..) χωρίς ΦΠΑ λογικά μου λες...
gap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 σήμερα το πήρα' date=' μαζί με το δώρο, αλλά στα 82.11 τελική!Στη τηλεφωνικό κέντρο του Γερμανού που ρώτησαουσιαστικά αυτή που μου μίλησε δεν ήξερε να μου πει πόσο το πουλάνε τα μαγαζιά Γερμανός..!?! Χάος.. στο τηλ. κέντρο. Μου έλεγε ότι το πουλάνε 82 χωρίς το δώρο, και δεν θυμάμαι πόσο μου είπε με αυτό... αφού μου είπε 2-3 τιμές τελικά μου πρότεινε να μου δώσει τηλ. καταστημάτων να μου πουν εκεί.... Που έχεις δει το 59.5; στο φυλλάδιο; (δεν το κοίταξα..) χωρίς ΦΠΑ λογικά μου λες...[/quote'] paidia ekana la8os k egrapsa 59! itan 69!
MasterX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 ΟΚ... οπότε τόσο το πήρα.. 69 +φαπα=82.11
gap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 69 teliki me fpa!! den jero pos egine k to pires 89!
Bougas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 ayto me to doro psx2 itan mia apati.ypyrxan se diathesimotita 150 psx2 kai 100 mp3 players sinolika,se ola ta katastimata germanos!kai ta perisotera ta pire to prosopiko!se kathe germano,feran to poli 1 psx2 i mp3 player.
MasterX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ... μάλλον στο κατάστημα που πήγα εγώ δεν ήθελε κανείς συνδεση DSL 12 μηνο!
Bougas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 ayto me to doro psx2 itan mia apati.ypyrxan se diathesimotita 150 psx2 kai 100 mp3 players sinolika,se ola ta katastimata germanos!kai ta perisotera ta pire to prosopiko!se kathe germano,feran to poli 1 psx2 i mp3 player. etsi toulaxiston,mou eipan ston germano tou mosxatou!
freelove Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 ara den uparxei pleon se kanena katastima germanos i prosfora me dwro ps2... krima..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.