blueviper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δηλαδή άμα πάμε στη forthnet π.χ. θα σταματήσουμε να έχουμε σχέση με τον οτε; ή μήπως αν πάμε στην vivodi δεν θα έχουμε προβλήματα... Ουδέποτε υποστήριξα το αντίθετο...γι' αυτό άλλωστε ξεκαθάρισα πως δεν το παίζω υπέρτατος ιδεολόγος. Σε μια τέτοια περίπτωση θα σου είχα προτείνει να στραφείς σε δορυφορικό Internet ή να μεταναστεύσεις. Από τη στιγμή που μιλάμε για DSL και δεν υπάρχει σχετική εναλλακτική κάλυψη, το πάγιο του ΟΤΕ είναι ένας μονόδρομος που, εκών άκων, τον ανέχεσαι. Από εκεί κι έπειτα όμως το που θα στραφείς, σε ποιο πάροχο δηλαδή, είναι ένα θέμα που και περνάει από τα χέρια σου και "οφείλεις" να δείξεις κάποια ευαισθητοποίηση ως καταναλωτής που δεν άγεται και φέρεται με βάση τις προσφορές και μόνο, αλλά και μνήμη διαθέτει κι έχει μάθει να αντιδρά απέναντι σε όσους τον εκμεταλλεύονται κατά καιρούς. Και στην Ελλάδα ειδικά ο καταναλωτής λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά με γνώμονα το πρόσκαιρο, εφήμερο προσωπικό κέρδος, αδιαφορώντας για τα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από τη συνειδητοποιημένη συμπεριφορά. Δηλαδή εσύ δεν ελέγχεις ποια τιμή σε συμφέρει καλύτερα σε συνάρτηση με τις εκάστοτε επιθυμίες και ανάγκες σου;Φιλικά πάντα Αναμφίβολα...έχω όμως και έναν άλφα καταναλωτικό εγωισμό ως κίνητρο αντίδρασης από όσους κατά καιρούς με βλέπουν σα χαρτονόμισμα. Αν είμαι σε θέση να μη δώσω ένα x ποσό σε εκείνους που ακόμα συνεχίζω να τους σύρω τα εξ αμάξης για την κοινωνία της πληροφορίας που μας προσφέρουν, φυσικά και θα το πράξω, όντας συνεπής με τη θεωρία μου. Δεν μπορώ από τη μία να τους κατεβάζω τα 12 Ευαγγέλια κι από την άλλη να τους στηρίζω δοθείσης ευκαιρίας. Θα είμαι υπόλογος και απέναντι στον εαυτό μου και απέναντι σε όλους όσοι βρίσκονται στην ίδια δεινή θέση με μένα... Αυτό που μοιάζει να σε συμφέρει τώρα, αν το εξετάσουμε σε βραχυχρόνιο επίπεδο, πιθανότατα σε μακροχρόνια βάση να συνιστά ζημιογόνο απόφαση, καθώς στηρίζει πλήρως τους αποδέκτες του αναθέματός σου. Κι επειδή δεν είμαι έξω από το χορό, αλλά πίσω από μια καταραμένη pstn και ψάχνομαι για DSL κι ο ίδιος, έχω αποκλείσει ευθύς εξαρχής την περίπτωση της Otenet ακόμα κι αν δώσουν το Xbox 720 και τη Δήμητρα Ματσούκα δώρο (αν ήταν η Μόνικα το ξανασκεφτόμασταν!). Σκοπεύω δε να τους πάρω κι ένα τηλέφωνο σε δεδομένη στιγμή, ενημερώνοντάς τους πως η απόφασή μου να στραφώ σε άλλο πάροχο έχει να κάνει μα την τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ...το που θα με γράψουν είναι άλλο ζήτημα...το ηθικό μου όμως καθήκον θα το έχω πράξει στο ακέραιο. Και για να το θέσω και λίγο διαφορετικά μέσα από ένα απτό παράδειγμα...όποτε έρχεται ο 7χρονος γιος σου και σου κλαίγεται για το σούπερ ντούπερ αεροπλανάκι που μόλις είδε στο ανάλογο διαφημιστικό της τηλεόρασης, έχεις 2 επιλογές...είτε τον παίρνεις από το χεράκι και του το αγοράζεις, κακομαθαίνοντάς το σε ένα εύρος χρόνου, αλλά γλυτώνοντας την άμεση γκρίνια, ή δεν του κάνεις το χατήρι και προσπαθείς με απλό τρόπο να του υποδείξεις πως κάτι άλλο θα του ήταν πιο πρόσφορο κι επωφελές κι ενδεχομένως όχι τώρα γιατί δεν περισσεύουν κι όλας. Το τι θα επιλέξεις, θα είναι σε ευθεία συνάφεια με το χαρακτήρα που θα επιδείξει και στο μέλλον ο μικρός. Το τι λοιπόν πράττουμε κι απέναντι στις "μικρές" επιχειρήσεις ως σύνολο καταναλωτών, άλλοτε τις κακομαθαίνει κι άλλοτε τις φέρνει στον ίσιο δρόμο. Ας μάθουμε να τις κατευθύνουμε επιτέλους και να μη μας κατευθύνουν αυτές... @laokratwr Έχω βάλει και το "Which Side Are you On" (την πολιτικοποιημένη εκδοχή) και δεν καταλαβαίνω τίποτα! Η επανάσταση ξεκινά!
utistas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εύχομαι blueviper αυτά που πόσταρες να τα εφαρμόζεις σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων σου και να "τιμωρείς" όλες τις κακές εταιρείες που δεν σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Για παράδειγμα περιμένω από αυτά που μου είπες να μην χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα της MS, να μην έχεις τηλέφωνο του ΟΤΕ, να μην πηγαίνεις σε super market αλλά σε μπακάλικο της γειτονιάς κ.λ.π. Αν όντως φίλε μου τα κάνεις αυτά είσαι άξιος συγχαρητηρίων και φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση... Εν κατακλείδι επαναλαμβάνω ότι: 1. σε θεωρητικό επίπεδο έχεις απόλυτο δίκιο αλλά σε πρακτικό επέτρεψε μου να αμφιβάλλω... 2. προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω μιλήσει ποτέ εναντίον του οτε άρα δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς για την οτενετ (όχι επειδή είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του αλλά γιατί θεωρώ (μπορεί να σφάλλω, δεν διεκδικώ το αλάθητο) ότι και ιδιωτική εταιρεία να ήταν στη θέση και στο μέγεθός του δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα... Αυτό μου έχει δείξει εμένα η γιγάντωση ιδιωτικών εταιρειών που γίνονται πιο δυσκίνητες και από το Δημόσιο...) Sorry που έχουμε βγει off topic:-?
blueviper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Τα παραπάνω που ανέλυσα φίλε utistas αφορούν τις περιπτώσεις μονοπωλιακής έκφανσης τύπου ΟΤΕ...ανέχομαι που ανέχομαι την αναίσχυντη αλαζονική του πολιτική, δεν είμαι διατεθειμένος να στηρίζω περαιτέρω και τα παραρτήματά του, από τη στιγμή μάλιστα που περνάει από το χέρι μου. Για τα υπόλοιπα λοιπόν, ό,τι μπορούμε κάνουμε...και Open Office έχω βάλει και Altec Telecoms σταθερή τηλεφωνία (0,98€ ό,τι πάρεις) και από μπακάλικα της γειτονιάς αγοράζουμε (όχι από ιδεολογικά κίνητρα, μια και το παράδειγμα του OTE δεν εφαρμόζεται αναλογικά στην παρούσα αγορά) και γενικώς την παλεύουμε όταν μας παρέχεται η εναλλακτική δυνατότητα βάζοντας ένα λιθαράκι σε αυτό που αποκαλούμε ευαισθητοποίηση. Για όλα αυτά δεν είμαι άξιος συγχαρητηρίων (δε σηκώσαμε δα και την παντιέρα της επανάστασης), αλλά της ανοιχτής παλάμης όπως προανέφερα, διότι ως είθισται υπερισχύει το ατομικό συμφέρον εις βάρος του συνολικού. 2. προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω μιλήσει ποτέ εναντίον του οτε άρα δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς για την οτενετ (όχι επειδή είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του αλλά γιατί θεωρώ (μπορεί να σφάλλω, δεν διεκδικώ το αλάθητο) ότι και ιδιωτική εταιρεία να ήταν στη θέση και στο μέγεθός του δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα... Με τα "αν" και τα "ίσως" καταλήγουμε σε αδιέξοδες τακτικές και απενοχοποιούμε τους υπεύθυνους από κάθε τους πράξη, μια και "όλοι τα ίδια θα έκαναν". Επειδή όμως, ούτε κληρονομικό χάρισμα διαθέτω, ούτε επιτρέπω στον εαυτό μου να ισοπεδώνει καταστάσεις, επιλέγω τη δεδομένη στιγμή να "τιμωρήσω" κάποιους, διά της καταφυγής σε κάποιους άλλους, αφήνοντας φυσικά ένα παραθυράκι για πλήρη αλλαγή στάσης στο μέλλον, αν κι όταν θα έχουν αλλάξει οι ρόλοι. Με το να τους θεωρώ όλους εξίσου εκμεταλλευτές a priori μάλλον αδικώ όσους δεν τους έχει δοθεί η δυνατότητα να μου αποδείξουν έμπρακτα πως δεν είναι. Ας μπουν πρώτα στη θέση του χαλίφη και τους λιθοβολούμε κι αυτούς στην ώρα τους...
trapezios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Αγαπητοί φίλοι, καλό είναι να κοπεί η μαγκιά του πΟΤΕ,καλό είναι και να σε υπολογίζουν χωρίς να μονοπωλούν,αλλά ακόμη καλύτερο είναι να έχεις αυτά που θές.Εγώ είμαι συνδρομητής σε Vivodi εδώ και 1,5 χρόνο, σε χαμηλή γραμμή 256/128(μέχρι εκεί έφτανε το πάπλωμα...).Όταν πρόσφατα τους ρώτησα αν υπάρχει τρόπος να περάσω σε χαμηλότερα τιμολόγια όπως πχ του DSL cube που πουλάει η ίδια και για καλύτερη γραμμή,εισέπραξα ενα ωραιότατο όχι.''Οκ,είπα,τί περίμενες?''.(wishful thinking).Σε δεύτερη ερώτηση αν μπορώ να αγοράσω το DSL cube και να μην διακόψω την σύνδεση μου,ώστε να μην μείνω ούτε μέρα άνευ γραμμής,πάλι όχι πήρα. Ειλικρινά απορώ, αν μια ιδιωτική εταιρία αφήνει έναν υπάρχοντα πελάτη έτσι, τη στιγμή που τον έχει και ο ίδιος δεν επιθυμεί να διακόψει τη συνεργασία του μαζί της, τους νέους θέλει να κερδίσει?Και πόσο μάλλον όταν η υπάλληλος της εταιρίας σου λέει κατάμουτρα, ''ναι,πληρώνετε πιο πολλά (για 256 παντα μιλάμε,ούτε καν 384!) και θα πρέπει να διακόψετε, να αγοράσετε το cube και να συνδεθείτε ξανά!'' Και απέναντι να έχεις τον πΟΤΕ να δίνει δώρο :1Gb mp3 player στο Πλαίσιο (έστω Transcend) στα 105ευρώ,μετά 1Gb stick(έστω Transcend) στα 82ευρώ και τώρα Γερμανό με PS2 ή SONY mp3 ή Linksys Wi-Fi router στα 82ευρώ, τί κάνεις? Με 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο 5ου-12ου μήνα και 20,5 ευρώ/μήνα στο τετράμηνο εξαρχής μάλλον δεν θέλει πολύ σκέψη αν συμφέρει!Γιατί αν κανένας σε αυτή την υπανάπτυκτη χώρα δίνει λιγότερα το μήνα για 384 ή έστω νομίζει ότι ο πΟΤΕ θα αυξήσει τις τιμές όταν οι άλλοι θα τις μειώνουν και άρα το 50% δεν ισχύει,ας το ανακοινώσει στο φόρουμ να πάμε και εμείς τα κορόιδα να γίνουμε εκεί πελάτες! Καλός ο πύρινος λόγος κατά του ΟΤΕ, ακόμη καλύτερα να έχω adsl ΕΓΩ στη χαμηλότερη τιμή που μπορώ και με όσα δώρα τσιμπήσω πουλώντας το τομάρι μου!
trapezios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Αγαπητοί φίλοι, καλό είναι να κοπεί η μαγκιά του πΟΤΕ,καλό είναι και να σε υπολογίζουν χωρίς να μονοπωλούν,αλλά ακόμη καλύτερο είναι να έχεις αυτά που θές.Εγώ είμαι συνδρομητής σε Vivodi εδώ και 1,5 χρόνο, σε χαμηλή γραμμή 256/128(μέχρι εκεί έφτανε το πάπλωμα...).Όταν πρόσφατα τους ρώτησα αν υπάρχει τρόπος να περάσω σε χαμηλότερα τιμολόγια όπως πχ του DSL cube που πουλάει η ίδια και για καλύτερη γραμμή,εισέπραξα ενα ωραιότατο όχι.''Οκ,είπα,τί περίμενες?''.(wishful thinking).Σε δεύτερη ερώτηση αν μπορώ να αγοράσω το DSL cube και να μην διακόψω την σύνδεση μου,ώστε να μην μείνω ούτε μέρα άνευ γραμμής,πάλι όχι πήρα. Ειλικρινά απορώ, αν μια ιδιωτική εταιρία αφήνει έναν υπάρχοντα πελάτη έτσι, τη στιγμή που τον έχει και ο ίδιος δεν επιθυμεί να διακόψει τη συνεργασία του μαζί της, τους νέους θέλει να κερδίσει?Και πόσο μάλλον όταν η υπάλληλος της εταιρίας σου λέει κατάμουτρα, ''ναι,πληρώνετε πιο πολλά (για 256 παντα μιλάμε,ούτε καν 384!) και θα πρέπει να διακόψετε, να αγοράσετε το cube και να συνδεθείτε ξανά!'' Και απέναντι να έχεις τον πΟΤΕ να δίνει δώρο :1Gb mp3 player στο Πλαίσιο (έστω Transcend) στα 105ευρώ,μετά 1Gb stick(έστω Transcend) στα 82ευρώ και τώρα Γερμανό με PS2 ή SONY mp3 ή Linksys Wi-Fi router στα 82ευρώ, τί κάνεις? Με 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο 5ου-12ου μήνα και 20,5 ευρώ/μήνα στο τετράμηνο εξαρχής μάλλον δεν θέλει πολύ σκέψη αν συμφέρει!Γιατί αν κανένας σε αυτή την υπανάπτυκτη χώρα δίνει λιγότερα το μήνα για 384 ή έστω νομίζει ότι ο πΟΤΕ θα αυξήσει τις τιμές όταν οι άλλοι θα τις μειώνουν και άρα το 50% δεν ισχύει,ας το ανακοινώσει στο φόρουμ να πάμε και εμείς τα κορόιδα να γίνουμε εκεί πελάτες! Καλός ο πύρινος λόγος κατά του ΟΤΕ, ακόμη καλύτερα να έχω adsl ΕΓΩ στη χαμηλότερη τιμή που μπορώ και με όσα δώρα τσιμπήσω πουλώντας το τομάρι μου!
MasterX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 trapezios που υπάρχει η προσφορά με Linksys Wi-Fi???
blueviper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 trapezios...φαντάζομαι πως κατανόησες ότι αυτό το "εγώ" αποθέωσα στα προηγούμενα post. Ήλθες απλώς να με επικυρώσεις.
trapezios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Pare sto katastima tou GERMANOU, Eyripidou 2 kai Aristeidou, 210-3317548, einai sthn plateia Klafthmonos,apenanti apo tin ekklisia.Ego ekei vrika simera sxedon tyxaia to paketo me PS2 kai o politis,enas ksigimenos typas, mou elege gia ayti.Kai epemeina legontas tou oti ''kala, kamia keraia tha dinete na kolliseis epano sto router''.Pare til,elpizo na exoun antikrisma osa akousa.An kai de fanike na leei lakamies.
MasterX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 να ρωτήσω και κάτι άλλο... Όταν πας να πάρεις ένα τέτοιο πακέτο που έχει και κάποιο δώρο πχ το PS2, πρέπει να υπογράψεις κατά την αγορά ότι θα κάνεις συμβολαιο χρόνου (αλλιώς πως το ξέρει το εκαστοτε κατάστημα που δίνει το δώρο ότι τελικα θα κάνεις 12μηνο);;; Σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς να κάνω 12μηνο για να έχω το -50% τους επόμενους μήνες. Αφού όμως κάποια μαγαζιά δίνουν και κάποιο δώρο με το 12μηνο, λογικά συμφέρει να πάρει κάποιο από αυτά... Πάντως στον Γερμανό της πόλης μου ότι μάλλον δεν θα έρθουν εδώ τέτοια πακέτα.... οπότε θα κοιτάξω Αθήνα.. Επίσης νομίζω και το Πλαίσιο το δίνει με Transcend mp3 player 1GB..
eorptol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εύχομαι blueviper αυτά που πόσταρες να τα εφαρμόζεις σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων σου και να "τιμωρείς" όλες τις κακές εταιρείες που δεν σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Για παράδειγμα περιμένω από αυτά που μου είπες να μην χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα της MS' date=' να μην έχεις τηλέφωνο του ΟΤΕ, να μην πηγαίνεις σε super market αλλά σε μπακάλικο της γειτονιάς κ.λ.π. Αν όντως φίλε μου τα κάνεις αυτά είσαι άξιος συγχαρητηρίων και φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση... Εν κατακλείδι επαναλαμβάνω ότι: 1. σε θεωρητικό επίπεδο έχεις απόλυτο δίκιο αλλά σε πρακτικό επέτρεψε μου να αμφιβάλλω... 2. προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω μιλήσει ποτέ εναντίον του οτε άρα δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς για την οτενετ (όχι επειδή είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του αλλά γιατί θεωρώ (μπορεί να σφάλλω, δεν διεκδικώ το αλάθητο) ότι και ιδιωτική εταιρεία να ήταν στη θέση και στο μέγεθός του δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα... Αυτό μου έχει δείξει εμένα η γιγάντωση ιδιωτικών εταιρειών που γίνονται πιο δυσκίνητες και από το Δημόσιο...) Sorry που έχουμε βγει off topic:-?[/quote'] σωστος συμφωνα με την λογικη καποιων να παιρνουμε στο 11880 γιατι δεν ανηκει στον επαισχυντο μονοπολιακο οτε και οχι στο 11888.....ασχετα αν η ιδιωτικη εταιρεια μας χρεωνει 0,93 λεπτα εναντι 0,47 του οτε..... ολες οι εταιρειες το ιδιο στοχο εχουν .....μεσα σε αυτες ειναι και οι οτε οτενετ καλο ειναι να εχουν ολες μεριδιο της αγορας για να υπαρχει ανταγωνισμος .............δηλαδη αν παρεις το ps2 (150 ευρω κανει και οχι 100) μαζυ με το adsl που χρειαζεσε θα σου πεσει ασχημα..........και κατι αλλο ηθικη στις εταιρειες δεν υπαρχει το κερδος ειναι ο μονος τους στοχος.......... η hol εχει τον θειο Σωκρατη κανει αγαθοεργειες ;............. τι κερδιζουμε εμεις οι καταναλωτες ειναι το ζητημα και σε αυτην την προσφορα σιγουρα κερδιζουμε .....................οπως και μια αλλη που εδινε xbox νομιζω απο αλλη εταιρεια.............
blueviper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Που με είδες να μιλάω για ηθική των επιχειρήσεων?! Για ηθική σε επίπεδο καταναλωτικών επιλογών αναφέρθηκα. Αν κι αυτή η καραμέλα της μεγιστοποίησης των κερδών έχει αρχίσει και χρησιμοποιείται σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει κάθε τακτική...υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι για να την επιτύχουμε κι άλλες φορές είναι πιο σώφρον να μην την επιδιώξουμε βραχυχρόνια. Δεν το κουράζω περαιτέρω...ήταν γνωστή εκ των προτέρων η τελική επιλεχθείσα συμπεριφορά. Δε με εκπλήσσει...καρότο είναι αυτό και μάλιστα μεγέθους Ps2.
freelove Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 se poio germano tha brw to ondslkit me 82 eurw+ps2 dwro? thanks
trapezios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Dokimase sto ypokatastima tis odou Mikras Asias ,sto nosokomeio Laiko, plateia Agiou Thoma.Ego to proi tis deyteras epsaxna to paketo auto kai tous edosa to kinito mou an tous vrethei kanena.Argotera to vrika se allo magazi telika.Simera proi me piran tilefono oti to exoun diathesimo.Profanos eipa oxi,opote an eisai tyxeros mporei ayrio proi na to exoun sto rafi, ektos ki an ipirxe ki allos sti lista tous. P.S. Konteyo na kano ton diafimisti tou Germanou kai tis Otenet,theos fylaksoi!
mandal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 enta3ei h prosfora ayth proetoimazei to pedio etsi wste otan 8a exete problhmata me tis taxythtes na exoun etoimh thn apanthsh: taxythtes 8elete? pai3te grand tourismo :PPPP
freelove Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Dokimase sto ypokatastima tis odou Mikras Asias ' date='sto nosokomeio Laiko, plateia Agiou Thoma.Ego to proi tis deyteras epsaxna to paketo auto kai tous edosa to kinito mou an tous vrethei kanena.Argotera to vrika se allo magazi telika.Simera proi me piran tilefono oti to exoun diathesimo.Profanos eipa oxi,opote an eisai tyxeros mporei ayrio proi na to exoun sto rafi, ektos ki an ipirxe ki allos sti lista tous.P.S. Konteyo na kano ton diafimisti tou Germanou kai tis Otenet,theos fylaksoi![/quote'] peira til alla den eixane. exw psaksei pantou kai den brisko kapoio katastima germanos pou na to exei. plz help
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.