Knorcedger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Η πρώτη μου προσπάθεια για να φτιάξω μια desktop εφαρμογή με το flash. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που κάνει πολλες μικροδουλειες. Εμφανίζει τους τηλεφωνικους κωδικους των ελληνικων πόλεων. Την χώρα στην οποία ανήκει κάθε domain Μετατρεπει ιντσες, πόδια, γιάρδες, μίλια σε μέτρα, pounds σε κιλά, και fahrenheit σε βαθμους κελσίου. Βρίσκει τι μέρα ήταν μια συγκεκριμενη ημερομηνία. Προβλέπει τον καιρό για τις επόμενες 2 μέρες. Σύντομα θα προστεθουν Διεθνεις τηλεφωνικοι κωδικοί Κομπιουτερακι (λειτουργει, αλλα έχει μερικα bugs και το εχω απενεργοποιήσει προσωρινα) Οι ώρες σε όλες τι πόλεις του κόσμου. Εορτολόγιο Address book Και ότι άλλο μου έρθει στο μυαλό ή μου προτεινετε Download myTool Το site του myTool μπορείτε να το βρείτε εδώ Ελπίζω πως θα είναι χρήσιμο σε κάποιον/α
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Καλή προσπάθεια!! Βάλε καιρό για πάνω από 2 μέρες και για πιο πολλές πόλεις (να υποθέσω ότι τώρα δείχνει μόνο για Αθήνα, σωστά; ). Εορτολόγιο οπωσδήποτε (και μάλιστα προτείνω να το κάνεις να τρέχει με την εκκίνηση και να βγάζει κατευθείαν τις γιορτές, όπως το εορτολόγιο που ήδη έχω). Όμορφο πάντως!
Knorcedger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ. Ναι, το εορτολόγιο έτσι θα είναι, αλλα θα μπορείς επιπλέον να προσθέτεις και δικές γιορτές (π.χ. γενέθλια) Τα δεδομένα για τον καιρό τα πέρνω από το yahoo, και δεν έχει πρόβλεψη για πάνω από δύο μέρες, έχει όμως και για πόλεις εκτός αθηνων, που θα προστεθούν σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.