PCFUN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 προσφατα αγόρασα εναν HP 4123 και επειδή ειμαι λιγο ασχετος με τα λαπτοπ, θα θελα να ρωτήσω μερικες ερωτησεις: Για να διατηρησω τη μπαταρια οσο το δυνατον περισσοτερο, να δουλευω το λαπτοπ με τη μπαταρια ή να το χω στο ρευμα και λιγο πριν το κλεισω να το δουλευω λιγο και με τη μπαταρια? AN Kανω το δευτερο καθε φορα που θα τον ανοιγω θα φορτιζει η μπαταρια. κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι ετσι κατασρεφεται ποιο γρήγορα.κανεις που να ξερει? Μπως είναι καλυτερα να αφαιρεσω τελειως τη μπαταρια και να το χω συνεχως στο ρευμα? τι κυνδινους θα χω τοτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Γενικώς απ' ό,τι έχω διαβάσει, το καλύτερο είναι να την έχεις φορτισμένη και σε ένα συρτάρι (ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όταν τη χρειαστείς) και περιοδικά (π.χ. μία φορά το μήνα), να την τρέχεις μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως και να την ξαναφορτίζεις μετά. Κάποιοι λένε ότι το να έχεις τη μπαταρία πάνω στο μηχάνημα μπορεί να το προστατεύσει και από ανωμαλίες τάσης, αλλά εγώ θα πρότεινα (δεδομένου ότι έχεις δώσει και τόσα λεφτά για το μηχάνημα) να πάρεις και ένα σταθεροποιητή ή UPS γι΄ αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.