Panathinaikara Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 επειδή θα κάνω format, υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να μεταφέρω τους κωδικούς από διάφορα registrations σε site που έχει αποθηκεύσει το firefox στη νέα εγκατάσταση;
ChPaNaG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 εργασίες > επιλογές > κωδικοί > προβολή αποθηκευμένων κωδικών > εμφάνιση κωδικών Παίρνεις στυλό και χαρτί και τους σημειώνεις. Μπορείς να πάρεις και τα cookies από κάθε site που έχεις κάνει register.
Dikemou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 'Η χρησιμποιείς το mozbackup, ή σώζεις το C:\Documents and Settings\<bla>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<bla>
Panathinaikara Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 chPanaG: στο Firefox 1.06 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή , πού τη βρήκες; Θα ήθελα να τα σημειώσω και σε χαρτί για καλό και για κακό Dikemou: αν χρησιμοποιήσω το Mozbackup δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσω τίποτε;
ChPaNaG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 εγώ έχω τον 1.5 και υπάρχει όπως έγραψα παρακάτω. Sorry αλλα για τον 1.06 δεν ξέρω να υπάρχει αυτή η επιλογή. Πάρε τα cookies ή χρησιμοποίησε το mozbackup και δοκίμασε τα σε άλλο pc να δεις αν δουλεύει για να είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.