Προς το περιεχόμενο

software for SX1

Banko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Έχω ένα siemens sx1 που χρειάζεται απεγνωσμένα format:( .

Από πού μπορώ να βρω το λειτουργικό του σύστημα ?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά' date='

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Έχω ένα siemens sx1 που χρειάζεται απεγνωσμένα format:( .

Από πού μπορώ να βρω το λειτουργικό του σύστημα ?

Ευχαριστώ πολύ![/quote']

Φίλε μου , δε χρειάζεται! Απλώς κάνεις ένα hard reset στη συσκευή και ένα format στην κάρτα μνήμης και η συσκευή σου θα ξανα ανοίξει σαν καινούργια!

Δημοσ.

Φίλε σε ευχαριστώ για την πληροφορία αυτή αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι κάπως πιο ζόρικο, γιατί μόλις βάλω μπρος το κινητό , αυτό ξεκινάει κανονικά εμφανίζει το λογότυπο της siemens , εμφανίζει μετά το ματάκι , αλλά αμέσως μετά από αυτό μπλοκερνει και σβήνει μόνο του…….

Οπότε …. Πίκρα…. Τι προτείνεις ;

Δημοσ.

Δες το tutorial ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ... που είναι γραμμένο ειδικά για το sx1. Εκτός από αναλυτικές οδηγίες περιέχει και links για το firmware και τους drivers που χρειάζονται. (υποθέτω, αυτό εννοείς γράφοντας για λειτουργικό σύστημα).

Για την πρόσβαση στο section του sx1 του myphone.gr, ίσως χρειαστείς registration κι αυτό καθιστά την υπόδειξή μου όχι ακριβώς "πολιτικά ορθή", αλλά ο συγκεκριμένος οδηγός είναι εκπληκτικός. (Μέχρι και οδηγίες για κατασκευή αυτοσχέδιου φορτιστή, αν το τηλέφωνο είναι τόσο νεκρό, που να μη φορτίζει!)

Οπως θα διαβάσεις κι εκεί,

ΠΡΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ TUTORIAL ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ! (για να γινει αυτό: ενώ το κινητό είναι κλειστό πιεστε * και # και κρατηστε το power on/off)

Αν σου φανεί δύσκολο, ή δεν βρίσκεις τα καλώδια ή τελικά δεν τα καταφέρεις, στείλε ενα pm στο χρήστη Wappy του Myphone. (Κι άλλη παραβίαση των κανόνων της πολιτικής ορθότητας, αλλά ο άνθρωπος είναι απλούστατα ...μάγος).

Hope it helps.

Δημοσ.

Καλά φίλε γέροντα δεν ξέρω πόσο γέρος είσαι, άλλα πάντως με έσωσες μεγάλε. Τελικά το εργαλείο ξαναδούλεψε και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να περνάω λογισμικά, ήταν αρκετό το κόλπο με τα *+#+οn&off. Έστρωσε και τώρα δουλεύει κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Χαίρομαι που βοήθησα.

Συνήθως τα περίφημα κολλήματα του sx1 αντιμετωπίζονται μ' αυτήν την πατέντα, χωρίς να χρειαστεί κάτι περισσότερο.

Τώρα που έπεσαν και οι τιμές των καρτών, πάρε ένα backup της "φρέσκιας" εγκατάστασης και είσαι άνετος. ;)

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...