Sephir Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω, εμένα τα γραφικά του Timeshift μου φαίνονται μια χαρά, σε 8800 GTS και όλα στο full το παιχνίδι, χωρίς να φτάνει τα επίπεδα του Crysis, είναι πολύ όμορφο. Σαν gameplay είναι πολύ διασκεδαστικό με την όλη ιδέα της διαχείρισης του χρόνου να δούλευει καλά και κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έχει διαφημιστεί περισσότερο, γιατί πράγματι το παιχνίδι αξίζει, αλλά δυστυχώς επισκιάζεται από τα επερχόμενα Call Of Duty 4 και Crysis. Μετά την "ξενέρα" όμως που έφαγα με το απογοητευτικό Jericho, το συγκεκριμένο ήταν ό,τι πρέπει...
seaman 13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 sinexizo na eho poli kali gnomi gia to paixnidi eilikrina osoi exoun trella me ta fps den prepei na to hasoun... distihos dixnei kai kati akoma i poiotita aytou tou game...oti polles etairies tha prepei na doulepsoun poli perissotero oti mas poulane afou kathonte pano se petihimenes sintages kai den kanoun kammia veltiosi...stis sinexies pou paragoun...
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Περιμενω να το δοκιμασω.Καποια screenshots που ειδα, μου φανηκαν ενδιαφεροντα.
rallistas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Στην πιστα που εχεις μπει στο φρουριο τους κι εχει σ'ενα σημειο ενα διαδρομο με κατι ρουκετες ασφαλειας στην οροφη και αρχιζουν και βαρανε μολις σε δουν,πως περνιεται?? Update:Το περασα αυτο.Με την μεγαλη ελικα που γυριζει τι κανω?
seaman 13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 skepsou apla oti roufaei...kai oti prepei na aneveis pano....
@byZo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω τι λετε ρε παιδιά, εμένα τα γραφικά του μου άρεσαν πάρα πολύ. Και το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και το κολπάκι με τον χρόνο είναι cool!. Μια χαρά παιχνίδι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα...
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 skepsou apla oti roufaei...kai oti prepei na aneveis pano.... 1680X1050 GTX 8800 768 den inai asxima ta GFX alla pali nothing special gia new genr game spastiki kinisi.... 5/10 tou dino
rallistas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 skepsou apla oti roufaei...kai oti prepei na aneveis pano.... Το βρηκα φιλε μου μετα απο λιγο αλλα ημουν απορροφημενος και δεν μπηκα ξανα να το γραψω.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Πλήρης απογοήτευση για μένα το Timeshift. Κρίμα γιατί είχε προοπτικές. Χάλια gameplay,όχι τόσο προσεγμένα γραφικά (όχι και άσχημα όμως),αλλά πάνω απ'όλα τα κουμπιά για να ελέγχεις τον χρόνο είναι μπέρδεμα.Επειικός ένα 6 στα 10. Πρώτη φορά παίζω game της Sierra και απογοητεύομαι.
nikosblade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Εγω μολις το τελειωσα.Αρκετες ωρες gameplay και σε γενικες γραμμες πολυ ωραιο παιχνιδι.Αν συνηθεισεις τα κουμπια που παιζεις με το χρονο ειναι υπεροχο.
planetman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Έχει μερικά πολύ ωραία εφφέ. Η καλύτερη φωτιά που έχω δει. Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω εδώ; Μου λέει να βρω το δρόμο για τους υπονόμους ή κάτι τέτοιο. Ο χάρτης μου λέει να πάω δεξιά στο τανκ αλλά δεν κάνει τίποτα!
seaman 13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 vges apo tin kageloporta pou exeis mprosta sou kai kateva stis skales tou metro einai mprosta apo tin porta...apla kalipsou me tin pausi tou xronou kai min polemas to tank....
StarDuke Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα!! βάζω το παιχνίδι και όταν πάω να το τρέξω πάει να ανοίξει το παράθυρο του παιχνιδιού αλλά εκεί κολλάνε τα πάντα, μένει η οθόνη μου δηλαδή με το desktop όπως ήταν συν ένα κολλημένο παράθυρο πάνω αριστερά. πατάω ALT-Shift, περνάω στην επιφάνεια εργασίας (το παράθυρο συνεχίζει να είναι κολλημένο) πατάω Ctrl-Alt-Del για να προσπαθήσω να το κλείσω (ο υπολογιστής σέρνεται μέχρι να γίνει αυτό) και εκεί βλέπω ότι δεν ανταποκρίνεται το παιχνίδι και έτσι το κλείνω. αυτό συνεχίζεται και αφού βάλω το patch. παρακαλώ βοήθεια !!!
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα!! βάζω το παιχνίδι και όταν πάω να το τρέξω πάει να ανοίξει το παράθυρο του παιχνιδιού αλλά εκεί κολλάνε τα πάντα, μένει η οθόνη μου δηλαδή με το desktop όπως ήταν συν ένα κολλημένο παράθυρο πάνω αριστερά. πατάω ALT-Shift, περνάω στην επιφάνεια εργασίας (το παράθυρο συνεχίζει να είναι κολλημένο) πατάω Ctrl-Alt-Del για να προσπαθήσω να το κλείσω (ο υπολογιστής σέρνεται μέχρι να γίνει αυτό) και εκεί βλέπω ότι δεν ανταποκρίνεται το παιχνίδι και έτσι το κλείνω. αυτό συνεχίζεται και αφού βάλω το patch. παρακαλώ βοήθεια !!! Hello mate, pes to configuration tou PC sou plz gia na katalavoume CPU-MEM-GPU-WINDOWS? sp2? fake or original game?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.