laskos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Hello. Λοιπον εχω speedtouch 530 σε usb με dsl 384. Συνδεω στο pc ενα laptop επανω στη ethernet του speedtouch. Κανει δικτυο κανονικα και το laptop kai to pc exei internet full-speed. Ολα τα αρχεια μεταφερονται κανονικα αλλα οι ταχυτητα μεταφορας pc-laptop-pc ειναι αθλια. Απο τα 100mbps doulevei μονο 5%-7%. δεν πιανει πανω απο 1000-1200KB. (κιλομπάιτ). Και με το firewall κλειστο τα ιδια κανει. Ti ftaiei re paidia? Se ola exo telefteous drivers to laptop exei xp sa to pc kai realtek karta lan. to oikonidio dixei 100 connected. HEEEELLLLLPPPP.
laskos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ma ti diaolo kanenas de kserei kati?
laskos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Na valo switch!? Efiestato. Na allakso kai modem mia pou ksekinisa kai laptop e? me afta mporei na ginei kati re paidia? ti diaolo 100 sindesi kai na doulevei 10!!!
sotris99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσαντίζεσαι... ένα switch είναι η καλύτερη λύση...
laskos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 sorry. apla imouna tsantilas ekeini ti stigmi. Den exete adiko. prepei na pao na paro mia kali karta diktiou kathoti to m/b den exei kai ena kalo router na petakso afti ti malakia to speedtouch.
mvar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 αν βγαλεις το speedtouch απο πανω η ταχυτητα laptop-pc φτιαχνει καθολου;
thanocaster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 dokimases me alla kalwdia? episis apo drivers pws pame? Kai koitakse kai apo ta windows (xp ypothetw) des sto network connections>LAN or High-speed connections>Local Area Connection>Repair mpas kai an kai den nomizw na ftiaksei etsi. Pantws ki egw dinw mia psifo se switchaki, eidika ena 3com me 25€ tha eisai arxontas.
spirosta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα και σε αυτό φταίει το 9105 που έχω. Είναι λίγο αργό και γενικά όλα τα hub είναι αργά. Και το 9105 έχει hub. Πήρα μια μέρα από ένα φίλο ένα swith cisco 32 και τα έβαλα πάνω δύο pc και το router. Ε λοιπόν...τα δύο pc κατέβαζαν ταυτόχρονα από το internet και αντάλλαζαν και μεταξύ τους δεδομένα με 10ΜΒ/s. Ήρθαν και άλλα δύο laptop και τα βάλαμε και δούλευαν όλα σαν τρελά ανταλλάσοντας δεδομένα μεταξύ τους. Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα θα χρειαστείς ένα μικρό switch. Εγώ πάντως (αφού έδωσα πίσω το switch) βολεύομαι και ας κάνει κανα 10λεπτο για μεταφορά 1GB. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Κάνω υπομονή και έρχεται το αρχείο.
Giannnni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 vgale to zone alarm h opoio allo firewall exeis gia to topiko sou diktyo
kickback Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 steile ena mail stin speedtouch ehei poli kalo support...Ego eho to 510 kai eiha kati apories me to firewall kai moy apantisan amesos....Pantos horis na eimai sigoyros mipos to usb protokolo den pianei ta 10/100?
Giannnni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 auto pou eipe o kickback einai, einai usb1 h sindesh me ton ypologisth opote sou rixnei thn taxythta otan metafereis dedomena usb-->router-->laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.