xalia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Είμαι ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό. Είπα και εγώ να αναβαθμιστώ και πήρα το WAG354G Linksys. Ήθελα και wi-fi τρομάρα μου... anyway ακολουθώ πιστά τις οδηγίες από το site της forthnet και η μεγαλύτερη επιτυχία που είχα, ήταν το λαμπάκι της adsl να γίνει κόκκινο! Μέχρι εκεί! Καμιά ιδέα?? δε ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω! Πήρα τηλ την τεχνική υποστήριξη αλλά τα παιδιά κοιμούνται και δε το σηκώνει κανείς!!!
maverickanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ριξε μια ματια σε αυτα τα τοπικς: http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=57
DIMERR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Otan les to fwtaki tis adsl enoeis to labaki tis grammis h tou isp? Tis aparaitites rithmiseis tis ekanes mesa apo to menu tou router?Kane kanena hard/soft reboot mesa apo to administration episis epidi kamia fora kollaei.
xalia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Τα έκανα όλα ξανά βήμα βήμα από την αρχή (και αυτή τη φορά τα uername + pass έγινα copy paste)και όλα ok τώρα. Χίλια ευχαριστώ! Το ότι το έχω περάσει σαν PPPoE παίζει κάνα ρόλο από το PPPoA που δείχνει ο stratos στο screenshot???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.