vdanasto Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Έχω βάλει στο μάτι αυτές τις δύο ψηφιακές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.565526 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663121 Έχει κανένας κάποια από αυτές για να μου πει εντυπώσεις; Κλίνω πιο πολύ υπέρ της ΗΡ, αλλά και η Olympus έχει το όνομα και έχει και οπτικό zoom (η ΗΡ δεν έχει). Από την άλλη η Olympus δεν τραβάει βίντεο με ήχο και έχει και ακριβές μνήμες (xD).Τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deepdish Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 θα σου προτεινα την olympus επειδη εχει οπτικο ζουμ και καλυτερο φακο.τωρα οσο για το οτι δεν τραβαει βιντεο ,μικρο το κακο αφου η εγγραφη βιντεο δεν ειναι και οτι καλυτερο απο αποψη ποιοτητας στις φωτογραφικες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 κοιτα φιλε ειναι αναλογα τι θες.Το οτι δεν εχει οπτικο η HP για μενα ειναι τεραστιο μειον.Με το ψηφιακο zoom χανει πολυ ποιοτητα.Θα ειναι σα να μην εχεις καθολου ζοομ. Το οτι η olympus δεν τραβαει βιντεο μου κανει μεγαλη εντυπωση αλλα οπως ειπε και ο deepdish δεν παιρνεις ψηφιακη φωτογραφικη για να τραβας βιντεο. Απο αποψη ποιοτητας συνιστω ανεπιφυλακτα Olympus. Οι ακριβες καρτες που λες ειναι ακριβες γιατι εχουν σχεδιαστει ειδικα για αποθηκευση φωτογραφιων γιαυτο και δεν βλεπεις αλλες συσκευες με xD καρτουλες. Εγω εχω μια Olympus 3.2mp με 3Χ οπτικο και 3,12Χ ψηφιακο.Το ψηφιακο ζοομ το εχω απενεργοποιησει λογω της κακης ποιοτητας του. Εχω δει και τυπωμενες και απο την δικια μου και απο μια HP ενος φιλου και ι διαφορα ηταν τεραστια.Δεν γνωριζω αν εχει φτιαξει τους φακους της η HP αλλα αν ειναι ιδιοι με αυτους πριν 1,5 χρονο κλαφτα χαραλαμπε. Αυτα τα ολιγα ελπιχω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.