getty Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν επειδή μου αρέσουν πολύ οι κωμωδίες αν θέλετε γράψτε ποιές είναι οι αγαπημένες σας για να πάρουμε και ίδεες τι να νοικιάσουμε να δούμε να γελάσουμε και λίγο, ξεκινάω εγώ με τις δικές μου αγαπημένες: 1. A fish called Wanda (λίγο παλιά αλλά καταπληκτική κωμωδία) 2. Eurotrip (νεανική ταινία που βγάζει τρελλό γέλιο!) 3. Rat Race (συμπαθητική πολύ ευχάριστη ταινιούλα, την είδα τις προάλλες) 4. Weekend at Bernies I & II (παλιές αλλά κλασσικές) Αυτά και αν μου έρθει καμία άλλη συνεχίζω
4saken Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δειπνο Ηλιθιων.Γαλλικη.Απο τις ελαχιστες κωμωδιες που με καναν να γελασω. Συνηθως απλα χαμογελαω αλλα αυτη μετραει...Ψαχτην....
bullie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 wedding crashers!απλα απαιχτο!πολυ γελιο παιδια,και να πω την αληθεια δεν το περιμενα!
tzinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 orgasmo (mat & trey apo southpark) monty pythons : holy grail something about marry undercover brother chasing amy clerks Wallace & Gromit Airplane lemony snickets shaun of the dead hithcikers guide to galaxy dodgeball wedding crashers Incredibles auta ta liga mou erxontai sto myalo, alla ksekardistika, alla apla diaskedastika
tzinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 mh ksexaso kai to Serenity pou mou arese polh. An kai pio poly sci fi action movie eixe arketa comedic one liners kai peristatika.
coffeex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δειπνο Ηλιθιων (Le diner de cons) National Lampoon's Christmas Vacation American Pie 1 & 2 Jay and Silent Bob
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 The party Pink panther και η καλύτερη >>>
Sorath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Το "Something about marry" όλα τα "American Pie" (εκτός του τελευταίου) και τα "Scary Movie" (εκτός του τελευταίου πάλι) ήταν απλά κορυφαία!
Cromb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 *Μonty Ρythons όλα και πάνω απ΄ολα το "Ηoly grail" *Pink panther, ανεπανάληπτος Peter Sellers!
or1onas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 'Mi amici miei' (Oi entimotatoi filoi mou) Palio alla 8a eprepe na didasketai...
getty Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Top secret μαύρη κωμωδία αρκετά διασκεδαστική
dreaming123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Hλίθιος Πανηλήθιος μερικές σκηνές δεν τις ξεχνάς px ανταλλαγή κλούβας με μηχανάκι,τελευταία σκηνή με το λεωφορείο!!!
getty Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Hλίθιος Πανηλήθιος μερικές σκηνές δεν τις ξεχνάς px ανταλλαγή κλούβας με μηχανάκι' date='τελευταία σκηνή με το λεωφορείο!!![/quote'] Έχει κορυφαίες στιγμές ή εκεί με τις μπύρες και το κατούρημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.