Kain Origin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Πρόσφατα εγώ και ένας κολλητός μου καθήσαμε και δουλέψαμε λίγο τη δημιουργία πίστας στο παιχνίδι για PS2 TimeSplitters: Future Perfect. Όσοι το έχουν δουλέψει θα γνωρίζουν πως είναι από τα πιο απλά και εύκολα Level Creation που υπάρχουν. Για όσους δεν το έχουν δουλέψει, να αναφέρω πως διαλέγεις κομμάτια και αντικείμενα από ένα μενού με βάση τα οποία φτιάχνεις έναν χάρτη, δισδιάστατο, με κάτοψη της πίστας και από δίπλα επιλογή του ορόφου που θα βλέπεις κάθε φορά (καμμία σχέση δηλαδή με π.χ. το Serious Sam που σου βγαίνει η πίστη). Μετά αυτόν τον χάρτη μπορείς να τον κοιτάξεις και σε τρισδιάστατο μοντέλο για να δεις αν έκανες λάθος ή να τον κάνεις κατευθείαν Ρreview και αυτό ήταν όλο. Θέλω λοιπόν να μάθω αν υπάρχει και σε παιχνίδι για PC κάποιος εξίσου εύκολος τρόπος δημιουργίας χαρτών και πιστών, κατά προτίμηση με ιδιότητες δημιουργίας ΚΑΙ αποστολών ή σεναρίων. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ΥΓ: Δεν έχει σημασία πόσο καινούριο ή παλιό θα είναι το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.